reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj ciesze sie ciesze ze wróciłam bo nie ma jak to wieczorekiem siąść i do koleżanek zajrzeć !!!

oj Arabela spokojnie, cos taka podejrzliwa ??? :-D

Bibi no właśnie ciesze sie bo super wszystko działą i szybko tu śmigać mogę !!!!!
ja też podejrzewałam że chcesz sie lapem nowym pochwalić i nie wiedziałąś jak:-D;-)
A jak tam Liwuś zdrowa? bo tu u nas na BB jakies choróbska panują.

reklama
Bibi u nas to dopiero kaplica bo czekamy bo listy bedą z przyjetymi dopiero w czerwcu !!! :baffled: jak sie nie dostanie to nigdzie indziej nie próbowaliśmy zostawić karty :sorry2:
ja nie mam mozliwości gdzie indziej bo to jest najbliżej poza tym reszta też przepełniona ,a do tego u nas wogóle nic nie wiadomo .
ty to przynajmniej wiesz że do czerwca musisz czekac a ja nic ,zero...:wściekła/y:I kto tu ma gorzej pozamiatane???

no a z przedszkolem to nieźle masz pewnie dopiero we wrześniu Cie oświecą że masz z dzieckiem przyjść :-D
no ale jak Jula chodzi to Badik pewnie ma miejsce zaklepane !!

Wy tu o przedszkolach, a Michalinka ostatnio nie chce chodzić do przedszkola. Od rana buczy i mówi, że nie idzie do przedszkola. A jak przechodzimy obok to mówi: moje przedszkole kochane. Nie wiem czy przestać ją zaprowadzać i od września na nowo? Żal mi jak płacze, a lubię ją mieć przy sobie.

A gdzie nam arabella znikneła i reszta dziewczyn.
Oj ja już snieta jestem ale bb nie odpuszczam.
Choć dziś dostałąm w pracy po garach a raczej po nogach i tak mnie bolą ze zaraz ide na wyrko.
Justyna no nie wiem jak to bedzie bo Julis juz chyba bedzie chodzić do zerówki przy szkole(czego bym nie chciała:no::wściekła/y:)Ale jestem dobrej myśli:-):tak:
Poza tym nie dopuszczam takiej obcji że go nie przyjmą:-pMoze to coś da:laugh2:
Fajnjie słyszeć ze nasza panienka zdrowiuśka,i oby tak dalej.
A że czadu daje, to chyba wszyskie nasze dzieciaki takie:-D
Dobra opuszczam was Paaaaaaapppaaaaaaaaaaa.

Wy tu o przedszkolach, a Michalinka ostatnio nie chce chodzić do przedszkola. Od rana buczy i mówi, że nie idzie do przedszkola. A jak przechodzimy obok to mówi: moje przedszkole kochane. Nie wiem czy przestać ją zaprowadzać i od września na nowo? Żal mi jak płacze, a lubię ją mieć przy sobie.
a może w przedszkolu jest jaieś dziecko króre jej dokucza i dlatego nie chce chodzic?U nas tak było ,ale jak wszystko wyjasniliśmy to juz było o.k Moze porozmawiaj z wychowawczynią.
a może nie chce wcześnie wstawać??

No a miałąm iść luli...:sorry2::-D

reklama

Moje dziecko dla zasady nie lubi chodzić na zajęcia, na plac zabaw i itd. Ale jak tylko dojedzie do miejsca, gdzie są zajęcia to zapomina o wszystkich i pędzi na górę. Nie dojdziesz za dzieckiem :dry:. Ale dla pewności może dopytać się pań w przedszkolu czy wszystko jest ok :blink:

Witam

Pierszy skórcz łydki zaliczony, ale to jest ból, dobrze, że D. szybko reaguje bo ja nawet nie jestem w stanie rozmasować takich skórczy :crazy:

Do góry