reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

marzena nie za wszystkie szczepionki placimy, ale pneumokoki, meningokoki, ospa, zoltaczka sa platne

agata jak tam z przedszkolem bo jakos przegapilam, macie juz jakies, daj linka jak jest strona

co do nerwow w stosunku do dzieci to mi sie niestety tez zdarza, teraz troche mniej bo jakos juz podrosly, ja tez sie wyluzowalam ,ale pamietam po urodzeniu Heleny to sie Hani obrywalo:baffled:

reklama
hej hej !!!

oj Agata mi tez horomony burzę robią :rofl2: i jestem czasem nie do wytrzymania !!!

poza tym jestem zawalona robotą w pracy, juz nie mówiąc o domu gdzie sterta prania straszy !!! Dzis trochę poprasowałąm ale poddałam sie szybko bo jakoś źle mi sie robi jak tak długo stoję :baffled:

Liwia co jakiś czas o dzidziusiu przypomina ! Ostatnio ciastko mi wepchała do pępka bo to dla dzidziusia albo podejdzie i mnie w brzuch całuję ! Słodziak mój mały !! :-)
No ale cały cza nie jest tak uroczo bo złośnik straszny dzis np pięścią waliła w ścianę i zębami wbiła sie w kanapę bo nie umiałąm wejść na oparcie bo za blisko ściany było :baffled:

Żużaczku a moze ten kaszelek od mebelków nowych albo dywanu czy co on tam ma nowego w pokoiku !

Joanna Ty nie zła jesteś z TAKIM spacerkiem :-D

U nas przedszkole już dawno załatwione - podpisana umowa i wpłacone wpisowe.
Tutaj link, na zielonej białołęce nie ma państwowych przedszkoli więc trzeba było tylko znaleźć prywante bo jeżdżenie do centrum mnie nie urządza - inaczej by było gdybym pracowała.
http://www.miastodzieci.com/
A z tym krzyczeniem to hormony robią swoje bo muszę przyznać, że z wiekiem Maria jest nieco spokojniejsza i nie wymaga non stop uwagi i jakoś tak łatwiej idzie sie z nią dogadać. Dlatego też trochę przeraża mnie to, że wszystko zacznie się od nowa a ja nie czuję sie na to przygotowana i niestety czuję się pozbawiona jakiś pozytywnych emocji :zawstydzona/y:

Żeby było ciekawie Maria dopiero usnęła ciekawa jestem jak ja mam sobie dać radę z dwójką skoro mój niereformowalny małż nie moze zrozumieć, że tak nie da się żyć na dłuższą metę a zwłascza z noworodkiem, który co 2 godziny będzie budził się na jedzenie :baffled: Jak ma wracać o 21 to wolę, żeby w ogóle do domu nie wracał bo Maria dostaje energii o 22 wychodzi z wanny bo D. nie śpieszy się przecież i do tego czytanie i długie ostatnio czytanie :crazy:

Spadam bo jutro przed 8 muszę być na budowie :angry:

Justyna - Maria jak jest zła i ja ją wtedy chcę przenieść to mówi do mnie, że mam dzidzię w brzuszku i nie mogę jej nosić. Ale na spacerach to już jej nie przeszkadza :dry:

Justyna - Maria jak jest zła i ja ją wtedy chcę przenieść to mówi do mnie, że mam dzidzię w brzuszku i nie mogę jej nosić. Ale na spacerach to już jej nie przeszkadza :dry:

hehhe Liwia płacze i chce na rączki i tak prosi żeby ją wziąśc to jak sie schylę i mówie to chodź to ona mi " ale masz dzidziusia i nie możesz " tak mnie podpuszcza, no ale wezme ją wtedy na kolana i przytule i jest juz git ! No ale jak ma głupae i skacze jak opętnana to tez jej juz nie przeszkadza że mam dzidziusia i z rozpędu chce skakać po mnie !

przed przedszkolem tez musze zaszczepić małą, tez nam lekarka zaleciła jak chcemy ! sama nie wiem jaką ani nic muszę obczytać !!!

Cichutko tu dzisiaj.Moja cora powiedziala mi ze zezuje i ma racje:szok:!Widac u niej malego zeza i jutro bedzie sie starala o termin u okulisty.W tym tygodniu ma urlop i przy odrobinie szczescia moze dostane szybko termin.Ciekawe co jej lekarz powie.Sarah nosila przez jedynascie lat okulary ,bo byla dalekowidzem.Myslelismy ze mamy ta historie za soba ,a tu na nowo sie zaczyna.
Po trzech tygodniach przerwy balam dzis z Miliankien na zajeciach sportowych ,Maximilian cieszyl sie jak dwizdek:-).

Evelinka ja pozwolilam sobie na pieciomiesieczna przerwe:no:.Mialam dol za dolem i wlasciwie to nadal nie jest tak jak powinno byc (czytaj:tak jak ja bym chciala;-)).Duze dzieci ,duzy klopot... moja mam mial racje:-D.

Heja

Pogoda paskudna, zaraz muszę wybyć do lekarza po skierowanie na badania a później znowu do hurtowni budowlanej a później jeszcze szukanie info o grzejnikach :szok:

Ewelinka - pewnie, że zawsze przyjmiemy :tak::tak:
Pracujesz nadal?

Heja

A wy gdzie :szok:

Ja robię sobie wycenę kaloryferów :szok:, zamówiłam materiały budowlane :szok:

Oboje dzieci śpi, nawet to w brzuszku jest jakieś mega spokojne :laugh2:

reklama
hej
Agata nic dziwnego ja bym też najchętniej przespała dziś cały dzień....jest okropnie brrrrr miałam dziś mokro w butach, i wracałam w korkach (bo każdy wyjeżdza poza miasto na weekend) i jestem jakas zła i rozdrażniona przez to wszystko niech będzie w końcu ciepło i bez deszczu!!!!!!!

jedyne co pocieszające to dziś był ostatni dzień szkolen ale w piątek już zaczynam pracę, wiec stresik bedzie;-):tak:

a Olek też ma czasem swoje dni ze wyprowadza mnie z równowagi!!!!! szczególnie jak wracam z męczona

Do góry