reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A zanim znikne to szybciutko wam napisze eszzce ze wczoraj byliśmy na "CYRK ZALEWSKI" i gorąco wszystkim mamuśkom polecam.było super,a co najwazniejsze dzieciaki zachwycone.Naprawde warto było pójsc i zobaczyć.:tak:
No i jeszcze sie pochwale ze mój trzylatek dzielnie chodzi do przedszkolka,Nadal ma kłopoty zwiazane z jedzeniem(A raczej niejedzeniem-typ niejadka) ,ale to ponoc nic złego bo zawsze któraś pani go dokarmi.:-)
A jak u was ???
Justyna moze by twoja niania i u mnie okna umyła jak sie rozpedzi;-):-)a jak Liwia?mam nadzieję ze jest już o.k
Gaga no właśnie ,mnie poganiałas a teraz sama nie wyrabiasz,oj bidulko znam to z autopsji.Trzymaj sie dzielnie.

reklama
hej hej!
ja tez sie nie wyrabiam na zakrętach, w domu, w pracy....pracuje do 16, wychodze o 17, dzieki bogu ze mam kochana, niezastapiona mamusie ktora odbiera Olka z przedszkola, bo inaczej siedzialby w przedszkolu do fajrantu, do samej 17 w "przechowalni" az go odbiore, kiblowalby wtedy po 10 godz dziennie:szok::no:
co do przedszkola to jest juz tffffu tfuuu tfuuuu SUPER!!!!!!:tak::-) wreszcie doczekalam sie etapu ze robi mi pa pa bez mrógniecia okiem i kaze isc do pracy;-)az inaczej wychodzi sie z przedszkola, bo pierwszy tydzien to byl masakra!!!! szlam do pracy z sercem na ramieniu, zostawiajac go placzacego:sorry2:
na prawde sa ogromne postepy, zaczyna tez wracac brudny do domu co oznacza ze cos tam jednak je, i juz 2 razy udalo mu sie nawe usnac;-)
takze pierwsze przedszkolne sukcesy:-)
pozdrawiam wszystkie dwupaki i jednopaki rowniez:tak:

Czesc ,rodzina w pracach,szkole i przedszkolu a ja sobie spokojnie po necie smigam:rofl2:.

Bibi ,Maximilian mleka nie pije ,a w przedszkolu trzeciego dnia sie za nie zabral:-).Mysle ze i Twoje dziecko zacznie jesc ... z innymi dziecmi przy stole to zaraz lepiej smakuje.

Jestem :-p, rano musiałam zawieść Marię do przedszkola, a później pojechałam zapłaciłam za deski na elewację i do castoramy :-D
Dam znać, jakby co się działo ;-)
Na razie planuję poród na sobotę, zobaczymy czy mała będzie równie posłuszna jak Marysia :-D

A teraz wcinam pianki z kawą bezkofeinową :-p

hej !!

Liwucha poszła juz dizs do przedszkola !! troche ma chrypki ale tak sie cieszyła na to przedszkole że puściłam ją juz dzis !!

juz wczoraj sie chciałam pytać o co chodzi z tym Anecikiem :confused::rofl2: Żużaczku ???

bibi moja niańka juz uciekła :sorry2:

hehehe a wiecie co Liwia wczoraj do Tomka ( moja niańko pomoc ) powiedziała bo coś o tych oknach a ona do niego KOPCIUCH :szok: skąd to wyczasła to ja nie wiem chyba z bajki jakiejś :-D

Jezdem ale rano musiałam odwieść Marię do przedszkola a później jeszcze dwie sprawy budowlane i dopiero wróciłam do domu :tak::tak:

Ja celuję na weekend :-p

Zjadło mi posta i nie pamiętam co więcej napisałam :zawstydzona/y:

Agata :szok: nie trzymaj nas w TAKIM napięciu !!!

kurcze wywalało mnie 4x a teraz 4 razy wbiło mi wiadomosc !! no pewnie Agata blokowała :)

Ostatnia edycja:
Agatka a Ty masz kogo z naszej bandy poinformowac o tej nowinie ??? Bo nie bedziemy w takiej niepewności tu czekac na posta te pare dni ??!!

reklama
Do góry