słowiczek
mama pisklaczków
Mój też jak chce to ładnie wydmucha noska a jak ma focha to też kombinuje. Ale ja mam sposób. Straszę go gruchą do nosa. Szybciutko chusteczka idzie wtedy w ruch...ma masakryczny katar i tez jest problem ze smarkaniem, tzn kiedy chce to super smarka nos, a jak ma focha to mowi ze nie ma sily i koniec
A tak poza tym dostałam wiadomość i wklejam ją całą:
"Witam serdecznie,
piszę do Pani zarówno jako do moderatorki jak i do matki. W programie rozmowy w toku realizujemy program poradnikowy "zazdrość o dziecko". Chcemy porozmaiwać o tym jak się zmienia życie gdy pojawia się maluszek, że mniej czasu poświęca się wtedy partnerowi i często zdarza się, że pojawia się właśnie zazdrość lub uczucie odrzucenia, jak sobie z tym radzić itd. Program byłby realizowany 26 lutego w Krakowie oczywiście zwracamy koszty podróży i rekompensujemy czas nam poświęcony. Miałabym serdeczną prośbę o umieszczenie mojej wiadomości na forum. Wszystkie szczegóły dotyczące programu podam w rozmowie telefonicznej, chętnych rodziców prosiłabym o przesłanie numeru telefonu na adres e-mail p.kot@tvn.pl
Pozdrawiam
Paulina Kot "