reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja mam inny kłopot...Witek Dalce potrafi skórę przenicowac na druga strone a ona lezie do niego rozanielona...czy wśród psów zdarzają się masochisci?:eek:. Oczywiscie krzywdy jej nie robi i nie dręczy ale jak sie kotłuja to czasem nie widac gdzie sie które zaczyna a gdzie kończy.:baffled:

reklama
Żużaczku Ty masz o wiele lepszą sytuację,bo się Witek z Dalką,że tak powiem,razem wychowują,a jeszcze jak pies młody to się bawić chce.A u mnie oby dwa uparte,każdy chce na swoim postawić :baffled: I jeszcze na potrzeby przykładu ja muszę udawać,że psa teściowej darzę sympatią.
A tak a propos to teściowa też mnie ostatnio :wściekła/y: Było trochę ciszy w naszych relacjach to znowu zaczęła na swoje przerabiać-nie rób tak,zrób tak,a daj spokój.I mój autorytet znowu zachwiany,bo co sobie dziecko myśli jak ja krzyknę,a teściowa na mnie najeźdża?-Że mu matka #$%$#-li głupoty :wściekła/y:

Kawa, ciacho, dziecko śpi :cool2::cool2::cool2:
Była zmęczona jakaś od samego rana.

Słowiczku - dobrze, że jesteście z powrotem i chyba pełni optymizmu :-)

Kinek - kiedyś wieki temu pies na mnie skoczył, poza tym ja w ogóle stachliwa jestem, mam zbyt bujną wyobraźnię :eek:

Ja na balkon nie wychodzę, mieszkam na 11 piętrze i nawet prania teraz na balkonie nie suszę. W taki upał to lepiej w domu zostać bo place zabaw, które są koło mnie nie mają prawie cienia. Wyjdę po południu.:tak:

Już nadjeżdża :szok:...a ja nie mogę oderwać tej przeklętej ręki :szok::szok::szok:

dsc1032bv7.jpg

Żartowałam :-D:-D:-D:-D

dsc1033uk5.jpg

Cioteczki, wybaczcie swojemu małemu urwisowi :sorry2:

dsc1050kk1.jpg

Kinek to pierwsze zdjęcie :szok::szok::szok:

Byłam na zakupach w tesco. Jakie piękne są ubranka tej firmy cherokee. Nawet coś nabyłam drogą kupna :cool2:

No i prosze tak mnie wczoraj zmobilizowałyście, że do 11 wieczór z mopem pomykałam.Ale rano dziś jak na 6 wstawałam to był błysk.:tak::-)
No i z tego tytułu już nie zagladałam.:-(
Goga no to fajnie że juz finisz.Czekamy teraz na wieści od ciebie.Jak chłopaki jak dietka Mareczka ?Jak tam piecioletni facet?No i co to sie z ta działeczką dzieje bo ostatnio jakieś takie posty zagadkowe pisałaś.....???
Pisz co u ciebie?
Justynko daj już bidulo na luz.......Bo nam cie ci komuniści wykończa????

Dzieki za zdróweczko dla Julci .Od razu lepiej.
haha ja tez Panna i Majulownik też, ale ja nie mam bzikolca do sprzątania, o nieeeeee za to Majula odkłąda wszystko na miejsce, wyciera, skłąda normalnie aż czasem mnie tym wkurza :-)

zdrówka dla chorowitków małych, ja się o Majulę boję bo dziś bidula usnęła nam w autobucie i cała główka mokra, a na polku ciepło, ale wiało, oby jej nie zawiało :-(

a tak wogóle to z pracą git, udało się i laska nie wraca ufff odetchnęliśmy, a ostatnio przez to humorki były takie sobie :dry:
No widzisz ja byłam pewna ze bedzie dobrze:tak:.

Tylko Julka czasami latała jak kot z pęcherzem:dry::no:. Czy Wasze dzieci też są takie ruchliwe???Bo Jula nie posiedzi ona zawsze coś musi robić , gdzieś iść, biegać.....:eek:A ja za nią bo już sama włazi na drabinki.
.
Ha skąd ja to znam???chyba z autopsjii:laugh2::laugh2::laugh2:
A poza tym to wszystkie JULIE takie ruchelce.Pewnie cie pocieszyłam co:szok::-)
Aaa,Skaba niedość,że Panny,potomne Helen to jeszcze kiedyś była historia,że sporo z nas ma mężowych Krzysztofów :-)
Tak tak Skaba Krzyśków to jak mrówek w mrowisku:-)
Kinek no jaka cudna ta twoja córcia.Patrze i napatrzeć sie nie moge.
Rośnie mała aktoreczka.:tak:
Skaba jak dzis Bartus????Lepiej???
Evelinka masz ty z tą teściową???Ewidentnie baba sie nie spełniła jako matka.....
No i chyba zupełnie jej to słonce mózg wypaliło.....A to dopiero początek skwarów.;-):-)No zeby takie żeczy i podwazac twokje zdanie.......Oj nie na miejscu ma baba zagrania:wściekła/y::no:.

A jeszcze chciałam żużaczka prosić o napisanie coś wiecej na temat maści na ukąszenia tej homeopatycznej.Bo moja Julia ma po komarach straszne odczyny alergiczne :-(I mioże bym tym spróbowała.
A na dodatek ma wysypke na całym ciele tym odsłonietym na słońce.
Kurcze i nie mam pojecia czym jej to smarować?????
Niby smaruje kremem z filtrami a ma tą skórke taką jak poparzną.Malenkie pecherzyki.????
Poradzcie coś .może wiecie czym to potraktować???bo ja już zgłupiałam.
Słowiczku jak juz odetchniesz to pisz co i jak, ale sądząc po tym,
że kaske zbieracie to jakieś pomyślne wieści.:tak:Zgadłam:tak::confused:

reklama
A co do psiaków to ja też jak agata,domicela,evelinka sceptycznie podchodze.
I kocham psiaki bo sama takowego posiadam.:tak:
Ale uwierzcie mi że pies czasem przez przypadek może krzywde dziecku wyrządzić.:tak:
Ja do tej pory mam z dzieciństwa slad czegoś takiego.
No i Bartuś przez przypadek tez był draśniety,przez nasza psinkę.
Tyle że delikatnie i sladu nie ma.Ale jemu to nie przeszkadza,uwielbia Sabe.:tak:nawet po tej całe historii.
Agata to sie pochwal co nabyłas:tak:A dla chłopców tez coś sie znajdze w tesco???
ale sie opisałam.
Madzia obiecała ze raz dziennie bedzie sie tu meldować i nicc.......
a MARTA???? co z tobą dziewczyno melduj sie ,
choć raz na tydzien jak nie dajesz rady cześciej.
Joanna sie pokazała burze przesłała i niccc cisza???
Wczoraj agata ,a dziś ja wam daje do poczytania:-)

Do góry