reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej!!!!!
Dzięki po 100 kroć za życzenia!!!!
Fajne zdjątka!!!
Tomuś dalej kicha mieliśmy dziś jechać na bioderka ale trzeba to odwołać!!
Co do siadania Tomcio na siedząco by spał....
Nasza spacerówka też dobrze obudowana..
Następne maleństwo tak ...ale... za 3 - 4 lata....
Monika Twój synuś to się potówek nabawi u Babci.... no ale Babcia to skarb.... niech szybko zdrowieje!!!!
Do pracujących... kto zostanie z maleństwami jak wrócicie do pracy?
Pozdrawiamy........

reklama
anecik jak już pisałam wcześniej i ubolewałam- macierzyński kończy mi się 17 grudnia. :( Pracuję w godzinach 7-15 , ale od razu nie chciałabym iść na 8 godzin. Moja mama zadeklarowała, że będzie z maleńką. Mieszkamy w tym samym mieście,więc nie ma problemu, mama nie pracuje, a i mój zakład widzę z okna (10 minut piechotą). Muszę zacząć myśleć pozytywnie, bo na razie to mam wielkiego doła. A Tobie kiedy się kończy i co zamierzasz? W spierajmy się kochane, bo oszalejemy.

anda masz racje trzeba sie wspierać, ja co prawda idę na wychowawczy, ale we wrześniu wracam, jak znajde pracę, moja mama może zająć się małą ale nie zawsze, ma ruchomy czas pracy i mi pozostaje żłobek a ja chyba tego nie przezyję, no ale nie chce na razie o tym myśleć

zuzaczku super ;D ;D ;D ;D ;D

Monia niezła babcia ;D zagotuje mi zięcia ;)

nasza majeczka wczoraj zasnęła o 23.30 oczywiście ja się nie wyspałąm, chciałam kimnąć w dzień ale robi sie tak ładnie że trzeba by mojego trolka przewietrzyć, bo szkoda w domu siedzieć

słyszałyście że jeden z tych fotografowanych wcześniaczków nie żyje ??? brak słów, do czego może doprowadzic ludzka głupota...........

no Gaga teraz słyszałam !! żal mi tych rodziców !! teraz to ja jestem tak przewrażliwiona na sprawy takich maluszków ze wole tego nie oglądać!!
Ja na wychowawczym bede długo i tez chcemy Liwcii zapewnic rodzeństwo ale za 2 -3 lata chyba ze w trakcie cos nas zaskoczy ;D
Monia te Babcie to są CUDNE wszedzie to samo ja to z naszą prawie sie pokłociłam !!

zazdroszczę wam tych babć, ja niestety nie posiadam takiej pomocy, macierzyński konczy mi się 9 grudnia potem urlop za 2005 i od lutego do pracy, nie wiem, pewnie na 1/2 etatu i od stycznia nianię, my potrzebujemy jej na jakieś 9-10 godzin z dojazdami do pracy, wyobrażacie sobie tyle czasu bez waszych skarbów ??? już mi się ryczeć chce

no już chyba przeszliśmy do normalnych kupek, jak walneła kupala to musiałam pod prysznic z nią lecieć ;D

leżaczek zamówiony, nie mogę się doczekać

anika mam nadzieję że leżaczek ci sie sprawdzi, ja własnie siedze przed kompem a mała w leżaczku zajada sie rękami ;D czy ty czasem nie wydasz więcej na nianię niż zarobisz???

my rodzeństwo byśmy chceli Majeczce zapewnić, tylko ta praca, te zarobki, niestety ale z tym musimy się liczyć

reklama
nam tez ten lezaczek sie sprawdza - jest super!! dzis jej misia tam przyczepiłam to miałam prawie godzine spokój tak mu opowiadała w swoim jezyku, mam nadzieje ze nie skarżyła sie na matke ;D
Wczoraj byłam na angielskim i powiem Wam ze super jest czasem tak wyjsc gdzies bez małej noi bez męża juz nie pamietam kiedy tak było :)

Do góry