reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Marysia pojechała do babci i strasznie mi pusto w domu bez niej. W nowym domu to będzie pierwsza noc kiedy nie śpi z nami bo my cały czas nie mamy barierek na piętrze i nie może spać sama :sorry2:

reklama
ja wczoraj mialam taaakiego lenia ze nawet nie posprzatalam:dry::baffled: obiad tez zrobilam taki na szybko, winiary pomysł na zapiekanke ziemniaczana z miesem mielonym...
a teraz lece po prysznic, Olek poszedl z dziadkami do kosciola wiec chwila spokoju

dziewczyny jakbyście miały robic nakiejs zakupy przez neta, zajrzyjcie do sklepiku babyboom, 5% ze sprzedaży jest przeznaczone na Zosię Nowak

słowiczek do raportu

aha mam pracę, zastępstwo na rok, matematyka, tylko do czerwca, więc na przyszłe wakacje jestem bez pensji :sorry2: ale wążne że cos jest

gaga dobry rok a przez ten czas na pewno znajdziesz coś nowego, albo tam coś się zwolni...ja też mam umowe do listopada i wóz albo przewóz albo powiedzą mi do widzenia albo musza dac umowe na stałe, mam nadzieje ze to drugie, ale nigdy nic nie wiadomo, a umowa na stale to przeciez i tak nic pewnego:sorry2:

Gaga, gratulacje!!!!! Ja myślę tak samo jak dziewczyny, że przez rok napewno uda Ci się coś znaleźć.
Mailen, widze że my w podobnej sytuacji, bo ja mam umowe do końca czerwca i następna też musi już być na nieokreślony. I też mam nadzieję że to będzie to. Samo to, że awansowałam ostatnio i jest pelniącą obowiązki kierownika i mam nadzieję, że zostanę kierownikiem juz na stałe i dostanę umowę na stałe.

noooo martuś to super gratuluje sukcesów zawodowych!:tak: mam nadzieje ze nam sie uda, Tobie na pewno Pani kierownik ;-)

noooo martuś to super gratuluje sukcesów zawodowych!:tak: mam nadzieje ze nam sie uda, Tobie na pewno Pani kierownik ;-)

Narazie to nie końca jest czego gratulować, ale dziękuję. Oby tylko udało mi się zostać calkiem Panią kierownik. A z tym niestety może być różnie, ale zobaczymy jak będzie.

Fajnie jest do Was wrocić.
Spadam spać, bo jutro na 7 do pracy. Nie chce mi się jak nie wiem, bo tydzień mnie nie było. Byłam na zwolnieniu na Alicję bo miala szkarlatynę.
Dobranoc.

e no marta ładnie :-)
a ja chcę zostac tu gdzie jestem, już tak się przywiązałam do tych ludzi i mojej klasy, fajne mam te dzieciaki

słowiczku co tam sie dzieję??????????????????????????? martwię się o Ciebie

aha mówiłam wam jak mi się fajnie jeździ, raz koleś mi w dupę wjechał jak stałam przed przejazdem tramwajowym, a wczoraj na parkingu staliśmy koles cofał i w nas wjechał, a jeżdzę dopiero 3 tygodnie, kuźwa chyba nie mogę stac :-)

reklama
ech gaga w ruchu trzeba byc to cie nie zlapia:-D

u mnie bez zmian, praca dom, dom, praca

dzis jedna pracownica idzie na urlop to i pracy wiecej bedzie roboty, dzis na popoludnie

niezbyt lubie, bo rano z dziecmi sie namecze, spacery, place zabaw, a potem taka zmeczone do roboty i do 20:dry:

juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Gdyni, mam nadzieje ze nic nam nie wypadnie i w czerwu damy rade wyjechac

pozdr

Do góry