reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hej! Ale się naczytałam:-):-):-).
Zamiast się uczyć to ja tu wertuję od was wiadomości.
Ale coś mi nauka nie idzie, bo mam doła...:sick:
Wczoraj musiałam wyjechac ze szkolenia na pogrzeb koleżanki (27 lat i 7-mio miesięczne dziecko) - masakra!!!! Nie mogę się pozbierać.
A do tego egzaminu same jakieś patologie mam wkuwać, więc trochę nie mam nastroju...
Do tego jeszcze dzisiaj Bartek ma stan podgorączkowy i biegunkę. Co chwilę do niego zaglądam. Chyba będę z nim spać,a właściwie przy nim siedzieć, bo o spaniu raczej nie ma mowy - w końcu coś do tej głowy muszę wsadzić - choć mój mózg się opiera....
Zamiast się uczyć to ja tu wertuję od was wiadomości.
Ale coś mi nauka nie idzie, bo mam doła...:sick:
Wczoraj musiałam wyjechac ze szkolenia na pogrzeb koleżanki (27 lat i 7-mio miesięczne dziecko) - masakra!!!! Nie mogę się pozbierać.
A do tego egzaminu same jakieś patologie mam wkuwać, więc trochę nie mam nastroju...
Do tego jeszcze dzisiaj Bartek ma stan podgorączkowy i biegunkę. Co chwilę do niego zaglądam. Chyba będę z nim spać,a właściwie przy nim siedzieć, bo o spaniu raczej nie ma mowy - w końcu coś do tej głowy muszę wsadzić - choć mój mózg się opiera....
skaba1
sierpień'05 marzec'08
hej
Skaba ciężki egzamin z tymi dziećmi...... ja byłam w piątek w DPS-ie na hospitowanych zajęciach z dziećmi upośledzonymi w stopniu znacznym i głębokim... ciężkie przeżycie,
Jej ja jestem za słaba psychicznie.... Szczególnie teraz odkąd mam Bartka....
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Atol W czasie naszego ostatniego wyjazdu do teściów, Bartek obudził się w nocy ze strasznym rykiem i nie umieliśmy go uspokoić. Jak nam się udało go obudzić, to zachciało mu sie oglądać bajkę i za nic w świecie nie chciał spać. Potem czytałam właśnie, że to rzeczywiście są po prostu złe sny albo sny, w kórych dużo sie dzieje, a dziecko nie może tego zrozumieć i sie boi - to go męczy. Rzeczywiście to dla niego była spora wyprawa i wiele atrakcji.
żużaczku W sprawie niani nie pomogę, bo nie mam doświadczeń w tym temacie...:-(
A tak poza tym to jakie ty niesamowite rzeczy robisz!!!!! Ja tak póki co więcej się domyślam i przypuszczam niż wiem, ale ktoś mnie tu wprawia w podziw :-)
evelinka Oj załapałam się na ten sierpień :-). bartek miał się urodzić 2 września, ale jak się kobita uprze.... Miał być w sierpniu i koniec! (ja też jestem z sierpnia:-))
gaga Baaardzo baaardzo chętnie się z tobą spotkam!!!:-) Jestem w Krakowie w każdą środę i piątek. W srody co prawda mam zajęcia do 20, ale za to w piątki kończę o 15, więc może jakiś spacer z maluchami po Błoniach.... albo gdzie indziej:-)?
I trzymam kciuki za tę pracę! Na pewno będzie ok! A jakiego przedmiotu uczysz?
goga Witam koleżankę po fachu!! Co prawda ja ten fach rzuciłam...., ale sentyment pozostał
agata Walcz z tymi egzaminami!! (I przypomnij mi o tym jutro)
A gdzie cię z Częstochowy przeniosło? (tego jeszcze nie odnalazłam:-))
anecik Jej rewelacja z tym wierszykiem!! Aż się zaczęłam nad sobą zastanawiać... Ja chyba zaniedbuję swoje dziecko.... Zapomniałam zupełnie o wierszykach...
Mój Bartek tylko żąda opowieści o falumach (czyt. słonie - hefalumpy) - to tak odkąd zobaczył słonia w zoo (słoń i hefalump to dla niego jedno).
margarita praca o motywowaniu - ciekawy temat :-)- bardzo aktualny w naszej firmie - a co studiujesz?
