reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
Agata mój Tomek co do drzemki to bardzo rożnie... jest dzień że śpi a jest dzień że nie śpi, myślę że Marysia przy niani powróci do starego rytmu spania. Jak Tomek zostaje z moja mamą to śpi w dzień, a jak przychodzi sobota i my jesteśmy w domu to nie chce spać....
Agata kupuj różowy kocyk i nie zwracaj uwagi na gadanie.... bo to tylko niepotrzebnie Cie denerwuje, a Ty już wystarczająco dużo masz na głowie.... a złośliwie możesz zawsze na to gadanie odpowiedzieć że to czy jest chłopiec czy dziewczynka nie zależy od Ciebie tylko od męża.... ;-} więc co Sobie zrobił to będzie miał.....

reklama
no my juz po pipezie :-D super było !!!! goście dopisali i Ci duzi i Ci mali :-D Liwcia jak pożegnała ostatnich gości padła ze na spiąco myliśmy jej nogi :-D normalnie baterie jej padły jak tylko weszła na górę :-D mój słodziak mały !!!!

Agatka pewnie to juz raczej pewne ale od koleżanki szwagierka tez była przekonana że chłopak bo tak jej na każdym usg mówili a urodziła sie dziewczynka :-) ja tam pozostane przy neutralnym zielonym i żółtym kolorze :-D

Anecik - D. wie i chyba to też go denerwuje :laugh2:, pokręcony jest :tak::tak:

I udało mi się położyć Marię spać, była jednak padnięta i zasnęła w 5 minut :-D, spała 3 godzinki :tak::tak:

Justyna - ja wielu żeczy nie dokupuję chociaż te co dokupuję są akurat największe wydatki, wózek jest w bardzo uniwersalnym kolorze, chodzi o troszkę ubranek i właśnie kocyki :tak::tak:

hej...
nie odzywałam sie bo znowu lezałam w szpitalu....maluchy chciały juz wychodzić...nafaszerowali mnie lekami, załozyli krązek i wróciłam do domu...za tydzien kontrolna wizyta u lekarza....mam nadzieje ze rozwarcie sie zminiejszyło ....niech jeszcze wytrzymaja w brzuchu z 6 tygodni...

a po lekach czuje sie jak narkoman....tylko balowac... hahah

no cześc kochane
nadrobiłam wszystko od deski do deski :-)
anecik, przykro z powodu pogrzebu, teraz odpoczywajcie na wakacjach
agata se D zrobił i ma, jak dziewczyny mówią, się chłopa gadaniem przejmujesz
żaneta leżakuj z maluchami, za wcześnie na nie
kurcze widzę impreza za impreza my jeszcze mamy 2 tygodnie, a Majkuli chyba zakupimy pościel juz duża 160x200 i do tego poszewkę z nemo, arielka albo cóś takiego,
a reszta to nie wiadomo co przytarga

no a na wakacjach było super, domek na kaszubach zajebisty, pokój z kominkiem, dwie nieduże sypialnie, zadaszony taras no i przede wszystkim wybieg dla dzieci, do jeziorka dwa kroki, tyle że pogoda dała nam troszkę i ze 4 dni były nie bardzo, ale przynajmniej był wtedy czas na zwiedzanie okolicy, na konieć jeden dzień w Gdański i jeden dzień w Gdyni, Majka jak zobaczyła plaże to dostała szały, chciała całą przekopać, chodziła na czworakach, no szaleństwo że hej

Żaneta - no to leżakuj, tylko rzetelnie :tak::tak:

Gaga - właśnie dzisiaj myslałam o tobie, kiedy wracasz z wakacji :laugh2:
Dobry odpoczynek nie jest zły :-p

hej haj hellloooo;-):-)
a ja nadrobiłam tylko ostatanią stronę i jestem zuuuupełnie nie w temacie, ale się melduję i odliczam dni do urlopu!!!!! :tak::-)
gaga witaj wypoczęta po urlopiku, z nowa energią :tak:
żanetka duuuużo wypoczywaj i uważaj na siebie i maluchy!!!!!
agata jak ten czas leci.....przecież Ty zaraz rodzisz a my brzucha jak nie widzialysmy tak nie widzialysmy....(chyba ze cos przegapilam:baffled::confused:)
my do urodzin mam jeszcze troche czasu a prezentu tez jeszcze nie mamy chociaz pomysly juz sa Marcin chce kupic Olkowi quada albo motor na akumulator mi tak srednio sie ten pomysl podoba ale Olek jest zachwycony:dry:

no a na wakacjach było super, domek na kaszubach zajebisty, pokój z kominkiem, dwie nieduże sypialnie, zadaszony taras no i przede wszystkim wybieg dla dzieci, do jeziorka dwa kroki, tyle że pogoda dała nam troszkę i ze 4 dni były nie bardzo, ale przynajmniej był wtedy czas na zwiedzanie okolicy, na konieć jeden dzień w Gdański i jeden dzień w Gdyni, Majka jak zobaczyła plaże to dostała szały, chciała całą przekopać, chodziła na czworakach, no szaleństwo że hej

no witamy wczasowiczke !!! aparacik sie sprawdził ???

reklama
Do góry