reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka
u nas ferie zaczete na całego .własnie idziemy na saneczki i poszaleć po zaspach:-) w
Wczoraj nawet mamusia Aniołka na sniegu strzeliła:-Da co mamusi nie wolno:confused:
Oby tylko dzieciaki zdrowe były.
Gaga a ty nie przesadzaj z tym utrzymywaniem wagi,,bo możesz sie zbytnio zagalopowac,a to by było nie zdrowe.
A co do zdrówka to żużaczek chyba już na operacji.:confused:
Trzymamy zeby wszystko było jak należy.
Wracaj żużaczku do nas predko,zdrowa jak rybcia:tak:
Gaga ,ale jak teraz nauczysz sie jezdzic ,to letnia jazda bedzie dla ciebie pestką:tak:
Mailen,arabella ale te szybkie diety to ponoc nie najlepsze,wiecie efekt jo-jo murowany,a tego chyba byscie nie chciały:sorry2:
Justyna hop hop dotarliście jakos do tej Brennej???bo u nas waliło sniegiem nie na zarty i posesje 4 razy odsnieżaliśmy.
dobra uciekam na saneczki papaa

reklama
kurcze odkąd mnie wzięło na dietkę, mam wenę do gotowania, na szczęście nie pożeram tego co zrobię
jutro serwuję paprykę nadziewaną i sałatkę słowiczkową która ma ochotę??

Żużaczek ma operację jutro rano o 8.30, bedzie trwać 2 godziny.

Mam pogonić Gage do lekarza :-p

Ja jutro idę do lekarza, Maria ma znowu katar, tym razem chyba obejdzie się tylko na katarze ale jak ja mam go leczyc skoro ona nie wydmu****e nosa :crazy: Ania tez ma katar i czasami ciagnie sie za uszko :confused2:

reklama
a czemu masz mnie gonić do lekarza?? zuzaczek ci kazała :-)

u nas Majka też chora, dzis byłą na kontroli i niestety dalej rzęzi w oskrzelach, dostała antybiotyk dalej
u nas ferie super śnieg, nie za duży mróz a my w domu siedzimy

ja jeżdżę i normalnie jestem zachwycona, kurcze nie mogę się doczekać autka, no i szybko ten egzamin chcę zdać

Do góry