reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Marzena - zdjęcie super :tak::tak:, a po kim Milian ma kręcone włosy?

Anecik - a mdłości już przeszły, że do pracy ruszasz ?

Dziecko zasnęło na brzuchu, może tak spać czy je przekręcić ?

Agata mdłości przeszły ale do pracy niestety jeszcze nie wracam, dostałam dalej zwolnienie do 26 listopada. Jeszcze zbyt duże ryzyko poronienia, ponadto jestem już po 30 i podobno trzeba bardziej na siebie uważać...

hej !!!!

ja dzis pierwszy dzien bez fenoterolu i jakos sie trzymam :-D zobacze za kilka dni czy sie nasilą te skurcze !!! w poniedziałek do gina wiec tez pewnie wywiem sie wiecej !!

no piore, piore i piore ! Liwicia pomaga i mówi jesteśmy praczki :-D jest tak zaangażowana w przygotowania i tak sie nie moze doczekac tego dzidziola ! w ogóle ostatnio dziecko anioł :rofl2: byle nie zapesze !!!

ja łudze sie ze mleko z czosnkiem da rade postawić mnie na nogi bo jeszcze mnie łamie :baffled: wszystko naraz !!! mam dosć generalnie !!!!

Agatka Liwia czesto jak była malusia to tak spała na brzuszku ! jak jesteś obok to niech sobie tak lezy !

Żużaczku myślę że nie tylko to 30 lat po prostu lekarka pamięta że i w pierwszej ciąży miałam problemy itd... więc po prostu jest bardziej ostrożna. To chyba dobrze że i lekarzowi zależy na tym aby pacjentka donosiła dziecko i je urodziła.

Witam.
Chorujemy sobie, a co. Ania zapalenie oskrzeli, charle jak stary palacz. Pozostali przeziębieni. Natalka chyba oczątki kataru i dzisiaj idziemy to sprawdzić.
Poza tym piękna pogoda, halniak wieje i w związku z tym jest ciepło i wieeetrznie.
Justyna ale szybko zleciały te Twoje tygodnie, jeszcze niedawno połówka była. Ciekawe, jak Liwcia zareaguje jak faktycznie dzidziol będzie już z Wami. Odpukać w niemalowane.
Żaneta trzymaj się jeszcze trochę.
Anecik w końcu się skończyły te miłe przyjemności (blee blee), uważaj na siebie. Jak faktycznie miałaś problemy z pierwszą ciążą to lekarz słusznie postępuje.
Marzenaalicja mówił Ci już ktoś, że zdjęcie w opisie boskie? ;-)

reklama
Do góry