reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Hejka
u nas ferie zaczete na całego .własnie idziemy na saneczki i poszaleć po zaspach:-) w
Wczoraj nawet mamusia Aniołka na sniegu strzeliła:-Da co mamusi nie wolno:confused:
Oby tylko dzieciaki zdrowe były.
Gaga a ty nie przesadzaj z tym utrzymywaniem wagi,,bo możesz sie zbytnio zagalopowac,a to by było nie zdrowe.
A co do zdrówka to żużaczek chyba już na operacji.:confused:
Trzymamy zeby wszystko było jak należy.
Wracaj żużaczku do nas predko,zdrowa jak rybcia:tak:
Gaga ,ale jak teraz nauczysz sie jezdzic ,to letnia jazda bedzie dla ciebie pestką:tak:
Mailen,arabella ale te szybkie diety to ponoc nie najlepsze,wiecie efekt jo-jo murowany,a tego chyba byscie nie chciały:sorry2:
Justyna hop hop dotarliście jakos do tej Brennej???bo u nas waliło sniegiem nie na zarty i posesje 4 razy odsnieżaliśmy.
dobra uciekam na saneczki papaa

reklama
kurcze odkąd mnie wzięło na dietkę, mam wenę do gotowania, na szczęście nie pożeram tego co zrobię
jutro serwuję paprykę nadziewaną i sałatkę słowiczkową która ma ochotę??

Żużaczek ma operację jutro rano o 8.30, bedzie trwać 2 godziny.

Mam pogonić Gage do lekarza :-p

Ja jutro idę do lekarza, Maria ma znowu katar, tym razem chyba obejdzie się tylko na katarze ale jak ja mam go leczyc skoro ona nie wydmu****e nosa :crazy: Ania tez ma katar i czasami ciagnie sie za uszko :confused2:

reklama
a czemu masz mnie gonić do lekarza?? zuzaczek ci kazała :-)

u nas Majka też chora, dzis byłą na kontroli i niestety dalej rzęzi w oskrzelach, dostała antybiotyk dalej
u nas ferie super śnieg, nie za duży mróz a my w domu siedzimy

ja jeżdżę i normalnie jestem zachwycona, kurcze nie mogę się doczekać autka, no i szybko ten egzamin chcę zdać

Do góry