reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

hej!!
Dzięki za życzenia dla Tomusia!!
Kupiłam wodę morską wzbogaconą miedzią i dziś mu zaaplikuję...
Byliśmy dziś na spacerku ...
Co do ubierania jak zakładam Tomciowi czapkę to sąsiad 2 klatki obok wie że wychodzimy na spacer.... masakra tak się wydziera.... a zasypia zanim zejdziemy ze schodów...
Co do wózków mój Tomuś już od miesiąca nie mieści się w gondolkę... te wielofunkcyjne wózki są ok..
Pozdrawiam...

reklama
no nasz wózek ma na szczeście gondole wielgachną - chyba najwieksza jaka widziałam. Tak mam nadzieje, ze Witek jeszcze w niej przezimuje ale w razie co to spacerówka tez nieźle zabudowana jest..... dzis znowu pare ubranek poszło w odstawkę...

no u nas też juz sporo ubranek w szafie czeka na nastepna dzidziulke ;) a zaraz tatus bedzie małej butle dawała całe 40ml które wycisnęłam ;)

.... NO JESLI MIAŁA BYM MIEC JESZCZE DZIECI TO MUSIALA BY BYC TO TOTALNA WPADKA ;D . Osobiscie prokreacyjnie czuje sie zrealizowana w 100%. Starosc nie radosc. ;D ;D

zuzaczku no na zdjęciach to ty staro nie wyglądasz, wręcz przeciwnie jak osoba mogąca coś zrobić z niżem demograficznym ;D pomogłabyś nam nauczycielom
ja to bym chciała ale tak za jakis czas, ale już chyba tylko cesarka, po tym wszystkim nie pozwolę tak czekać i czekać

a tak wogóle to nivea baby jest rzeczywiście spoko, sudokrem na razie odstawiłam, bo mała złapała nie niego uczulenie

Dziewczyny to moje 4 podejście do BB. Co zaczynałam czytać to Bibi zaczynał kwilić. Biedaczek ma powody. Arek wyletniony malował garaż i się przeziębił. Oczywiście my z małym jesteśmy chorzy teraz. Ja dogorewam od rana a Wiktore od 2 w nocy. Musiałam z nim lecieć do lekarki bo dodatkowo oprócz katarku i kichania brzydko pokasływał. Na szczęście gardełko i osłuchowo ok. I znowu leki... .Jak nie urok to sraczka.
Ja go ubieram tak jak wy dziewczyny, bez obatulania. Ale to co robi z nim moja mama to przechodzi ludzkie pojęcie. Sama po domu chodzi na gołe nogi i w krótkim rekawku a Bibi - body długi rekaw, podwójny grubachny bawełniany pajac i podwójny kocyk. I się dziwi, że on płacze. Tłumaczenia nic nie pomagają chyba musze ją nastraszyć, że jej dziecka nie zostawie więcej  ;D. Ale to by była obraza, mogło by jej serce pęknąć.
Dla Tomeczka urodzinkowe życzenia przesyła cała nasza rodzinka.
Jak zwykle coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam co! Monika

Ja też dopiero teraz mog usiąść na spokojnie. Spacerek dziś zaliczyliśmy, choć zaczęło pokrapiać . Ja i mój M musieliśmy dziś jechać do banku i....aż sama w to nie wierzę ,byłam bez malutkiej 3,5 godziny ;D ;D.Pierwszy raz tak długo. Odciągnęłam 100ml mleczka(bo więcej już nie mogłam, aż mnie głowa rozbolała) :(. Opiekowała się nią moja ciężarna siostrzyczka. :laugh: Mówiła , że mała była słodka , po prostu aniołek. :D
Dziewczyny super ten nasz prezydent i te smoczki. ;D Powysyłałam znajomym linki ,niech się też pośmieją. ;D
Dla Tomusia wszyskiego naj ,naj,naj na te małe urodzinki. Niech nam zuch rośnie.

gaga moja mała na brzuszku leży spokojnie, trochę pomiauczy jak jej się nudzi, ale dalejko jej jeszcze do przewrócenia się na plecki jak Majeczka. Do siadania się wyrywa, wsyscy się śmiejemy, ale do turlania to nie nie nie. Za grubaśna jest pewnie. oj żużaczek mnie załamał, a ja myślałam , że z koleżanką jeszcze się zdecydujemy na jedno ? W końcu dzieciątko to świątko. A tak na poważnie , to aż pozazdrościłam jak gaga napisała o przechowywaniu ciuszków dla następnej dzidi. Ja swoje już wydałam siostrze, a później posprzedajemy na allegro albo koleżanki obdarzymy.
A tak bym chciała jeszcze kiedyś pobyć w ciąży i tulić noworodka. Takie czasy a nie inne i na naszej pareczce już poprzestaniemy. :( :(

reklama
Do góry