reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Qrczę, też chciałabym aby ktoś zajął się dzieciarnią i wyskoczyłabym na zakupki albo do fryzjera, albo na jakiś spacer tylko z mężem... Marzenia...
słowiczek
mama pisklaczków
No waśnie, gdzie reszta dziewczyn...
Ja się im nie dziwię a zwłaszcza tym które mają dwoje dzieci. Sam zap... nie raz. Ja mam na booma czas jak śpią i jak Gaba z nianią wyjdzie i Łukasz nie marudzi albo śpi. Ale nie raz jest wiele roboty, a to posprzątać a to obiad ugotować itp, itd.
O pieczeniu ciasta mogę zapomnąć. Gaga chyba Ci nie posłużę radą, bo nie mam czasu ani ochoty a jak już się zdobyłam na chęci to nie udało mi się nigdy upiec coś porządnego zawsze zakalce mi wychodziły więc dałam sobie spokój hihihihi
Ja się im nie dziwię a zwłaszcza tym które mają dwoje dzieci. Sam zap... nie raz. Ja mam na booma czas jak śpią i jak Gaba z nianią wyjdzie i Łukasz nie marudzi albo śpi. Ale nie raz jest wiele roboty, a to posprzątać a to obiad ugotować itp, itd.
O pieczeniu ciasta mogę zapomnąć. Gaga chyba Ci nie posłużę radą, bo nie mam czasu ani ochoty a jak już się zdobyłam na chęci to nie udało mi się nigdy upiec coś porządnego zawsze zakalce mi wychodziły więc dałam sobie spokój hihihihi
słowiczek
mama pisklaczków
Już po wolnych chwilach CZORTY moje sie pobudziły....
mobugaj
Fanka BB :)
cześć! Wczoraj młodego pochwaliłam to wył reszte dnia . My chrzcimy w grudniu i byłam się pytać księdza czy mi Bibiego ochrzci jakieś 2 tygodnie temu. My nie mamy ślubu, musiałam troche "ominąć" rzeczywistość (nie wspomniałam, że mieszkamy razem). Bibi zaczął wyć i ksiądz się zgodził - odetchnełam. Co do wagi to mój jest wg tej tabeli za chudy a na długość dobry. No ale on też był malutki jak się urodził 2500. A ja jutro jade na zakupy huraaaaaaaaaaa. Z rodzicami buuuuuu. Ale lepszy rydz niż nic. A do tej pory jedyna rozrywka to lekarze : Wyjec wyje - lece...
anecik
Majowe mamy'09
hej
Słowiczku na rehabilitację chodzimy dwa razy w tygodniu po godzince a pochodzimy jeszcze kilka miesięcy bo dzieciaczki asymetryczne same nie raczkują więc zapewne do tego czasu... Co do głowki to nie rób nic na siłę bo naciskanie na prawą stronę powoduje że jeszcze bardziej odchyla głowkę w tę stronę... rehabilitant pokaże Wam ćwiczenia jakie samemu można w domu wykonywać i kupcie sobie piłkę gimnastyczną (ja kupiłam w hypernowej za 15 zł)....
Gaga miłych zakupów..
Słowiczku na rehabilitację chodzimy dwa razy w tygodniu po godzince a pochodzimy jeszcze kilka miesięcy bo dzieciaczki asymetryczne same nie raczkują więc zapewne do tego czasu... Co do głowki to nie rób nic na siłę bo naciskanie na prawą stronę powoduje że jeszcze bardziej odchyla głowkę w tę stronę... rehabilitant pokaże Wam ćwiczenia jakie samemu można w domu wykonywać i kupcie sobie piłkę gimnastyczną (ja kupiłam w hypernowej za 15 zł)....
Gaga miłych zakupów..
Ż
żużaczek
Gość
gaga kocham piec ciasta i wieczorkiem cos Ci podrzuce (jakis przepisik), wybiore takie mało pracochłonne i takie co się zawsze uudaje... no i smaczne. Tylko wieczorkiem, bo teraz mam sprzatanie...błlłe
reklama
justyna
Fanka BB :)
hej !! My na chrzciny musielismy dac 70zł, baba w kancelarii jak spisywała wszystko na koniec z uśmiechem powiedziała 70zł a ja myślałam ze co łaska, zdziercy, tak jakby mało wydatków było przy dziecku......
Ja na zakupy zawsze z małą jezdze, i dba o naszą kase bo z reguły rozryczy sie i musimy kończyć, moglabym zostawic ją teściom ale oni sie nie palą do tego i ja tez nie! Kazdy ponosi ją 5 min a jak zaczne jęczeć do nawet sie nie obejrze i juz mam ją z powrotem!! No cóż taki los matki ;D
Udanych zakupów Gaga co do ciasta to ja jedno upieklam i starczy poprostu nie chce mi sie, wole gotowac niz piec
Ja na zakupy zawsze z małą jezdze, i dba o naszą kase bo z reguły rozryczy sie i musimy kończyć, moglabym zostawic ją teściom ale oni sie nie palą do tego i ja tez nie! Kazdy ponosi ją 5 min a jak zaczne jęczeć do nawet sie nie obejrze i juz mam ją z powrotem!! No cóż taki los matki ;D
Udanych zakupów Gaga co do ciasta to ja jedno upieklam i starczy poprostu nie chce mi sie, wole gotowac niz piec