reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No, pięknie qr....a
Łukasz wymiotował i teraz z gorączką śpi...zaje....e.
:sorry2::dry::baffled::sorry2::dry::baffled:
ciekawe co jeszcze nas dobije????
:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

jedyny plus taki, że od doby nie palę...rzucam te cholerstwo.

O !@#$%^%

A jaki plus rzucania palenia w takim czasie ?

Kinek - dzięki :zawstydzona/y:
A gdzie kupujesz ubranka Hani?, ona zawsze jest super ubrana, słodka jest oczywiście niezależnie ale ubranka ma takie dziewczęce :tak::tak:

reklama
dzięki laseczki za gratulacje! też się cieszę, tylko troszkę przerażają mnie dojazdy na szkolenie, moga mi wynająć pokój...ale w moim wypadku to odpada....a swoją drogą mieli odezwać się już wczoraj z kadr a tu cisza....ale z tego co nieoficjalnie slyszałam temu dyrektorowi, z którym mialam rozmowe, nie chca zaakceptowac kwoty, ktora mi zaproponowal!!!!!:szok::wściekła/y:paranoja chyba ma tam cos do powiedzenia....na razie chyba o mnie walczy bo cisza;-)
a tak przy okazji, orientujecie się jaka może być maksymalna przerwa, miedzy koncem jednej pracy a podjeciem drugiej, zeby nie stracic ciaglosci???bo mi cos sie kojarzy ze do miesiąca ale nie jestem pewna...a szczerze to bym sobie z tydzien, dwa odpoczela i najchetniej zaczela szkolenia od maja, bo na dodatek mama moja ma wyjazd do Francji kwiecein/maj i obiecalam jej ze wezme wolne, a teraz to nie wiadomo jak bedzie:sorry2:

jejku na prawdę ciągle tu jakieś wirusiki u nas panuja:baffled: duzo zdrowka

żużaczku śliczny zestaw dla Oleńki (może jak bym jakieś cudo dla mojego bratanka zamówiła....Jasiek ma być na świecie czerwiec/lipiec):-)

ciekawa jestem jak z przedszkolem u nas będzie po 20 kwietnia maja być listy przyjetych.....czekamy:-p

zapisałam się dziś do fryzjera....wreszcie!!!!!!

agatko super brzunio :-) jak patrze na takie brzuszki to zazdroszcze, jakos tak dobrze wspominam ten czas (ciaza bezobjawowa;-)) moze kiedyś......:-D

Mailen - a czym będziesz się zajmować, tym co teraz tylko bliżej i za większą kasę?
No i kiedy zaczynasz, bo wypowiedzenia masz pewnie miesiąc ?

Ponieważ dzisiaj wpienili mnie w pracy na maxa kupiłam sobie na poprawę nastroju ogórki małosolne, tylko są cholernie słone :baffled::-D

Wkurza mnie administracja, a administracja w administracji to topiero jazda :angry::angry:

Podobno jutro znowu ma być zmino :baffled:

Rany dawno już nie siedziałam w necie o tej porze tak na spokojnie bo chałupa sprzątnięta, muszę tylko ugotować obiad na jutro ale D. będzie niedługo więc zajmie się Marysią a raz dwa i obiad będzie gotowy.

Czy wasze dzieci też coraz więcej bawią się same, Maria czasami zajmie się sobą tak całkowicie przez 10 minut co u nas jest ogormnym sukcesem :tak::tak::tak:

Taaaaaaaaaaaaaaaaa umówiłam się, że D. przyjedzie na kolację na 20, czekam na niego głodna a on mi teraz pisze sms, że jest jeszcze w pracy :angry::angry::angry:

Dobry wieczór.

Ja zasiadłam z kieliszkiem winka, a tu pustki. Ale widzę, ze same chorowitki na topie. U nas też nie wesoło było z rana ale już jest lepiej. Alicja jakiś tydzień temu miała biegunkę i bolała ją wtedy pupa, więc ma teraz uraz i przetrzymuje na silę kupę. Dzisiaj juz nie wytrzymywala i płakała 3 godziny rano, aż zrobila i od razu inne dziecko. Dobrze że ja dzisiaj na urlopie bo chyba nie wytrzymałabym w pracy wiedząc że ona tak cierpi w domciu.

agata będę sie zajmowała tym samym czyli "mydło i powidło" wszystkim co dotyczy klienta indywidualnego, konta, lokaty, fundusze, kredyty gotówkowe,karty kredytowe, kredyty hipoteczne no i.....kasa, jej boję się najbardziej, ale może nie ma tego złego, za większą kasę i na miejscu, więc coś za coś, praca do 16, a teraz pracuje do 17 plus 30 min dojazd, nie licząć oczywiście tego że czasem trzeba zostać dłużej, zdażało mi się że byłam w domu na 19-20 a nawet 21:baffled::dry:
w umowie mam zapis "z miżliwością 2 tygodniowego wypowiedzenia" wiec od wczoraj 2 tyg, 12-13 kwietnia mamy imprezę z pracy, taką ogólną dla regionu warszawskiego, dla mnie to będzie pożegnalna impreza.....

też słyszałam że od jutra chłodniej....już się nacieszyliśmy wiosna!!!!!:wściekła/y:

Mailen, serdeczne gratulacje!!!!!!! I trzymam kciuki żeby przyjęli propozycję pensji taką jaką ci zaproponował dyrektor.

Słowiczku, dużo zdrówka dla Łukaszka i dla Ciebie.

Domicela, szybkiego powrotu do formy.

reklama
wiesz mam nadzieje że nie odzywa się bo jest mu głupio powiedzieć że nie da mi tyle ile się umawialiśmy io że robi wszystko żebym jednak tyle miała!!!!! chaba do cholery ma tam coś do powiedzenia i to on ze mną gadał i wie o mnie wiecej niż jakiś dupek który o tym decyduje!!!!!!

Do góry