hej hej!!
Kinek rewelacja! cudne to twoje dziecię:-):-):-) i psisko zresztą też:-) - zdjęcia prześliczne (zapytam przy okazji - jaki to aparat?)
oj jak mi się marzy, zebym mogła wziąć moją psinę do siebie (moja psina jest najłagodniejszym na świecie dobermanem) :-(, ale w blokach nie ma szans,a do powstania naszego domku nie wiem czy doczeka:-(
agata bartuś też dostał tę farmę i bardzo ją lubi. zastanawiałam się nawet czy z tej serii nie kupić mu dzungli albo zoo - nie wiem jak to się tam nazywa - w każdym razie ze słoniem (bo my mamy teraz etap fafaluma (czytaj: hefalumpa = słoń) :-) niestety jest jedna wada - cena:-
-(
gaga a ty znowu mnie natchnęłaś - szukam zoo:-)
ostatnio bartek też bardzo lubi pieska-uczniaczka - szczególnie tę piosenkę "Głowa ramiona kolana palce" - bo teletubisie też ją śpiewały i teraz znów ma jakąś bajkę z tym, więc codziennie sobie puszcza i ćwiczy
KrainaZabawy.pl: Fisher-Price Szczeniaczek - Uczniaczek K0422
ale cena tez nie jest zbyt fajna, choć i tak jest już obniżona
a skoro mowa o jedzeniu - bartek ostatnio wogóle odmawia wszelkiego jedzenia poza mlekiem i kaszkami. rozmawiałam już o tym z lekarzem, bo mnie martwi czy te kaszki mogą zapewnić odpowiednie witaminki itd. niby powiedziała, ze jest ok, że mleko mu nie zaszkodzi i że dobrze rośnie, ale i tak chciałabym, żeby już odstawił (chociaż częściowo) kaszkę. nie wiem czy mam o co narzekac, bo sa i dni kiedy zjada wszystko co mu podstawie, ale i tak 3 x 270 ml kaszy musi zjeść.
a teraz jeszcze te problemy z biegunką - pani zdiagnozowała grypę jelitową, ale on nie ma żadnych objawów oprócz zielonych, wodnistych kupek - chyba się jutro jeszcze raz do niej wybiorę. (tak na marginesie J. też chory, więc pewnie i na mnie przyjdzie kolej).
marzenaalicja - niech oczka szybko się goją!
margarita i amelka - gratulacje!! to już niezłe osiągnięcie!!:-):-):-)
u nas edukacja została przerwana ze względu na biegunkę :-(