reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
agata nam zyrtec nie wiele pomógł maja miała strasznie sucha skóre. a suchość swedzi a potem na dodatek piecze jak dziecko drapie . nam pomógł elidel mój lekarz zachwalał ta maść ze bez sterydów itd. itd. i nam pomogło . poleciła bym ją każdemy choremu dziecku na azs ale po ostatim poście jedej z dziewczyn że ma jakies komórki rakowe nie wiem sama .....oprócz tego wszytsko prane było w płatkach mydlanych , maja nosiła tylko białłę bawełniane koszulki , z diety nie wycofałysmy nic . aha po oilatum u nas nastąpiło pogorszenie i kąpałam mała w szarym mydle . do tego unikałam zapachów intensywnych w łazience. generalne sprzatania, mycia itd. przekładałam jak małej nie było . po tym długo wietrzyłam .u nas okazało sie że maja ma uczulenie na chemie wszelkiego rodzaju. teraz juz odrobinke pozwalamy sobie ale jak z czyms przesadzimy to np. ropieją jej oczki. uczulenia jednak nie miała bardzo długto .

chciałam jeszcze zapytac co ze słowiczkiem????juz jej dawno nie widziałam i margaritak i nasza bibka ??????no laski odezwijcie sie

Gaga, Twoja 6 była raczej do przewidzenia! Gratuluję i idę obalić Karmi z tej okazji.

U nas urodzinki Michasi też w niedzielę!

Gaga Ty kujonie !!!!! ;-) Zdolna bestyjka z Ciebie !!!! GRATULACJE !!!

Goga ujęcie fajne bo z za chaszy :-D a tak na szczęście nie mamy wodospadu :sorry:

popiszę potem i idę odgruzowac mieszkanie

gaga byłam więcej niż pewna, ta 5 to już na prawdę musiała by być w najgorszym wypadku:-D:-D:-D GRATULACJE!!!!!stawiaj browarexa;-):tak::-)koleżankom co takd zielnie trzymały kciuki i wierzyły Ciebie:-)

agata słowo AUDYT brrrr wywołuje we mnie dreszcze.....są bardzo stresujące!!!!! i nigdy nie jest tak żeby wszystko było dobrze ZAWSZE muszą się czegoś przyczepić!!!!!!!:wściekła/y::no:

Olek śpi i ja też lece chlapu chlap i palulu, bo to wesele muszę odrabiać;-)

reklama
A zapomniałam sie pochwalić że moja córcia dzis dała sobie upiąć kucyka na czubku głowy :tak:
a dla niewtajemniczonych od zawsze graniczyło to z cudem i każda próba wpięcia chociaż najmniejszej spinki kończyło sie rykiem Ałłłaaaaa jakby ktoś skalp jej ściągał !!
A tu kupiłam dzis gazetkę o pony i tam byla torebeczka ze spineczkami i frotkami i najpierw sobie zorbiłam "extra" fryzurę i takim sposobem zgodziła sie żebym jej tez taki kucyk zorbiła. Potem poniosła mnie fantazja i korzystając z okzaji zrobiłam jej jeszcze dwa kucyki i wyglądała uroczo !!! No ale niestey po 10 min z wyrzutem na twarzy sciągneła gumki, oczywiście z wielkim lamentem Ałłłaaaaaa !!

no nic idę nynu !!!

Do góry