justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!
a ja jutro impreza i jeszcze plener nam wyskoczył ! zawsze coś byle sie troche pokomplikuje i na wariackich papierach !! w planach miałąm sprzątanie ale po zakupach padłam i mam dość i tak mi zeszło zę zaraz wypada iść spac a jutro będe jęczeć sama na siebie jak sie nie wyrobie !!!
no to wakacje udane !! fajnie że juz Twój rycerz taki duzy
a ja jutro impreza i jeszcze plener nam wyskoczył ! zawsze coś byle sie troche pokomplikuje i na wariackich papierach !! w planach miałąm sprzątanie ale po zakupach padłam i mam dość i tak mi zeszło zę zaraz wypada iść spac a jutro będe jęczeć sama na siebie jak sie nie wyrobie !!!
Witam wszystkie Sierpniówki!
U mnie już koniec laby i ciężki zapierdziel w pracy ale na BB oczuwiście musiałam zajrzeć
Te wakacje zaliczam do udanych, tydzień w Sopocie potem tydzień u rodzinki na wsi no i ostatni tydzień juz tylko z synkiem nad jeziorem:-):-):-)
No i teraz muszę się pochwalić jakiego mam grzecznego synka. Przeszedł z nami wszerz i wzdłóż cały Sopot, Gdańsk i Gdynię na nóżkach i ani razu nawet nie zamarudził. Na wsi to wogóle nie wiedziałam, że mam dziecko. Budził sie rano, ubierałam Go i kładłam sie dalej spać a On cały dzień na podwórku. Na szczęście duża rodzina i zawsze ktoś miał na niego oko. Zresztą cały czas zajmował się sam sobą i ślicznie się bawił.:-).
Dzisiaj poszedł po miesiecznej przerwie do żłobka. Trochęsię bałam ale i teraz mnie zaskoczył, poszedł sam,ładnie, bez płaczu powiedziła, że jest juz duży a mama musi zarabiać pieniążki
Mam nadzieję, że tak już mu zostanie, bo juz od dawna nie było jakiś wielkich histerii i scen. Oczywiście biega, szaleje, lata, że nie można za nim nadążyć ale bardzo się zmienił.
no to wakacje udane !! fajnie że juz Twój rycerz taki duzy