reklama
Ż
żużaczek
Gość
Kinek a z jakiego? Może Perła Boru?? Bo matka Amidali też miała szczeniaka Ambera w pierwszym miocie
Ż
żużaczek
Gość
Kinek a tak mnie zaintrygowałas, że sobie w necie sprawdziłam kto to jest ten Szyc... bo ja niekumata jesli chodzi o TV
I powiem Ci, że Borys Szyc wysiada przy Hance
I powiem Ci, że Borys Szyc wysiada przy Hance
Amber pochodzi z hodowli Litus . Jego rodowodowe imię to Bend, ale nam się nie podobało i go przechciliśmy
Matka : Sofia Cave Canem
Ojciec: Made in Holland Oligarchia FCI
Towarzystwo utytułowane ...;-)( szczególnie dziadek- mistrzostwo świata w 96 bodajże )
Matka : Sofia Cave Canem
Ojciec: Made in Holland Oligarchia FCI
Towarzystwo utytułowane ...;-)( szczególnie dziadek- mistrzostwo świata w 96 bodajże )
Ż
żużaczek
Gość
a to bardziej skromny domek Amidali (Bory)
http://www.goldenretriever.net.pl/
http://www.goldenretriever.net.pl/
agata806
Fan(ka)
Cześć
Kinek - opowieść superowa
Hania - świetna no i te minki
A przy okazji zapytam się o wózek - warto wydać na niego te pieniądze Myśmy spasowali ale nie wiem czy dobrze zrobiliśmy. Jak się po takiej leśnej drodze go prowadzi
A i widzę, że Hania chodzi bez skarpetek, nie obciera sobie nóżek
Kinek - opowieść superowa
Hania - świetna no i te minki
A przy okazji zapytam się o wózek - warto wydać na niego te pieniądze Myśmy spasowali ale nie wiem czy dobrze zrobiliśmy. Jak się po takiej leśnej drodze go prowadzi
A i widzę, że Hania chodzi bez skarpetek, nie obciera sobie nóżek
Ż
żużaczek
Gość
no nie chce mi się prawidłowo linka wkleić ale sobie możesz skopiowac ręcznie:-(
agata806
Fan(ka)
Evelinka - jak zapinasz pasy w foteliku to nie można ich za mocno ściagnąć - musi być tyle luzu, żeby włożyć dłoń - i tyle mojemu dziecku wystarczy, kiedy nie ma ochoty jechać w samochodzie Ona po prostu wkłada rączki i przekłada pod pasami. Jeszcze nie rozpina pasów bo zapięcie ciężko chodzi ale to pewnie tylko kwestia czasu :sick:
Domicela - super fota w aviatorku
Domicela - super fota w aviatorku
agata806
Fan(ka)
Widziałam, że temat zabawek na topie - ja nie wiem co wybrać - kuchnię z tej serii co ma Majka czy farmę ze zwierzątkami. Marysia lubi domki i takie figurki zwierzątek, nawet ma jedną malutką farmę ale często się tym bawi więc chciałabym coś większego. Zaraz poszukam o co mi chodzi.
reklama
agata806
Fan(ka)
O takie cóś mi się podoba
NOWA GRAJACA FARMA LITTLE PEOPLE OD FISHER PRICE (196507958) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA GRAJACA FARMA LITTLE PEOPLE OD FISHER PRICE (196507958) - Aukcje internetowe Allegro