reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam się z kaffką
pierwsza noc Majeczki w łóżeczku od dawna, bo nie było burzy, chociaż koło 3 była straszna ulewa, ale jej nie obudziła

evelinka zdrówka dla małego, oby szybko przeszło

u nas pogoda dupiasta strasznie, mokro, zimno, brrrr aż się nosa z domu nie chce wychylać, a mieliśmy po tapety jechać, pewno nic z tego a i tak nie wiadomo co z tym remontem :angry::angry::angry:

reklama
Ja tez lubie sie w dzien przespac,ale nie pamietam kiedy mialam oststnio czas na taki luxus:-(.
Evelinka szkoda mi bardzo Dominika,nich szybciutko do zdrowia wraca.

hej dziewczynki

evelinka objawy Dominisia bardzo mi się z Olciowymi skojarzyły, ale mam nadzieję że w obu przypadkach to tylko przejściowe ;-)
bo u nas to w dalszym ciągu nie zdiagnozowane:-( byliśmy u drugiej pani doktor, bardzo dobrej pediatry, która jeszcze mnie leczyła:tak::-D i powiedziała że jest za wcześnie żeby stwierdzić że to trzeci migdał, tym bardziej że przy trzecim migdale dzieci przeważnie często chorują, mają infekcję, a Olek do tej pory zdrowy jak ryba był, jedynie co jakieś dwa miesiace temu tak nam się rozłożył i to prawdopodobnie była angina, więc ona powiedziała że to mogą być jeszcze powikłania po anginie, ale też bidulka się męczy z tym oddychaniem przez buźkę. Na noc zaczęłam włączać nawilżacz z olejkiem miętowym i wydaje mi się że od tamtej pory troszkę lepiej mu się w nocy oddycha i w miarę przesypia.

a co do pogody to tragedia, ja dziś po Redbullu i kawie i nadal nie mogę się rozbudzić:wściekła/y:

Martuś WRESZCIE!!!!!! witaj kochana, kopę lat:-)

Mailen u nas to nie wina nawilżania,bo w nocy mamy okno otwarte.A Olkowi żadnych lekarstw nie przypisywali? Mój anginy nie przechodził,co dziwne te migdały podniebienne i gardło nienaruszone.I mam nadzieję,że szybko dojdzie do siebie,bo oddychając buźką można szybciej inne choróbska załapać :-:)sick:
Dziewczyny,dzięki za życzenia zdrowia dla Domiśka. ;-)

a gdzie wy się podziałyście
ja zaraz znikam do sklepów, szkoda tylko że co chwilę pada i muszę wózek tachać żeby Maję jak coś pod folię zapodać:rofl2:

mmmm...ale zmiany na forum.. dziewczyny miło was widzieć w nowych odsłonach:-):-)
ja ostatnio nie jestem na bieżąco, ale chcę się w pracy odrobić przed urlopem, a roboty hohohoho:szok: ale damy radę!
chwila oddechu.. zjem obiadek.. poczytam co u was i zabieram się do pisania...

Mój starszy wymyślił sobie pracę na wakacje:
"Pierdzę na zlecenie. W różnych miejscach i okolicznościach"

aha i jeszcze złota myśl Boguchy o wakacjach:
" Wakacje zaczynaja się jeden dzień a kończą dwa miesiące"

reklama
Hejka

MARTA WITAJ ZNOWU

Gratuluję nowych propozycji pracy :tak::tak::tak:
No i pisz kochana pisz, wyrzalaj nam się od razu będzie lepiej jak tak przynajmniej robię

Do góry