jo-anna-on
Pindory i godody
Hej Laseczki.
Mailen twarzowa fryzurka i fajny kolorek.
Hehehe, na niektóre nie ma sposobu - na mnie nie było. Trzeba było przebidować tych 8 tygodni i tyle. Ale życzę Ci, żebyś znalazła sposób na mdłości. Może imbir?
Idę kąpać Anię.
Mailen twarzowa fryzurka i fajny kolorek.
Blisko, blisko, tylko ostatnio coś mi się ten kwiecień spowolnił i się dłuuuuużyyyyy... Planuję zajechać na porodówkę na Mickiewicza, tam gdzie Ania się rodziła. A w brzuszku często chowa ;-) się kobitka. Oby nie było tak jak u Ciebie, że gadali tak a okazało się na końcówce, że tak... Przeczucie od początku mam na dziewczynkę .joanna a u ciebie już tak blisko koniec suwaczka? gdzie będziesz rodzić? i wiesz kto się tam w brzuszku chowa?
Moja też jest nieznośna jak nie kimnie isę w dzień. Ostatnio zauważyłam taką tendencję, ze nie śpi przez 3 dni to potem 4go dnia pada po południu i śpi 2-2,5h nadrabiając poprzednie dni. Chyba, że jest pogoda do bani to kimie po południu częściej.Justyna ja mogę się pod tym postem też podpisać.
Moje dziecko jak się nie prześpi to jest ok 17 niemożliwe , aleza to później wojuje do 22-23.
Gratulacje.Pomocy
Macie może jakiś sposób na nudności w ciąży, wymiotuje jak tylko coś zjem ...
ratunku
Hehehe, na niektóre nie ma sposobu - na mnie nie było. Trzeba było przebidować tych 8 tygodni i tyle. Ale życzę Ci, żebyś znalazła sposób na mdłości. Może imbir?
Idę kąpać Anię.