reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
:wściekła/y:Oddwawać moją burzę!!:wściekła/y::wściekła/y:

:-D
Witek tez kocha wprost w namiocie siedziec. tylko miejsca mało, więc czeka na nowy domek i podwórko.

Potem więcej napisze, bo padła jestem (@)
Skończyłam album slubny...
DSC04845.JPG

marzenalicja przy zapaleniu trzeba tez chronic oczy od słonca (najlepiej kupic okularki przeciwsłoneczne:tak:

jejku...Witek tyle pije, że sika niemal bez przerwy. Ale na raz doi ze 400ml. wody:eek:. puszczamy go bez pampka wieczorem ale zawsze leje po nogach, tylko 3 razy na mnocniku mu się udało (a jaki dumny był...):eek:

ello!
zastanawiam się, czy w moi dziecku zaszła kolejna zmiana rozwojowa, czy to ja cos spieprzyłam ;-);-) Bartek strasznie się drze przy zmienianiu pampka. Z jednej strony wydaje mi się, że trochę winna jest ta biegunka - może go pupcia boli, ale w sumie jakiś specjalnych zaczerwień nie ma - wczoraj miałam wrażenie jakby go krem szczypał:-( A z drugiej strony to on sie chyba wrażliwy na te sprawy zrobi :zawstydzona/y:

żużaczku ale ty śliczności potrafisz stworzyć, aż brak słów :-)

zmykam do Krakowa...

hej hej!!

Kinek rewelacja! cudne to twoje dziecię:-):-):-) i psisko zresztą też:-) - zdjęcia prześliczne (zapytam przy okazji - jaki to aparat?)

oj jak mi się marzy, zebym mogła wziąć moją psinę do siebie (moja psina jest najłagodniejszym na świecie dobermanem) :-(, ale w blokach nie ma szans,a do powstania naszego domku nie wiem czy doczeka:-(

Dziękujemy wszystkim ciociom za miłe słówka :tak:

Skaba, aparat, to Nikon D70s...fajny, ale ja jeszcze, nie zgłębiłam wszystkich jego tajników :cool2:

I wiesz ja też mieszkam w bloku, z moim 35 kg goldkiem i jest ok...wcale się nie męczy...śpi cały dzień , a 2 razy funduję mu długi spacer i jest cool ...wszyscy szczęśliwi :-)

skaba Witek tez robi sceny przy zmianie pieluchy. czasem takie, jakby go ze skóry obdzierali. Ale to chyba dla tego, ze poniewieramy jego miłość własną każąc mu leżec, wtedy kiedy on chce biegac:-D:-D

Taaak,gdzieś na stronie pampersa czytałam artykuł,że dzieciom w tym okresie szkoda czasu na zmienianie pieluch i inne podobne czynności.Domiś lubi zmieniać pieluchę,ale jak mężulo z boku siedzi i go zabawia.A jak chcę sama zmieniać to się drze za tatuśkiem i różnie to wychodzi.Ostatnio Krzysiek wielkie oczy zrobił jak małemu zmieniłam w 2 minuty pampersa na dworze na stojąco.Stwierdził,że on nie dał by rady:eek::laugh2::laugh2:
Burza u nas szalała pół nocy,piwnica w bloku zalana :baffled: a Domiś tylko dziś na niebo pokazywał i mówił "Puf paf"(myślał,że to były fajerwerki chyba...)

reklama
Do góry