reklama
marta???????????????
no jesteś!!!!!! odzywaj się częsciej!!!!!!!!:-)
Ano Marta Jestem codziennie, tylko jakoś tak nie wiem jak zagadnąć
jo-anna-on
Pindory i godody
Anecik serdecznie gratuluję!!! Pokaż nam maleństwo!!!
Marta nu nu nu!
Marta nu nu nu!
marta ja Ci zaraz zagadnę!!!!! im dluzej sie nie odzywasz tym bardziej nie masz jak zagadnac. Odzywasz sie tylko jak pojawia sie jakies nowe malenstwo albo ciąza nie ładnie masz sie odzywac!!!!!!!!!!!!
Czekaj, to teraz chyba kolej na Ciebie, więc wtedy się odezwę;-);-) Żartuję oczywiście. Macie rację obie z Jo-anna-on, że im dłużej się nie odzywam tym gorzej. Ale tak mi Was brakuje, że codziennie zaglądam, żebym zobaczyć co u Was. Ale nie mam odwagi się odezwać. Ale obiecuję poprawę
anecik
Majowe mamy'09
pokażę, pokażę muszę tylko poprosić męża aby wstawił...
Marta jesteś!!
Marta jesteś!!
gaga
uzależniona
marta ty tak się pojawiasz co jakis czas, obiecujesz poprawę i co, du.pa za przeproszeniem, potem znowu znikasz!!!!!!!!!!!!! nakopał ci ktos kiedyś w zad????????
słowiczku a ty co odleciałas do ciepłych krajów i neta brak????????? następna do nakopania!!!!!!!!!
Ja wam nie dam powodów do odzywania się, Mailen ty musisz zajść bo nam sie koleżanki wykruszą
słowiczku a ty co odleciałas do ciepłych krajów i neta brak????????? następna do nakopania!!!!!!!!!
Ja wam nie dam powodów do odzywania się, Mailen ty musisz zajść bo nam sie koleżanki wykruszą
reklama
Oj, Gaga, czasami by mi przydałoWiem o tym. Ale czasami jest tak że nie mam czasu nic napisać a potem nie wiem już jak się odezwać bo mi glupio. Ale teraz jak nie będę mogła napisać to dam znać
Teraz siedzę sobie z piwkiem w ręku i piszę.
Wasze zdrówko dziewczynki!!!!!!!!
Teraz siedzę sobie z piwkiem w ręku i piszę.
Wasze zdrówko dziewczynki!!!!!!!!