reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata co zamawiasz?

fajna strona

ooo musze juz leciec, bo oczywiscie Hania i jej placze, boje sie byc tu sama:dry:

reklama
no i puściła jej gorączka dopiero po pyralginie i do wieczora juz spokojnie ale dałam jej nurofen na noc i nogi wymoczyłyśmy żeby katar pogonić !!
na szczęście moja niezawodna niańka w postaci brata przyjechała i jakoś damy rade ! mam nadzieje ze w czwartek pójdzie juz do przedszkola !!!

Atol :-)

agata co zamawiasz?

fajna strona

ooo musze juz leciec, bo oczywiscie Hania i jej placze, boje sie byc tu sama:dry:

Zamówiłam sobie krem "płaski brzuch" i kredkę do oczu :cool2:
Generalnie jak patrzę po cenach to w cenie dobrego loreala można mieć christinana diora :rofl2:, niektóre kosmetyki mają ceny jak na allegro ale za przesyłkę nic się nie płaci więc jest tanio :tak::tak:
No ale najwięcej można zarobić na perfumach, u nas są jednak strasznie drogie :no::no:

I ja witam ,maly w przedszkolu a mi tak dobrze...cichutko i spokojnie:-).Chcialam dzis pojechac do ikei,ale mezus nie ma ochoty wiec przelozymy to na przyszly tydzien ,bo w tym tygodniu raczej juz nie damy rady.Dzieki Sary wyprowadzce Maximilian bedzie mial pokoik,tyle pozytywnego z wydziwianie mojej corki.Brak nam tylko jest lozka i kilku drobiazgow.Tematem pokoju jest afryka.Bardzo jestem ciekawa co Milian na to powie,bedzie wielka niespodzienka:-).
O 16-tej mam z Fabianem termin u dentysty.Moja sierota miala wypadek na treninku i wybil sobie pol zeba.W piatek zaraz go przykleili ,ale zab zmienia kolor i trzeba na niego okiem rzucic.

Justyna duzo zdrowka dla Liwii.Dobrze masz ze swoim bratem,tylko pozazdroscic.Ja to musze ze wszystkim sobie sama rade dac,no nie calkiem ,A. jest mi naprawde duza pomoca.

hej !
dzis Liwia ok ale mnie gardło boli :baffled:
zrobiłam glukoze i nie mam cukrzycy, troche sie zdziwiłam bo przy Liwii miałam i niby pewną teraz miałam a tu nie ma :confused:

Justyna duzo zdrowka dla Liwii.Dobrze masz ze swoim bratem,tylko pozazdroscic.Ja to musze ze wszystkim sobie sama rade dac,no nie calkiem ,A. jest mi naprawde duza pomoca.

no dobrze sie mam, nawet wczoraj okna mi umył :szok: bo te nowe takie tłuste ze mimo ze były szorowane znów widac jakieś beboki i sie chłopak wieczorem chwycił :-)

Agatka oj czekamy czekamy !!!

Żużaczku goraczka nie jest mi straszna tylko czemu prawie teraz :sorry2::rofl2:

cześć kobitki
oj nie mogę się pozbierac po powrocie do pracy, jestem totalnie zdezorganizowana, nie mogę sobie z niczym poradzić, normalnie porazka
jak tam Agata dwupak? chyba zacznę kciuki trzymac za ciebie bo to juz tuz tuz

reklama
Jestem w dwupaku, ale długo chyba nie pociągnę :sorry2:, rano miałam nawet znowu skórcz przepowiadający :tak::tak:, może wrócą ;-)
o matko toz to juz a dniach...No to czekamy spokojnie razem z toba :tak:Bedzie dobrze.

ANECIK - WIELKIE GRATULACJE!!

Słuchajcie dziewczyny...ja normalnie boje się kikać na tym forum...pyłki się unoszą:baffled:. Moje wyrachowanie antyciążowe w dziedzinie sexu przechodzi już ludzkie pojęcie. Po prostu mam blokadę. Chyba dopiero mnie klimakterium odblokuje.:-D:-D
Łał ja znów coś przeoczyłam:confused::confused:.Mam rozumieć ze anecik nastepna po agacie i justynie?:tak:No to i ja do gratulacji sie dopisuje.
I uciekam bo ja jak zużaczek boje sie tej "zarazy";-):-D

Do góry