reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hejka!!!
Nareszcie słowiczku i powodzonka w Hamburgu ,oby wam zbytnio nie namieszali.
I daj znać jak już nabiezesz zapału do pisania.:tak:
No a ja mam dzis dwójke w domu.Julia w nocy miała gorączke i ja dziś zostawiłam.
Ciekawe co ona miałabyznaczyć.Tak sobie myśle że moze to szóstki dają o sobie znac.Bo nic prócz kataru jej nie jest.
zapomniałan wam napisać że wczoraj Bartuś miał przygode,
zarył nosem o ziemie i ma obdartego nochalka.
A sam sie śmieje i mówi że :"dżemem" co ma znaczyć ,że ma z dzemu nos:laugh2::laugh2:
Gaga a jak u ciebie??? co z tatą???
Żużaczku pokasz swoje dzieło jak skończysz.
Bardzom ciekawa,ale jak znam cie to niepotrzebnie sie boisz napewno bedzie boskie.:tak:
Anecik widzisz tak sie bałaś a tu prosze @ cie nawiedziła.Właśnie znów sie zaczyna....

Witajcie,
nie mogłam znaleźć czasu ostatnio,żeby coś skrobnąć.Ładna pogoda to ciągle na dworze,a wieczorami filmy z mężowym i jakoś zleciało.
Anecik gratulacje za piąteczkę :-)
Co do zapaszku z buzi to ja nic nie zauważyłam u Dominisia.Pije kachę na mleku na noc,ale nic takiego nie ma :eek:
Na Dzień Dziecka wybieramy się z małym do parku rozrywki dla dzieci,tam będą konkursy i zabawy.Idą koleżanki z dziećmi,więc nie powinno być źle.Zabawkę też jakąś skromną bym mu kupiła,ale nie wiem jeszcze co :confused:
Margarita dużo zdrówka...;-)

Cześć laski

Wróciliśmy wczoraj z wywczasów, było super :cool2::cool2:
Jeździłam wczoraj na łyżwach :cool2::cool2:
No ale dzisiaj już w pracy.:baffled:

A gdzie wy się wszystkie podziewacie, hmm :confused:

Kurcze przypałętało mi sie jakieś kobiece cholerstwo :wściekła/y::wściekła/y: zapisałam się do gina i dostałam okres :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Iść :confused::confused:

Arabella - Marysia tez potrafi się wypiąć z fotelika, a raczej wyciąga rączki spod szelek :no::no: też się boję z nią jeździć. Ona po prostu nie chce jeździć. Zabawianie jest na 20 - 30 minut góra i to jak jedziemy w trójkę bo jak jadę sama to nie wiele mogę zrobić. Już raz wyłam w samochodzie bo nie mogłam się zatrzymać :no::no::no:

Laseczki jestem
Bibi wcale nie za czesto z antybiotykiem bo jak ma mnie rozlożyć i mam zarazic mała to wolałam przez kilka dni wziać no i efekt taki ze juz mi przeszło 3 dni i juz a tak pewnie bym sie meczyła a nie mam czsu na meki musze sie uczyć do egz:-D

Badiś zdarl nosek a Amelka wczoraj miała bardzo bolesne ladowanie mały starszy od niej o prawie rok kawał chłopa a ona kruszynka wleciał na nią i ja powalił efekt bolala ja gfłówka no guziory dwa wielkie bo upadł na nia na asfalt reakcja matki(kacper nie wolno tak) i dzis skomentowała ze chciał ja przytulić bo ja to widziałam z okna bo K z nia był przed blokiem
Amelka tez zawsze wyciaga łapki z pod szeklek i mimo że mówie ze nie wolno jak marudna to zawsze wyciagnie ucze ze nie no ale:confused:
Agatka ja tam nie wiem ale chyba i tak cie nie zbada dobrze z @
Uciekam
Dobrej nocki

Czesc dziewczyny,siedze przy otwartym oknie a i tak pot ze mnie siurkiem leci, taka u nas duchota.Zastanawiam sie czy jeszcze raz wziasc sobie prysznic.Ja z moimi dziecmi nie mialam i nie mam problemow z jazda w samochodzie,wrecz przeciwniwnie.Maximilian ciagnie mnie do garazu jak jestem z nim na ogrodzie i chce do autka.Agata moze szelki Marysi sa za luzne,a to jest bardzo niebespieczne,zreszta sama o tym wiesz.

Margarita uwazaj na siebie, im cieplej tym gorsze sa choroby.Zwykle przeziebienia jest w lecie o wiele gorsze niz w zimie.Dla Amelki psylam buziaczki na pocieszenie.

Bibi i dla Bartusia buziaczek na pocieszenie.Widac ze chlopak z humorem do sprawy podchodzi,bardzo mi sie to podoba.

ja pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

z tatą hmmm nic nie iadomo nadal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
upały u nas straszliwe, normalnie można spłynąć
Majka się rogadała na całego, zdaniami juz zasuwa do nas ;-)
gratki za 5 anecik, agata tobie też na pewno dobrze poszło no i zaliczonko margerity :tak:
co do oddechu nic u małej nie zauważyła, ale ona na kolację je wędlinkę albo jogurt, nie mleko

reklama
a co do prezentów komunijnych to bez komentarza

a na dzień dziecka my planujemy zoo, niestety musi wyjść jak najtaniej, a jak zoo nie wypali, to może anikino, a na 2 urodzinki chyba zdecudujemy się na to TELETUBBIES - DOMEK NONO - TELETUBISIE ! PLAYSKOOL (197920069) - Aukcje internetowe Allegro Majka już ładnie się bawi takimi rzeczami, udaje że misie idą, jedzą, mówią więc chyba będzie zabawka ok
a co do kuchni to gorąco polecam, super sprawa

Do góry