reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

anecik ja wzielam szczepionke z apteki bez marzy i okolo 270zl kosztowala, wiem ze czsami jak apteki maja jakas umowe z firma (tzn duzo musza brac tych szczepionek) to taniej mozna kupic

ja wlasnie sie zastanawiam nad tymi innymi szczepionkami, jak na razie Hance dam spokoj, bo po tym prevenarze to ma traume:dry:

jeszcze dzis slad na rece jest:baffled:

gaga aktualne jeszcze wysylanie rzeczy na wasze aukcje? i na ten sam adres co mi podawalas?

u nas tez pogoda do d..., szkoda, dzieci w domu caly dzien to normalnie masakra, chociaz i tak z nimi nie siedze bo w pracy jestem, ale moi rodzice sie mecza:-p

za niecaly miesiac jedziemy do Gdyni, ale sie ciesze:-D

taras mam nadzieje juz bedzie gotowy

reklama
Ja szczepiłam inną szczepionką, pneumo23(jakos tak) i kosztowała 50 zł. Mozna szczepić nią dzieci jak skończą 2 latka.

U mnie dziś ładnie...
Czasu mam tyle co Mailen, mimo że nie latam poza dom. Zaległości nadal spore, wykorzystuję każdą chwilę - koło piaskownicy, w czasie kąpania, jak pójdą spać.
Joanna - ale szybko zleciała Twoja ciąża... Moja sąsiadka miała podobnie termin, 2 tygodnie temu urodziła.
Żaneta - super, że maluszki dobrze się czują. To pierwsza ciąża podwójna u sierpniówek (bo Marta dołączyła do nas już po urodzeniu dziewczynek - Marta pozdrawiam, bo pewnie czasami podczytujesz :-) )
Oj, posypały się dzieci teraz, dobrze, że większość sierpniaczków będzie miała rodzeństwo. Moi leją się i gryzą, ale żyć bez siebie nie mogą. Dziś rano Marek się poryczał, bo obudził się jak Michał był już w przedszkolu.

Heja

Wczoraj się zalogowałam ale dziecko miało inne plany :baffled:

Jestem na zwolenieniu i w związku z tym dziaj byłam u lekarza, gościa od kafelków, w pracy banku i u fryzjera. Jutro dwie hurtownie budowlane, zamówienie parapetów i być może wizyta na budowie.
W środę lekarz, w piątek badania. Jak na razie złe wyniki po glukozie, tj za wysokie, w piątek krzywa cukrowa :baffled:

A nastrój mam taki, że w sobotę z braku męża wykrzyczałam się na Marii, głupio mi, nigdy tak się nie zachowałam w stosunku do niej. Owszem krzyknę na Marię ale w sobotę nawrzeszczałam na nią. :-:)-:)-( Hormny strasznie dają mi w kość.
Muszę znaleść czas i wkleić jakieś zdjęcia bo wyglądam trochę jak słonica - dzisiaj u fryzjera była kobita w 5 miesiącu - dwie bym takie obdzieliła brzuchem :sorry2:

Żaneta - super, że dzieci zdrowe, ciekawe jedno czy dwujajowe, czy można to już teraz stwierdzić? No i dobrze, że coś na wymioty w końcu dostałaś :tak::tak:

Ja szczepiłam Marię prenevarem - ponoć ma wiecej szczepów czy coś tam, nie było żadnej reakcji. Przed przedszkolem zaszczepię na pewno na meningokoki (czy jak to się pisze) i być może na żółtaczkę. No i będę psikać tym IRS

reklama
Czesc kochane,czytam o szczepionkach i tak sie zastanawiam czy Wy naprawde za kazda szczepionke placicie.Maximilian przyjmuje wlasnie szczepionki przeciwko zoltaczce i jest bardzo dzielny bo nie placze.
A tak poza tym to u nas nic nowego nie slychac,Dni leca i my czekamy na wakacje.Mezus byl juz na naszym placu campingowym i wszystko przygotowal.Trzy tygodnie nad woda :-).

Wczoraj się zalogowałam ale dziecko miało inne plany :baffled:

Agata u mnie to normalka,ja sama to tylko wieczorem do kompa siade:crazy:,az mnie czasami szlag trafia.Przwaznie to jest tak ,ze jak Milian spi to i ja padam.Od wrzesnia idzie moje dziecie do przedszkola to moze bedzie lepiej.

Do góry