hej hej !!!!
jeszcze dzis się łapię na ostatni dzień składania Noworocznych życzeń !!! Tak wiec wszystkiego dobrego !!!!!
a ja zaniemogłam tzn mój komp a właściwie zasilacz mi padł a w zakładzie kupa roboty i nawet nie mam kiedy zajrzeć ! Ale zasilacz nowy wiec juz jestem
My sylwestra spędziliśmy u siostry i najlepiej ubawiła się Liwia !! Szalała do 24 ! i po pokazie sztucznych ogni przez ciocie piromankę poszła spać !!! Aha na imprezie jeszcze była ELa tzn mała niewidoczna dziewczynka którą Liwia wciagneła z tv z teledysku Rihanny Umbrella bo ona tam ela i ela no to Liwia w końcu wyciągneła to bidną Ele i ela jest z nami do dzisiaj
Arabela widze ze Michaśka nieźle dajew kość !!
Żużaczku a moze jak to ma być takie odjechane to zprezentuj sobie jakieś wdzianko sexi a dzieci wyślij teściowej i .....
a siostra P jak robiła 40dziechę to brat zrobił jej skrabonke w kształcie kominka i kazdy kto na impreze przyszedł wrzucał i takim sposobem uzbierała na wymazony kominek a inni mieli prezent z głowy !!
Gaga no niezła ta ara !!!!
a co do łańcuszków to mnie też trafia i nienawidzę tego !!! dostaję szału !!!!!
u nas jak przymroziło to wziełam Liwie na 15- 20 min żeby ją trochę przewietrzyć bo to zdrowsze niz jak sipi !!!! Ja teraz to unikam wleczenia Liwii po większych skupiskach ludzi jak hiper super markety itp chociaz czasem nie ma wyjsćia !!!
a co do naciągaczy to najgorsze że dzieci juz też takie są ! Do nas do zakładu ciągle przychodzą i proszą o pieniądze na jedzenie ! No to sie wkurzyłam a że dzieciom odmówić nie umiem no to mówie że jak bedą wracać to niech przyjdą a ja będe miała coś do jedzenia a on że za 20 min mają autobus a ja mówie to akurat ( przystanek jest blisko zakładu) poleciałam do sklepu kupiłam czekolady i szynke konserwowa i cos tam jeszcze do jedzenia ! NO i do dziś mi lezą czekolady a szynke po paru dniach wziełam do domu
A najbardziej mnie wkurza że jak faktycznie ktoś będzie w potrzebie to zostanie olany !
uuuuuuuuuuuuuu alem spłodziłaaaaa
zdrówka dla chorowitków !!!!