reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Dziewczyny mi trzech lekarzy kazało tą skórke sciągac. 2 pediatrów i chirurg dziecięcy. A oliwke na ciemieniuszke stosuje i nic. To cholerstwo sie samo nie łuszcz dopiero jak palcem delikatnie poskrobe. Ale skrobać się boje.

reklama
rany Majka dziś daje czadu, zaraz się chyba cała pożre, nerwa jakiegoś złapała, niespokojna okropnie, nie chce mi zasnąć nie wiem co z nią robic jakiś diabeł ja opętał >:D ręce w buzi non stop, cycka o mało mi nie wyrwała, daje czadu
co do jedzonka to ja mam zamiar wprowadzic najwcześniej po 5 miesiącu, ale nie mam zamiaru sie spieszyć jak sie uda to podam coś dopiero po 6 miesiącu

ranyyyyyyyyyy idą coś z nią zrobić bo mam wrażenie że ręce to ju ż sobie zjadła ;D
a i ona też sie ślini OKROPNIE

Gaga moja tez ma wścieklizne dzis tak sie rzuca w leżaczku ze bujac jej juz nie trzeba i piastki w buzi do nadgarstka a cyca nie chce bo ryk jak nie wiem! Spać tez nie chce chyba trzyma sztame z Majcią!!
Ja do pupki nie używam chusteczek jedynie na wyjazdach a tak w domku to miseczka z wodą i duze płatki, chyba ze kupa dnia to wtedy pod bierzącą wode tak mi pediatra kazała zeby ograniczyc ponowne zakażenie drog mocz. A smaruje oliwką chyba ze jakies chrostki sie pojawia to wtedy sudocrem!!
Monika ja nasmarowałam Liwce głowe oliwką i po chwili czesałam szczotką główke, i pieknie poschodziło, szczoteczke mam taką z naturalnego włosiai twardszą z sztucznego i ta twardsza lepiej sobie poradziła z ciemieniucha

Anda widze ze waga Oliwki Cie męczy, ja teraz nie wiem ile moja wazy bo juz dawno nie była wazona ale tez do szczuplutkich dzieci sie nie zalicza, mysle ze lepiej tak niz jakby miały mniejszą wage to by był problem gdyby za mało przybierały. A podajesz jej herbatki?? moja nie chce za bardzo wiec jej nie zmuszam!!
Uffff zasneła w koncu w bujaczku.......ale spi jak na włosku i jednym okiem kontroluje sytuacje.....

moja już ryczy, dziś spała w dzień tylko 40min na spacerze i trzeba było wracac bo ryk
nie ide do niej niech trochę pojęczy nie mam już siły, temperaturę ma 37,3 ale to chyba ok, nie wiem co one z Liwią kombinują, ale juz nawet melise wypiłam, ale gdzie tam piącha w dziób i wierzga po łóżeczku

Monia poprosimy zdjęcie ;D
ja chyba w sobotę sobie włoski ufarbuje, do fryzjera nie mam co iść bo włosy krótkie, po jakiego czorta ja je obcinałam !!!
młoda usnęła muszę chyba w końcu jakis obiad wyczarować

kurcze, juz mam dość tego ulewania. od godziny tylko małemu sliniaki zmieniam. Ciągle troche mu z mordki wyplywa. teraz juz takiego serka. Wasze pociechy tez tak czasem mają?

reklama
zuzaczku u mnie z ulewaniem jest bardzo różnie ostatnie dwa dni nic nie ulewała, dzis ulała rano dwa razy pożądnie, no i też czasami taki serek jej wylatuje z buźki, ja nie zmieniam sliniaczków po każdym ulaniu, tylko wycieram go pożądnie pieluchą, na szczęście śliniaczki maja pod spodem ceratke wię ubranka nie zmoczy, a wieczorkiem pranko

Do góry