reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Już rozmawiałam, może tak być, teraz już jest tylko odrobina krwi, jeżeli poprzednim razem nie odszedł mi czop to teraz na pewno :baffled:, czop z krwią jest oznaką podobno (jakaś książkowa mądrość) szybkiego porodu. :sorry2:
Dzidzia gotowa, jest bardzo nisko tylko skurczy brak.

no to czekamy !!!!

reklama
Hej.
I ja siedzę w domu od wczoraj, bo chora jestem. dzisiaj juz i moje przedszkolaki do mnie dołączyły. I też czekam na wieści od Agaty.
Agatko, mocno trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie. Powodzenia.

Moje przedszkolaki juz się zaklimatyzowaly w przedszkolu. Jest oki. Początki były trudne a teraz nawet w sobotę pytają czy idą do przedzkola. Ale niestety pochorowałyśmy się wszystkie i dzisiaj juz ich nie puściłam do przedzszkola. Ja też jestem na zwolnieniu bo mówić nie mogłam niestety. Ona mają niby tylko katar, ale ja jestem w domu to i one mogą ze mna siedzieć.
Żanetko, trzymaj się jeszcze 3 w jednym. Niech te Maluszki jeszcze nie wychodzą.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.

no Agatko czekam czekam
ja tez na L4 wczoraj musiałam się zwolnić z pracy, gorączka prawie 39, no i migdały, nie mogę jeść - może schudnę :-)

atol przyszła paczka, kochana, ciuszki są super, jak je tak układałam to aż mi się dzidzi zachciało :-D
dziękuję ci w poniedziałek postaram się je przekazać, bo na razie zachorzałam :crazy:

Joanna mam w planie być w pracy tak długo jak się da. Lecz na chwilę obecna to siedziała bym w domu chyba w poniedziałek pójdę dalej na zwolnienie. Nie mam siły chodzić a co dopiero mówić cały dzień... może jak mi te atrakcje ciążowe ustąpią to będę miała więcej ochoty do pracy.
Moja kochana mama zabrała Tomka do siebie na popołudnie abym mogła odpocząć...
Strasznie boli mnie podbrzusze ...
Agata DO BOJU!!!

reklama
Do góry