reklama
Mailen
Fanka BB :)
ja wczoraj mialam taaakiego lenia ze nawet nie posprzatalam obiad tez zrobilam taki na szybko, winiary pomysł na zapiekanke ziemniaczana z miesem mielonym...
a teraz lece po prysznic, Olek poszedl z dziadkami do kosciola wiec chwila spokoju
a teraz lece po prysznic, Olek poszedl z dziadkami do kosciola wiec chwila spokoju
gaga
uzależniona
dziewczyny jakbyście miały robic nakiejs zakupy przez neta, zajrzyjcie do sklepiku babyboom, 5% ze sprzedaży jest przeznaczone na Zosię Nowak
słowiczek do raportu
aha mam pracę, zastępstwo na rok, matematyka, tylko do czerwca, więc na przyszłe wakacje jestem bez pensji ale wążne że cos jest
słowiczek do raportu
aha mam pracę, zastępstwo na rok, matematyka, tylko do czerwca, więc na przyszłe wakacje jestem bez pensji ale wążne że cos jest
Mailen
gaga dobry rok a przez ten czas na pewno znajdziesz coś nowego, albo tam coś się zwolni...ja też mam umowe do listopada i wóz albo przewóz albo powiedzą mi do widzenia albo musza dac umowe na stałe, mam nadzieje ze to drugie, ale nigdy nic nie wiadomo, a umowa na stale to przeciez i tak nic pewnego
Gaga, gratulacje!!!!! Ja myślę tak samo jak dziewczyny, że przez rok napewno uda Ci się coś znaleźć.
Mailen, widze że my w podobnej sytuacji, bo ja mam umowe do końca czerwca i następna też musi już być na nieokreślony. I też mam nadzieję że to będzie to. Samo to, że awansowałam ostatnio i jest pelniącą obowiązki kierownika i mam nadzieję, że zostanę kierownikiem juz na stałe i dostanę umowę na stałe.
Mailen, widze że my w podobnej sytuacji, bo ja mam umowe do końca czerwca i następna też musi już być na nieokreślony. I też mam nadzieję że to będzie to. Samo to, że awansowałam ostatnio i jest pelniącą obowiązki kierownika i mam nadzieję, że zostanę kierownikiem juz na stałe i dostanę umowę na stałe.
noooo martuś to super gratuluje sukcesów zawodowych! mam nadzieje ze nam sie uda, Tobie na pewno Pani kierownik ;-)
Narazie to nie końca jest czego gratulować, ale dziękuję. Oby tylko udało mi się zostać calkiem Panią kierownik. A z tym niestety może być różnie, ale zobaczymy jak będzie.
Fajnie jest do Was wrocić.
Spadam spać, bo jutro na 7 do pracy. Nie chce mi się jak nie wiem, bo tydzień mnie nie było. Byłam na zwolnieniu na Alicję bo miala szkarlatynę.
Dobranoc.
gaga
uzależniona
e no marta ładnie :-)
a ja chcę zostac tu gdzie jestem, już tak się przywiązałam do tych ludzi i mojej klasy, fajne mam te dzieciaki
słowiczku co tam sie dzieję??????????????????????????? martwię się o Ciebie
aha mówiłam wam jak mi się fajnie jeździ, raz koleś mi w dupę wjechał jak stałam przed przejazdem tramwajowym, a wczoraj na parkingu staliśmy koles cofał i w nas wjechał, a jeżdzę dopiero 3 tygodnie, kuźwa chyba nie mogę stac :-)
a ja chcę zostac tu gdzie jestem, już tak się przywiązałam do tych ludzi i mojej klasy, fajne mam te dzieciaki
słowiczku co tam sie dzieję??????????????????????????? martwię się o Ciebie
aha mówiłam wam jak mi się fajnie jeździ, raz koleś mi w dupę wjechał jak stałam przed przejazdem tramwajowym, a wczoraj na parkingu staliśmy koles cofał i w nas wjechał, a jeżdzę dopiero 3 tygodnie, kuźwa chyba nie mogę stac :-)
reklama
atol
ech gaga w ruchu trzeba byc to cie nie zlapia
u mnie bez zmian, praca dom, dom, praca
dzis jedna pracownica idzie na urlop to i pracy wiecej bedzie roboty, dzis na popoludnie
niezbyt lubie, bo rano z dziecmi sie namecze, spacery, place zabaw, a potem taka zmeczone do roboty i do 20
juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Gdyni, mam nadzieje ze nic nam nie wypadnie i w czerwu damy rade wyjechac
pozdr
u mnie bez zmian, praca dom, dom, praca
dzis jedna pracownica idzie na urlop to i pracy wiecej bedzie roboty, dzis na popoludnie
niezbyt lubie, bo rano z dziecmi sie namecze, spacery, place zabaw, a potem taka zmeczone do roboty i do 20
juz nie moge sie doczekac wyjazdu do Gdyni, mam nadzieje ze nic nam nie wypadnie i w czerwu damy rade wyjechac
pozdr