reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wiola gratuluję samozaparcia z ćwiczeniami.Coś kiedyś o tej 6-tce czytałam,ale chyba doszłam do wniosku,że to dużo czasu zajmuje.Ja odkąd pracuję gubię kilogramy,bo jednak trochę się muszę tam nachodzić :blink:
Żużaczku dobra ta nauczycielka,ale taka prawda,że często nawet nauczyciel w-fu nie daje dobrego przykładu.Mi się tacy trafiali,co tylko na ławce siedzieli i polecenia wydawali,a żeby coś zademonstrować to już trudno z takim brzuchem :-D A miałaś dobry pomysł z tymi kolczykami,bo są bardzo ładne :tak:

reklama
hej hej hej
ja w sobotę imprezowałam a w niedziele dochodzułam do siebie, ojjjjjooojjj było ze mną kiepsko, ale bawiłam się w sobotę SUPER na prawdę impreza im się udała, był koncert zespołu Boney M integracja na całego jak to na takich imprezach :-);-) a wczoraj byłam ostatni dzień w pracy i do końca tygodnia wykorzystuje zaległy urlop, w piątek wyjazd do Wrocławia, a w poniedziałek szkolenie w nowej pracy....dziś byłam sie pokazać w oddziale w którym będę pracowała i....pierwsze wrażenie nie najgorsze:tak::-D mam nadzieje że dobrze będzie;-)

a co do przedszkola to u nas bedzie wiadomo w poniedziałek i też się pisało miejsce zatrudnienia rodziców.

gaga Olek też śpi w pieluszce w dzień i w nocy i co gorsze rzadko kiedy jest sucha:baffled:

wiola ja kiedyś też się zawzinałam na tego Weidera, ale niestety z moim zapałem to szybko mi przeszlo:dry:, ale mam nadzieje ze nowa praca troche stresu mnie odchudzi:laugh2: albo jak już sie usabilizuje i bede juz na miejscu po szkoleniach to wróce na aerobik albo basen...

co to ja tam jeszcze chciałam....nie wiem:-p

no słowiczku niech wycofają to *****, Majka raz zażyła i miałam wrażenie że jest nacpana i to zdrowo, kiwała się jak wańka wstańka tak siedziała i się kiwała, szok, strasznie to wyglądał

bibi no i jak Julinek ?? może sobie podrażniła tylko układ pokarmowy i stąd ta krew

ja mam dziś zebrania czyli kibluję w pracy do 21 :sorry2: nie chce mi się

Czy tylko moje dziecko śpi w pieluszce ??
MOje nie tylko śpi ale i w dzień chodzi jeszcze, muszę przyznać że w tym jest stała - na jakiś czas był postęp ale teraz znowu to samo :baffled:

a co do imprezy jeszcze to....mam sine paznokcie u nóg:szok::baffled::dry:
A czemu ?:szok:

Mój D. wychodzi z pracy, raz o jakiejś rozsądnej porze :sorry2:, no przynajmniej dla mnie rozsądnej :sorry2:

Na dodatek D. zmienił sobie taryfę i dzwoni do mnie teraz po kilka razy dziennie, ciekawe kiedy mu przejdzie bo jest to bardzo miłe ale ..... troszkę męczące :sorry2:

a ja robiłam dzisiaj... pisanki!:szok::-) Moje dziecko stwierdziło, że zje jajo, ale tylko w tej naklejce pisankowej. No i nie miałam wyjścia.

Atol, mam pytanie. Czy jest jakaś szczepionka przeciwko różyczce oprócz MMR? Bo z tego co udało mi się ustalić to Rudivax już nie jest sprowadzany a nic innego na samą różyczkę nie ma.

Heja

Dzisiaj do pracy jechałam godzinę :angry::angry: - najpierw zwiały mi dwa audytobusy a później mega korki.

Jedna kanapka połknięta, przymierzam się do następnej :sorry2:

Miłego dzionka życzę :tak::tak:

Witam!
U nas z Julinkiem już wszystko o.k.:happy:
Ale nadal troszke myśle czy aby jakis badan nie powinnam robic?
Postanowiłam poczekać na swojego lekarza i jak już bedzie to sie do niego przejechać i pogadać na ten temat.Półki co wyrzucam na luz.....Tylko czy dobrze robie???
Agata widać że D.sie rola przejoł i wydzwania,ale ty sie ciesz i daj mu to odczuć że sie cieszysz,nawet jak już cie nerw bierze;-):-)
Mailen no to było ostro sądząc po sinych paluszkach od stóp:laugh2::blink:

reklama
Dobra, zmykam coś upichcic i może poprasować ?Dziś u nas pogoda pod psem i nici ze spacerku i zabawy w piaskownicy,
jak tylko jest ciepełko to mój Badinek z piaskownicy wyjść nie chce.
A i jeszcze wam sie pochwale ze u mojej mamuś owieczka urodziła małego baranka i Dzieciaki jak tam pójdą to nie chcą do domu wrócić:-)A i ja mogłabym godzinami tam siedzieć i sie przyglądać:-):tak:
Życze miłego dzionka:-)

Do góry