reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

A zanim znikne to szybciutko wam napisze eszzce ze wczoraj byliśmy na "CYRK ZALEWSKI" i gorąco wszystkim mamuśkom polecam.było super,a co najwazniejsze dzieciaki zachwycone.Naprawde warto było pójsc i zobaczyć.:tak:
No i jeszcze sie pochwale ze mój trzylatek dzielnie chodzi do przedszkolka,Nadal ma kłopoty zwiazane z jedzeniem(A raczej niejedzeniem-typ niejadka) ,ale to ponoc nic złego bo zawsze któraś pani go dokarmi.:-)
A jak u was ???
Justyna moze by twoja niania i u mnie okna umyła jak sie rozpedzi;-):-)a jak Liwia?mam nadzieję ze jest już o.k
Gaga no właśnie ,mnie poganiałas a teraz sama nie wyrabiasz,oj bidulko znam to z autopsji.Trzymaj sie dzielnie.

reklama
hej hej!
ja tez sie nie wyrabiam na zakrętach, w domu, w pracy....pracuje do 16, wychodze o 17, dzieki bogu ze mam kochana, niezastapiona mamusie ktora odbiera Olka z przedszkola, bo inaczej siedzialby w przedszkolu do fajrantu, do samej 17 w "przechowalni" az go odbiore, kiblowalby wtedy po 10 godz dziennie:szok::no:
co do przedszkola to jest juz tffffu tfuuu tfuuuu SUPER!!!!!!:tak::-) wreszcie doczekalam sie etapu ze robi mi pa pa bez mrógniecia okiem i kaze isc do pracy;-)az inaczej wychodzi sie z przedszkola, bo pierwszy tydzien to byl masakra!!!! szlam do pracy z sercem na ramieniu, zostawiajac go placzacego:sorry2:
na prawde sa ogromne postepy, zaczyna tez wracac brudny do domu co oznacza ze cos tam jednak je, i juz 2 razy udalo mu sie nawe usnac;-)
takze pierwsze przedszkolne sukcesy:-)
pozdrawiam wszystkie dwupaki i jednopaki rowniez:tak:

Czesc ,rodzina w pracach,szkole i przedszkolu a ja sobie spokojnie po necie smigam:rofl2:.

Bibi ,Maximilian mleka nie pije ,a w przedszkolu trzeciego dnia sie za nie zabral:-).Mysle ze i Twoje dziecko zacznie jesc ... z innymi dziecmi przy stole to zaraz lepiej smakuje.

Jestem :-p, rano musiałam zawieść Marię do przedszkola, a później pojechałam zapłaciłam za deski na elewację i do castoramy :-D
Dam znać, jakby co się działo ;-)
Na razie planuję poród na sobotę, zobaczymy czy mała będzie równie posłuszna jak Marysia :-D

A teraz wcinam pianki z kawą bezkofeinową :-p

hej !!

Liwucha poszła juz dizs do przedszkola !! troche ma chrypki ale tak sie cieszyła na to przedszkole że puściłam ją juz dzis !!

juz wczoraj sie chciałam pytać o co chodzi z tym Anecikiem :confused::rofl2: Żużaczku ???

bibi moja niańka juz uciekła :sorry2:

hehehe a wiecie co Liwia wczoraj do Tomka ( moja niańko pomoc ) powiedziała bo coś o tych oknach a ona do niego KOPCIUCH :szok: skąd to wyczasła to ja nie wiem chyba z bajki jakiejś :-D

Jezdem ale rano musiałam odwieść Marię do przedszkola a później jeszcze dwie sprawy budowlane i dopiero wróciłam do domu :tak::tak:

Ja celuję na weekend :-p

Zjadło mi posta i nie pamiętam co więcej napisałam :zawstydzona/y:

Agata :szok: nie trzymaj nas w TAKIM napięciu !!!

kurcze wywalało mnie 4x a teraz 4 razy wbiło mi wiadomosc !! no pewnie Agata blokowała :)

Ostatnia edycja:
Agatka a Ty masz kogo z naszej bandy poinformowac o tej nowinie ??? Bo nie bedziemy w takiej niepewności tu czekac na posta te pare dni ??!!

reklama
Do góry