reklama
Mailen
Fanka BB :)
W naszym Tesco nie ma bo byłam własnie ostatanio specjalnie z ciekawosci...no nic zostal ejszcze tydzien mam nadzieje ze do tej pory cos wykombinujemy;-) oby tylko byl zdrowy i mogl isc na bal, reszta to pikuś :-) ale dzieki dziewczyny za podpowiedź
arabella
Mamy październikowe 2007
Mailen, może kupimy stój na spółę;-) My mamy bal 11.02. Mamy co prawda sukienkę królewny (oklepane), ale jakoś Misiulina wyrosła mi ostatnio i sięga jej do połowy łydki więc zastanawiam się czy nie kupić czegoś. Tym bardziej, że będą dwa bale
Moje dziewczyny chorowały 2 tyg temu, a dzisiaj dzwonili z przedszkola, że Michalinka jakaś niewyraźna i odebrałam ją przed 11. Znowu leci jej z nosa i temp. 38. Ja nie chcę!!
Moje dziewczyny chorowały 2 tyg temu, a dzisiaj dzwonili z przedszkola, że Michalinka jakaś niewyraźna i odebrałam ją przed 11. Znowu leci jej z nosa i temp. 38. Ja nie chcę!!
anecik
Majowe mamy'09
u nas bal 9 lutego i chyba za pirata Tomka przebierzemy, strój ma być pożyczony od znajomych ... zdrówka dla chorowitków
ja byłam dziś na badaniach glukoza itp... ble ale mnie zemdliło...
ja byłam dziś na badaniach glukoza itp... ble ale mnie zemdliło...
agata806
Fan(ka)
Maria nie śpi, zaraz będzie awantura, bo ona łazi za mną wszęddzie Chciałam się przespać, od wtoru śpie po 2 godziny i pobudka, sen i tak znowu.
A Darek jak wychodził to dał mi dobrą radę - połóż dziewczyny spać i sama sie prześpij Jakbym sama na to nie wpadła Doradca się znalazł
A Darek jak wychodził to dał mi dobrą radę - połóż dziewczyny spać i sama sie prześpij Jakbym sama na to nie wpadła Doradca się znalazł
agata806
Fan(ka)
agata a nie dziala u ciebie cos takiego, ze polozysz sie z nia w jednym lozku, dasz jej ksiazeczki do ogladania, a sama kimniesz na chwile?
ja czasami tak robie, a potem sie okazuje ze Hanka tez zasypia
Kurka nie działa, bo ona wstaje i mówi, że nie może zasnąć , 3 latek i już ma problemy ze snem
Eh bawi się teraz ładnie, sama
No nic ide do wykorzystać i dzwonię do elektryka a to zazwyczaj dłuuuuuga rozmowa. Facet jest super, mówimy na niego kierownik budowy ale jak jedziemy na budowę to przez 20 minut mówi nam że przeesunie jedne światła o 20 cm a następne 20 minut, że w jakimś pomieszczeniu bedzie bardzo jasno
reklama