reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
"spakowałam torbę" :szok: az mi ciarki po plecach przeszły :-D
chociaz teoretycznie masz jeszcze 2 tyg w zapasie :baffled:

ale pamietaj powiadomić tu Żużaczka co by nam przekazała zaraz :-)

hej
wymienię żołądek na inny nawet kąciki ust mam poranione od tych wymiotów.... ileż można wytrzymać a tu w sobotę do pracy, bo sprzątamy świat i odrabiamy przy okazji 10 listopada.
Agata trzymaj się ja pierwsze USG mam dopiero 28 października to będzie akurat 12 tydzień...
drażnią mnie rożne zapachy zwłaszcza te kuchenne...

helooo
okazalo sie ze znow zalapalam jakis bakterie ordynator zalecil mi czopki....stwierdzil damy pani chwile przyjemnosci....dowcipny...hahaah

a tak nuda nuda nuda

No rzeczywiście raczej szpitalny dowcip :baffled:

Ja po wizycie u gina i co cała wkładka krwi, już dzwoniłam do niego ale muszę jeszcze raz bo dzisiaj ma full wizyt, normalne to czy nie :confused:

Hm...Agatko a nie lepiej by się skonsultować z innym lekarzem? Takie krwawienie nie musi być bez znaczenia.

Już rozmawiałam, może tak być, teraz już jest tylko odrobina krwi, jeżeli poprzednim razem nie odszedł mi czop to teraz na pewno :baffled:, czop z krwią jest oznaką podobno (jakaś książkowa mądrość) szybkiego porodu. :sorry2:
Dzidzia gotowa, jest bardzo nisko tylko skurczy brak.

reklama
Agata może faktyczni rozpocząć się w każdej chwili. Kontroluj tą krew. A jak się dzidzia dzisiaj rusza?
No tak, z Anią zaczęło się też od krwawienia i to całkiem niedługo przed porodem. Z Natalką najpierw odeszło mi część wód a za kilka h wody były podbarwione krwią i poród się zaczął na całego.
Życzę Ci, żeby wszystko poszło szybko, sprawnie i bez problemów :tak: Czekamy na wieści z porodówki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry