reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mam telefon do żużaczka :tak:

Poskładałam sobie wózek :-D

Jadę po Marię, muszę szybko wyjść bo poda deszcz a to oznacza korki :baffled: ale przyjechał mój brat i idziemy razem na dobre jedzonko wieczorem :-p
Dziecko chyba wlazło do kanału bo w biodrach mi sie nie mieści - chociaż mój gin mówił, że przy drugiej ciąży tak sie już nie dzieje :confused:

reklama
Justynka dzięki....
wcinam właśnie kaszkę bo nic innego mi przez gardło nie chce przejść...... zaczęły się uroki.... myślałam że tym razem się obędę ale niestety zapowiada się równie ostra jazda jak za pierwszym razem... mój biedny żołądek...

anecik to juz oficjalnie gratuluje:happy:

ja doslownie padam, zoladek napiernicza, jakas grypa zoladkowa plus bol ucha:baffled:

ide juro rano do laryngologa, glucha jestem na jedno ucho, a w tym wlasnie uchu jak bylam mala to mialam peknieta blone bebenkowa i troche sie stresuje ze to cos powaznego:dry:

obie moje panny zagilone i nieznosne, bleeee

z przdszkola jutro nici, moze dostane sie do lekarza z nimi

no to skoro wszystko już potwierdzone to....
ANECIK GRATKI PRZEOGROMNE!!
a tak w ogóle to dobry wieczór....ja dziś jestm padnięta, to chyba ta pogoda tak na mnie działa nic tylko bym spała łaaaaaa idę się kąpac i w kimono, jak dobrze ze to juz piatek:tak:;-)

Heja jestem :-p

Od rana jeździłam autem, dzisiaj świetnie sie czuję, aż sie boję co będzie wieczorem, wczoraj nie mogłam sie ruszyć :no:

Wyjadam lentilki dziecku :-p

Wiecie, jak wstaję rano i mam sprawy do pozaławiania to jakoś lepiej sie czuję, teraz posiedziałam przed tv i od ciężko wstać :baffled: No i objadam sie w domu niemiłosiernie :no:

anecik gratulacje
a która puściła @ po sieci??? przyznac się bo mnie teraz brzuch napier$%#*^)

agata ty to jestes niemożliwa z tym jeżdżeniem, słowo daję urodzisz w aucie :-)

ale wogóle to jakos nam się tu ciężarnie zrobiło i zuzaczek uciekł :-D

Gaga - koleżanka z wrześniówek urodziła w domu, nie zdążyła nawet wsiąść do samochodu, dzielna dziewczyna i jej mąż, który odebrał poród :tak:

reklama
hej hej !!!

a mnie cos łamie !!! padnięta jestem a w niedziele jeszcze zapieprz zamiast z dupą w domu siedziec, co prawda to mój chłop będzie skakał z aparatem od rana ale my z Liwią będziemy kibicowac !

Gaga - koleżanka z wrześniówek urodziła w domu, nie zdążyła nawet wsiąść do samochodu, dzielna dziewczyna i jej mąż, który odebrał poród :tak:

:szok: juz widze mojego w akcji :-D:rofl2:

Do góry