reklama
justyna
Fanka BB :)
no i puściła jej gorączka dopiero po pyralginie i do wieczora juz spokojnie ale dałam jej nurofen na noc i nogi wymoczyłyśmy żeby katar pogonić !!
na szczęście moja niezawodna niańka w postaci brata przyjechała i jakoś damy rade ! mam nadzieje ze w czwartek pójdzie juz do przedszkola !!!
Atol :-)
na szczęście moja niezawodna niańka w postaci brata przyjechała i jakoś damy rade ! mam nadzieje ze w czwartek pójdzie juz do przedszkola !!!
Atol :-)
agata806
Fan(ka)
agata co zamawiasz?
fajna strona
ooo musze juz leciec, bo oczywiscie Hania i jej placze, boje sie byc tu sama
Zamówiłam sobie krem "płaski brzuch" i kredkę do oczu
Generalnie jak patrzę po cenach to w cenie dobrego loreala można mieć christinana diora , niektóre kosmetyki mają ceny jak na allegro ale za przesyłkę nic się nie płaci więc jest tanio
No ale najwięcej można zarobić na perfumach, u nas są jednak strasznie drogie
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Agata jesteś?
Justyna jak Liwcior? Tylko Ty się nie rozłóż!
No nic, ktoś mi tu kupola walnął właśnie a miałam tyle napisać ;-)
Agata jesteś?
Justyna jak Liwcior? Tylko Ty się nie rozłóż!
No nic, ktoś mi tu kupola walnął właśnie a miałam tyle napisać ;-)
marzenaalicja
I ja witam ,maly w przedszkolu a mi tak dobrze...cichutko i spokojnie:-).Chcialam dzis pojechac do ikei,ale mezus nie ma ochoty wiec przelozymy to na przyszly tydzien ,bo w tym tygodniu raczej juz nie damy rady.Dzieki Sary wyprowadzce Maximilian bedzie mial pokoik,tyle pozytywnego z wydziwianie mojej corki.Brak nam tylko jest lozka i kilku drobiazgow.Tematem pokoju jest afryka.Bardzo jestem ciekawa co Milian na to powie,bedzie wielka niespodzienka:-).
O 16-tej mam z Fabianem termin u dentysty.Moja sierota miala wypadek na treninku i wybil sobie pol zeba.W piatek zaraz go przykleili ,ale zab zmienia kolor i trzeba na niego okiem rzucic.
Justyna duzo zdrowka dla Liwii.Dobrze masz ze swoim bratem,tylko pozazdroscic.Ja to musze ze wszystkim sobie sama rade dac,no nie calkiem ,A. jest mi naprawde duza pomoca.
O 16-tej mam z Fabianem termin u dentysty.Moja sierota miala wypadek na treninku i wybil sobie pol zeba.W piatek zaraz go przykleili ,ale zab zmienia kolor i trzeba na niego okiem rzucic.
Justyna duzo zdrowka dla Liwii.Dobrze masz ze swoim bratem,tylko pozazdroscic.Ja to musze ze wszystkim sobie sama rade dac,no nie calkiem ,A. jest mi naprawde duza pomoca.
marzenaalicja
ANECIK GRATULACJE i duzo zdrowia Wam zycze!
justyna
hej !
dzis Liwia ok ale mnie gardło boli
zrobiłam glukoze i nie mam cukrzycy, troche sie zdziwiłam bo przy Liwii miałam i niby pewną teraz miałam a tu nie ma
no dobrze sie mam, nawet wczoraj okna mi umył bo te nowe takie tłuste ze mimo ze były szorowane znów widac jakieś beboki i sie chłopak wieczorem chwycił :-)
Agatka oj czekamy czekamy !!!
Żużaczku goraczka nie jest mi straszna tylko czemu prawie teraz
dzis Liwia ok ale mnie gardło boli
zrobiłam glukoze i nie mam cukrzycy, troche sie zdziwiłam bo przy Liwii miałam i niby pewną teraz miałam a tu nie ma
no dobrze sie mam, nawet wczoraj okna mi umył bo te nowe takie tłuste ze mimo ze były szorowane znów widac jakieś beboki i sie chłopak wieczorem chwycił :-)
Agatka oj czekamy czekamy !!!
Żużaczku goraczka nie jest mi straszna tylko czemu prawie teraz
reklama
o matko toz to juz a dniach...No to czekamy spokojnie razem z toba Bedzie dobrze.Jestem w dwupaku, ale długo chyba nie pociągnę , rano miałam nawet znowu skórcz przepowiadający , może wrócą ;-)
Łał ja znów coś przeoczyłam.Mam rozumieć ze anecik nastepna po agacie i justynie?No to i ja do gratulacji sie dopisuje.ANECIK - WIELKIE GRATULACJE!!
Słuchajcie dziewczyny...ja normalnie boje się kikać na tym forum...pyłki się unoszą. Moje wyrachowanie antyciążowe w dziedzinie sexu przechodzi już ludzkie pojęcie. Po prostu mam blokadę. Chyba dopiero mnie klimakterium odblokuje.
I uciekam bo ja jak zużaczek boje sie tej "zarazy";-)