reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a na dzień dziecka to Liwia juz dostała taki 3 częściowy namiot ! iglo, tipi i tunel ! I tatuś zakupił Bebe Lilly - a ja tego nie cierpię :wściekła/y: no ale Liwia lubi i tylko jak leci to podśpiewuje Alooo Dziadzik czasem Tadzik :-D I chyba ocipieję jak cała drogę do Chorwacji będzie to leciało, juz czuję jak mi oko skacze ;-)

reklama
hej hej!
ostatkiem sił tu do was zaglądam...
ale tylko pozdrawiam i mówie dobranoc - nadrobię w weekend:-):-)
Jutro znowu Kraków!
Byle do weekendu!!

No wreszcie sie tu dostałam.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I oczywiście nie wiem od czego zacząć...
A może sie przywitam.
Ostatnie dni chodze wnerwiona...@ to wiadomo ale dlaczego jeszcze to że nie moge sie dostać na BB złosliwość żeczy martwych czy losu....
Słowiczku no ale Łukaś sobie miejsce do spania wymyślił:-)
A wy mu takie duże łoźio sprawiliście.
A tu chłopaczek zero wymagań i jak trzeba no miejsce do spania wszedzie znajdzie.;-)
Co to ja jeszce przepusciłam.....
A Justyna ja myśle że wszystkie sie za tobą steskniły :tak:tylko za bardzo sie ceną truskawek zaabsorbowały:tak:No tak ciebie nie było tylko miesiąc, a truskaw całyy...rok;-):-)
Kurcze pisze szybko i zapominam co to ja chciałam.
aa....gaga ale masz zmienne pany wakacjowe,:-)ale widze ze już ostatecznie zostało postanowione.:tak:
Co do gadulstwa mojego chłopa to gada coraz wiecej,prawie wszystko powtarza.
na nocnik to tak jak u słowiczka jak przypilnuje to jest git a jak nie to zasiurane wsjo.Grubsza sprawa w samotnosci i ukratkiem:szok::-D
O zauważyłam ze coraz cześciej odwiedzają nas anda i mailen miło i pozdrawiam.
O i joanna sie pojawia.Goga też, ale fajnie że znów nas coraz wiecej a nie coraz mniej.
Ha widze że sie dziewczyny zaczynają dzieci pozbywać do przedszkoli.
Margaritka ,anecik oby katar poszedł w las....A może to jaka alergia???trawy zaczynają pylić.
tyle chciałam i zapomniałam.
Oby mi sie udało wysłać.......

Nie uwierze,:szok: ja tu pisze że sie dziewczyny zaczynają odzywać ,
a ja dzis pierwsza i to o tej godzinie:szok:
Ale to pewnie przez to że wy też nie możecie sie tu dostać.
A na dzień dziecka to u nas skromnie ......Jakiś drobiazg i tyle.
WSZYSTKIM DZIECIAKOM MAłYM I DUŻYM ,
DUŻO RADOŚCI I MOC PREZENTÓW!!!!

byłam, byłam ale postów mi nie chciało wysyłać a teraz to już nie pamiętam co chciałam.

mały leje po kolanach sikiem prostym wiec nocnikowa szkołę zaczniemy po przeprowadzce - bo tam nie będzie dywanów tyle. ucha cha...

No własnie żużaczku ja sie wczoraj opisałam jak głupia i też nie mogłam wysłać
No i dlatego dziś tak haotycznie pisałam....
Co mi do głowy przyszło.

cześć!!!
A ja w przerwie robienia dla młodych serniczka na zimno z owocami i galaretką...Było już wspólne lizanie miski...:-)

No i czekam na kuriera...ma przyjść zamówiony prezent...tylko mam nadzieję, ze dziś dotrze...

Miłego dnia!!!
Dzieciaczki!!!!
Duża buźka dla wszystkich.

Hejo,
Słowiczku a co to za prezent,bo chyba nie pisałaś,albo przeoczyłam :confused:
My pewnie damy spóźniony,bo jakoś w tym maju co rusz nam wypadało i nie było czasu przemyśleć,co zakupić.A dzisiaj jakiś drobiazg jak u Bibi.
Targowisko miejskie nam przenieśli w inne miejsce i wcześniej miałam pod blokiem prawie,a dzisiaj to musiałam kawał zasuwać,kurcze,po tańsze jaja i truskawy.Ostatni raz :wściekła/y::laugh2:

reklama
Do góry