reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Gaga a jak tam te kołeczki ,czy to one takie cuda zdziałały????
kołeczki były 2,5 roku trmu, w sumie później przytyłam 2kg, więc nie tak źle
No a teraz nerwy i jeszcze raz nerwy i poszłooooo, muszę ciuchy pozwężaź albo zakupic nowe, bo wszystko na mnie wisi i powiewa, no i teraz zaczęła ćwiczyc na razie 6 weidera, potem się wezmę za du.pę i uda :-)
No i dieta totalna, poszłam za ciosem a co :-D choc czasami trudno się oprzeć zapiekance z pieca czy fryteczkom do obiadu, ale twardym trza byc nie :tak:

u nas walentynki z chorą Mają, i pewnie tez żarcie (ale ja tylko przygotuję a zeżrę trawę :-D)

reklama
My mamy walentynki pod hasłem remont.... do tego mam katar i boli mnie gardło w do mu bajzel bo fachowiec dziś gładzie szlifował...... więc siwo..... ale nie sprzątam bo w poniedziałek ciąg dalszy bajzlu....

gaga szacun za silną wolę....chylę czoła :tak: czemu ja tak nie mogę się zawziąc???
ja zrobiłam walentynkową sałatkę z sercem;-)
tekst mojego dziecka, który mnie dziś rozbroił...ja krzątam się po domu, jak to przy sobocie sprzatam, a to coś w kuchni przygotowuje...a on musial zając się soba, zatem wzial swoj laptop-zabawke, i tam jest program, pouczmy sie literek, jak sie zgadnie literke na ekranie, glos z komputera mowi"brawo, dobrze" a jak sie nie odgadnie literki, to mowi "niestety źle", po czym Olek nie mogl jakiejs literki odgadnac i uslyszal "niestyty źle" na co zbulwersowany mowi "proszę pani no jak źle, no jak...????" :-D:-D:-D:-D

witam niedzielnie, ja od rana zrobiłam czarny las i dwie sałatki, dzis mamy imprezkę imieninowo-urodzinową,
wczoraj zeżarłam ponad pół paczki suszonych śliwek, uwielbiam je, ale prawie zmarłam :baffled:
wczoraj miałam jazdę a warunki kurcze nie fajne, no i cały tydzień się taki zapowiada, a ja jeżdżę codziennie, najgorsze że pasów nie widać i na czuja pomykam :-p

a jak tam chorowitki??

ja miałam dziś zrobić faworki, ale jakiegos lenia miałam...gaga jakie sałateczki, bo szukam jakiś innych sałatek, ciekawych, bo ja mam stały repertuar i już powoli mi się znidził...

Gaga - ja jeżdże na czuja nawet jak deszcz pada, ja nie wiem jak kierowcy widzą pasy bo ja niezabardzo :zawstydzona/y:, chyba nie jest to powód do chwały :sorry2:
No ale jak teraz masz taką szkolę, to później nie bedziesz się bała jeździć :tak::tak:

gaga dzięki za przepisy, może i banalne, ale dla mnie coś nowego, nie robilam jeszcze takich, ani nawet nie jadłam
ale póki co napatrzyłam się na Ciebie laseczko na nk i od jutro ambitny plan diety 3-dniowej (zobaczymy co z tego będzie, 3 dni moze jakos wytrzymam, bo dluzej to raczej nie)

reklama
Gaga, wklej się! Może jakaś motywacja mi się włączy.
Mailen, co to za dietka? Mozę 3 dni to i ja wytrzymam

Do góry