reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

evelinka my tylko lakujemy od czasu do czasu ta złamana jedynkę. POza tym ząbki zdrowe (bo przy okazji zawsze przegląd)

reklama
ja jeszcze nie bylam z Hania u dentysty, musze sie wybrac, ale sie boje ze nie bedzie chciala buzi otworzyc lu tez pogryzie dentyste:no:

W piątek byłam z małym u dentysty i załamka-mały ma dziurki w czwórkach i się robi próchnica między górnymi jedynkami.Tam gdzie byłam to mi baba zaproponowała jedynie zaklejenia azotanem srebra,ale się jeszcze powstrzymałam,bo nie wiem,jak to będzie wyglądać na samym środku czarna plamka.Chcemy się jeszcze przejść do typowo dziecięcego stomatologa,żeby zobaczył co i jak,bo ta mówiła,że "ona się boi,że nie będzie borować,że to,że tamto" i nie wiem zbytnio jak to będzie.

A któraś z Was już leczyła ząbki u maluszka :confused:
evelinka na pewno azotan srebra ?? bo to jest białe i rozpuszczalne w wodzie, więc to chyba nie to, ale mnie troszke przestraszyłąs z tymi zabkami, muszę moją wziąść do dentysty :baffled:

ja jeszcze nie bylam z Hania u dentysty, musze sie wybrac, ale sie boje ze nie bedzie chciala buzi otworzyc lu tez pogryzie dentyste:no:
atol no to tak jak ja ;-)

a u nas kolejny dzień remont, sąsiedzi nas już nienawidzą, choć tych zza ściany przeprosiliśmy i spoko :-D
zostało nam jeszcze troszkę ale mam nadzieję że niedługo skończymy, oby się tego kurzu pozbyć, to kłucie w ścianach mnie wykończy

witajcie !!!!
ja dziś pracująca niedziela bo mieliśmy ślub !

bardzo sie cieszę bo mój pingwin dziś bez gorączki i wysypka pomału schodzi i rozrabia jak szalona :-) dupka ożyła :-D Z wrażenia nie spała od 9 aż do 22 :eek:
Czyli dowód że wszystko wraca do normy :laugh2:

Gaga :-D Liwia też sama idzie do kąta, czasem nawet jak coś zbroi to zanim powiem to zabierze się sama i stanie w kącie :-) Odstoi swoje bez histerii czasem wygłupia sie ale działa idealnie ten sposób !!!
A z tym kłuciem to uwazaj co fryzury nie zmienisz na einstaina :laugh2::sorry:

Skaba wypocznij porządnie !!! i wracaj do nas !!!

Ewelinka jeszcze może przejdź sie gdzies z tymi ząbkami do innego stomatologa ! My Liwii juz chyba z 4 x lakowaliśmy ale na kontroli nie byliśmy bo nie da sobie zajrzeć obcemu w paszczę !

no i co ta Bibka juz wróciła czy nie ?? :confused:

:szok: :szok: :szok: :szok: nie żartujcie !! :szok::szok::szok: ja tu na kawę przyszłam i do lustra piję :rofl2:
ja jestem, piszę pracę bo za tydzien obrona i troszkę zaczynam panikować :rofl2:
zaraz ide kaffkę sobie zrobić
wiecie co ja mam schiza na punkcie pradu bo raz mnie ostro kopną, no a w pokoju dwa gniazdka rozkopane, kable zabezpieczone co prawda, ale wyją i mam wrażenie że prąd lata po pokoju :-) a z fizyki niesła jestem ;-)

ha teraz ja piję sama, no pięknie
a gdzie wy się podziewacie ??
bibi przecież juz wróciłaś
marta pisałąś że masz już dostę :angry::angry::angry:
KOBITYYYYYYYYYY

reklama
Do góry