reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Nam ksiądz kazał przyjść dopiero po 20 października i właśnie nie wiemy ile szykować. Coś tu u nas przebąkują o kwocie 150,ale naprawdę nie wiem. 8 lat temu była to 100.

reklama
hej!!
My daliśmy 50 zł. ale dają i 100zł. wydaje mi się że nie ma co przesadzać z ilością dawanej kasy... bo prtzecież dowolna ofiara...
Na sz Tomuś darł się wczoraj strasznie na rehabilitacji... kupiliśmy mu piłkę do ćwiczeń w domu..
Waga maluszka to sprawa bardzo indywidualna... mój tomuś do wielkoludów tez nie należy ale regularnie przybiera
Pozdrawiamy....

mi siostra powiedzia "no 100 zł albo więcej" wkurza mnie to, bo to nie był dobrowolny datek
maleńka przespała dziś od 21 do 3,30 jestem w szoczku :laugh:

a ja tym czarnym najchętniej nic bym nie dała tylko za tą kase kupiła cos małej, a nie pakowała im w tankowanie ich zajebistych autek, klan cholerny

Jak rok temu chrzciliśmy Gabę i jednocześnie braliśmy ślub kościelny ( a dwa lata byliśmy małżeństwem kontraktowym według kościoła czyli tylko cywilny mieliśmy) to daliśmy 150 zł. I jeszcze ksiądz marudził bo nie mieliśmy nauk przedmałżeńskich. Ale jak zaczęła się masza ( a kopertę dostał tuż przed) był bardzo milutki.

Anecik, jak długo Twój Tomcio ma jeszcze być rehabilitowany?? Wogóle ile razy już był w jakim odstępie czasu i czy są już rezultaty??
Bo my mamy skierowanie na 10 razy. Czyli dzień po dniu. Więcej będę wiedziała wieczorem jak mąż załatwi skierowanie i pogada z rehabilitantem...

a my sami małą ćwiczymy, mój mąż ma kolegę rehabilitanta i nam pokazał
rano zawsze wcieramy w szyjke maść lioton 1000 a jak małą ma ochotę to ją biorę na kolanka i kłądę główke trzymam poza kolanami i nią kręce delikatnie w obie strony, a ona już sama slicznie nią kręci i rusza, także nie ma już problemu

ja dziś się w końcu wyrwę z domu ;D mama zostaje z małą, a mnie ojciec zawozi na zakupy ;D żadna wielka wyprawa, ale już mam dość w kółko tego samego, muszę na chwilę zostawić małą, i zająć sie sobą, mam zamiar kupic jakiś sexowny komplecik coby zająć sie też mężem ;D
znalazłam zajefajny na allegro ale nie chce mi się czekać aż przyślą ;)
no i zakupię na pewno piffko coby szklaneczke grzańca sobie zapodać, wogóle to mój mądry Krzyś kupił chipsy dwa dni temu a ja jestem pies na chipsy i oczywiście musiałąm mu podjeść, ale małej nic nie było ufffff
wiecie co takie głupie tylko zakupy ale nie moge sie już doczekać, odkąd mała jest to jeździłam tylko do lekarza
no to ide się szykować na to wyjście ;D

Łukaszek też ładnie kręci głową. Ale ma tendencję to tego, że głowa w końcu i tak ląduje na prawą stronę. Staram się przekręcać ją w lewo i przytrzymywać. A on po chwili zaczyna się denerwować. To już o czymś zaczyna świadczyć. Lekarz stwierdził, że lepiej dmuchać na zimne... No i ma rację.

reklama
Do góry