reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej Laseczki.
Mailen twarzowa fryzurka i fajny kolorek.
joanna a u ciebie już tak blisko koniec suwaczka? gdzie będziesz rodzić? i wiesz kto się tam w brzuszku chowa?
Blisko, blisko, tylko ostatnio coś mi się ten kwiecień spowolnił i się dłuuuuużyyyyy... Planuję zajechać na porodówkę na Mickiewicza, tam gdzie Ania się rodziła. A w brzuszku często chowa ;-) się kobitka. Oby nie było tak jak u Ciebie, że gadali tak a okazało się na końcówce, że tak... Przeczucie od początku mam na dziewczynkę :tak:.

Justyna ja mogę się pod tym postem też podpisać.
Moje dziecko jak się nie prześpi to jest ok 17 niemożliwe , aleza to później wojuje do 22-23.
Moja też jest nieznośna jak nie kimnie isę w dzień. Ostatnio zauważyłam taką tendencję, ze nie śpi przez 3 dni to potem 4go dnia pada po południu i śpi 2-2,5h nadrabiając poprzednie dni. Chyba, że jest pogoda do bani to kimie po południu częściej.

Pomocy
Macie może jakiś sposób na nudności w ciąży, wymiotuje jak tylko coś zjem ...
ratunku
Gratulacje.
Hehehe, na niektóre nie ma sposobu - na mnie nie było. Trzeba było przebidować tych 8 tygodni i tyle. Ale życzę Ci, żebyś znalazła sposób na mdłości. Może imbir?

Idę kąpać Anię.

reklama
dzięki dzięki i jeszcze raz dzięki :-):tak::-D Wy to potraficie człowieka podbudować;-)a stara nie jestem, ale też słyszałam że mnie ta fryzura odmłodziła, fryzura ala grzeczna dziewczynka, albo jak kto woli ala kleopatra:-D

żanetka no to jednak udało się.....super, GRATULACJE!!!!!! stety-niestety nie wiem co to mdłości i wymioty w ciązy, więc nie pomogę:sorry2:

Heja

Żaneta wstaw jakis suwaczek, ile czasu ci zostało do końca I trymestru ?

Goga - a ja już myslałam, że to będzie koniec choróbsk.

Cześć laseczki.
O Żaneta serdeczne gratulacje!!!!!

Trzymaj się kochana. Ja Ci niestety nie pomogę, bo sama męczyłam się jeszcze i w 5 miesiącu z wymiotami. Ale plusy tego są takie, że dzidzia rośnie i jest wszystko OK. !!!!Tak mi lekarz wtedy tłumaczył.

Ale pogoda dołująca....
Po wczorajszych złych wieściach z rodziny chyba nic mi już humorku nie poprawi...Tylko ryczeć mi się chce...

Goga 3majcie się i nie dajcie tej anginie!!!!

Kawkę komuś na poprawę nastroju?
Mam na najbliższe dwa tygodnie taki za##$^%^@#%#^, że w ogóle nie powinnam chodzić spać. A chore dzieciary marudne że aż strach. Za to... nie pamiętam, czy się już chwaliłam - na początku maja wesele w rodzinie a potem spadamy na tydzień do Pragi - SAMI, bez dzieci. Po drodze zahaczymy może o Czeski Raj... I wracamy na urodziny Michała.

kurdeeee to ja na prawdę szczęściara byłam....bo nawet nie wiem o czym Wy mówicie:szok::szok::szok: drażniły mnie jakieś zapachy czy coś, ale ani razu nie puściłam hafta;-):sorry2:

słowiczku co jest.....ja dorzucam coś słodkiego do kawy na poprawę humorku:-) a u nas pogoda OK.

goga super!!!!! uwielbiam Pragę....byłam dwa razy i jakby była okazja pojechałabym jeszcze, a apropo wyjazdów to my za tydzień lecimy do Wrocławia na weekend też sami bez Olka z paczką znajomych jeszcze z liceum:tak:

reklama
witam

zaneta ogromne gratulacje

goga, mailen zazdroszcze samotnych wypadow(czyt. bez dzieci:sorry2:), u nas nie ma jak niestety:no:

ja dzis sie dowiem czy hanke przyjeli do przedszkola

jestem w lekkim stresie, bo podobno w wawie brakuje ponad 3000 miejsc w przedszkolach, a nasze osiedle przoduje, razem chyba z agaty:laugh2:

poza tym dostalam @ i czuje sie :baffled:

a dzis powinnam jeszcze oprocz przedszkola, zakupy zrobic, czynsz zaplacic , ech co za zycie

Do góry