reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Podobno jutro znowu ma być zmino :baffled:

Rany dawno już nie siedziałam w necie o tej porze tak na spokojnie bo chałupa sprzątnięta, muszę tylko ugotować obiad na jutro ale D. będzie niedługo więc zajmie się Marysią a raz dwa i obiad będzie gotowy.

Czy wasze dzieci też coraz więcej bawią się same, Maria czasami zajmie się sobą tak całkowicie przez 10 minut co u nas jest ogormnym sukcesem :tak::tak::tak:

Tak słyszałam, że znowu ochłodzenie niestety.
A jeżeli chodzi o dziewczynki to bawią się same, ale one są jednak dwie. Tylko niestety mają ostatnio napady bicia się i musimy uważać jak dłużej jest cicho w ich pokoju.:-p

reklama
Jak Wam się podoba taka fryzurka??

fryzura1ao0.th.jpg

co do zabawy to Olkowi też coraz częściej udaje się zająć samemu, bierze jakieś figurki i gada z nimi....

hej hej !!!

Słowiczki kochane nie chorujcie !! precz z choróbskiem !!!

Domicela trzymaj sie !!! oj nie masz lekko !!!

Agata dobre to hasło Twojej Mery :-D

Mailen super !! barwo !! na pewno pójdzie po twojej myśli !!

Marta fryzurka fajna, z tego co pamiętam to Ty lubisz takie krótkie ! a kolorek tez taki ??? czy Twój ciemny ?

no nic spadam !

kurde mój Liwcior oprotestował spanie w ciągu dnia równo ze zmianą czasu :baffled: i nie da sie z dworu zabrać, dzis siedziała 4 godz !

w umowie mam zapis "z miżliwością 2 tygodniowego wypowiedzenia" wiec od wczoraj 2 tyg,
Mailen nie jestem pewna ale okres wypowiedzenia zawsze liczy sie od najbliższej soboty. Dowiedz sie koniecznie bo to by wychodziło prawie tydzień więcej.

Choroby na szczęście omijają moich chłopaków za to ja ciąglę coś łapię. Od poniedziałku znowu rodzę kamyczki, drugi raz w ciągu 3 m-cy:szok:

Marta fryzurka bardzo mi się podoba.:tak:

Witam z ranka.

Jak tam nasze chorowitki??

Juz po słoneczku i wiośnie:wściekła/y::wściekła/y: U nas dzisiaj pada deszcz i jest paskudnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A tyle miałam planów na ten urlop.

Cieszę się że fryzurka Wam sie podoba. A kolorek ciemny, bo to za jasny jak dla mnie. Chociaz może akurat był ładnie wyglądała ale to za drastyczna zmiana by była. Tylko nie wiem kiedy pójdę do fryzjera.

W końcu udało mi się zarezerwować miejsca nad morzem:-):-):-):-):-):-):-). Od 14 lipca będę w Sopocie jak któraś będzie w pobliżu to możemy sie spotkać:tak::tak::tak::tak:

reklama
martuś z tego co mi się przypomina miałaś zapuszczać włoski :-D:-) ja jeszcze trwam w swoim postanowieniu, umówiłam się do fryzjera i chce mi sie jakiejś zmiany, ale może bardziej postawię na jakąś innowację co do koloru, długość chyba jeszcze zostawie.....może jakąś grzyweczkę sobie zrobie....nie wiem ale chce mi się już coś nowego!!!!!!:baffled::dry:

wiola no własnie nie wiem jak to z tym wypowiedzeniem, jest bo każdy mówi co innego, ale z tego co kojarze z prawa pracy, które miałam w poprzednim semestrze, to wypowiedzenie liczy się od 1 niezaleznie od dnia tygodnia....ale pewna nie jestem no i nie wiem jak z tą ciągłościa???:baffled:

Do góry