Jejku ja też lubię burze, ale u nas tylko leje i jakaś taka duchota... blleeee... Nie lubię się tak kleić do kanapy....
I jakie wy tu smakołyki gotujecie i pieczecie... Matko jak mój Jarek to porzeczyta to mnie spakuje i wymieni.... On przez dwa dniu u teściowej... A teraz trzy dni jeszcze żonę musi nakarmić...
żużaczku W sprawie niani nie pomogę, bo nie mam doświadczeń w tym temacie...:-(
A tak poza tym to jakie ty niesamowite rzeczy robisz!!!!! Ja tak póki co więcej się domyślam i przypuszczam niż wiem, ale ktoś mnie tu wprawia w podziw :-)
evelinka Oj załapałam się na ten sierpień :-). bartek miał się urodzić 2 września, ale jak się kobita uprze.... Miał być w sierpniu i koniec! (ja też jestem z sierpnia:-))
gaga Baaardzo baaardzo chętnie się z tobą spotkam!!!:-) Jestem w Krakowie w każdą środę i piątek. W srody co prawda mam zajęcia do 20, ale za to w piątki kończę o 15, więc może jakiś spacer z maluchami po Błoniach.... albo gdzie indziej:-)?
I trzymam kciuki za tę pracę! Na pewno będzie ok! A jakiego przedmiotu uczysz?
goga Witam koleżankę po fachu!! Co prawda ja ten fach rzuciłam...., ale sentyment pozostał
agata Walcz z tymi egzaminami!! (I przypomnij mi o tym jutro)
A gdzie cię z Częstochowy przeniosło? (tego jeszcze nie odnalazłam:-))
anecik Jej rewelacja z tym wierszykiem!! Aż się zaczęłam nad sobą zastanawiać... Ja chyba zaniedbuję swoje dziecko.... Zapomniałam zupełnie o wierszykach...
Mój Bartek tylko żąda opowieści o falumach (czyt. słonie - hefalumpy) - to tak odkąd zobaczył słonia w zoo (słoń i hefalump to dla niego jedno).
margarita praca o motywowaniu - ciekawy temat :-)- bardzo aktualny w naszej firmie - a co studiujesz?
Jejku ja też lubię burze, ale u nas tylko leje i jakaś taka duchota... blleeee... Nie lubię się tak kleić do kanapy....
I jakie wy tu smakołyki gotujecie i pieczecie... Matko jak mój Jarek to porzeczyta to mnie spakuje i wymieni.... On przez dwa dniu u teściowej... A teraz trzy dni jeszcze żonę musi nakarmić...
hellouuu
oj nie dam rady nadrobić ale chyba nam się forum powiększyło także witam nową mamę
Gaga specjalnie dla Ciebie
Chla?nij Giertyha - gry online
oj nie dam rady nadrobić ale chyba nam się forum powiększyło także witam nową mamę
Gaga specjalnie dla Ciebie
Chla?nij Giertyha - gry online
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Skaba szkoda ze wcześniej sie nie odezwałaś miała bym prackę pogadały byśmy i normalnie nie musiała bym wody lać a studiuje ekonomika i organizacja przedsiębiorstw wWyzszej Szole Ekonomiczneji
u nas juz 3 raz burza i teraz sie rozlało strasznie zdjęcia robia az jasno w pokoju a mój maż z pracy zaraz wyjeżdza wiec luz drogę ma przej
u nas juz 3 raz burza i teraz sie rozlało strasznie zdjęcia robia az jasno w pokoju a mój maż z pracy zaraz wyjeżdza wiec luz drogę ma przej
marzenaalicja
Witam wieczorkiem,wczoraj nie zagladalam,bo mnie @ na wersalke przywalila,jak nigdy.Zaliczylam wczoraj dentyste i mam teraz biale zabki jak pinienka z okladki:-).Czekaja mnie jeszcze trzy wizyty,bo beda mi zeby pod dziaslami czyscic.Od ciazy z Sara mam problemy z dziaslami,czeste zapalenia i krwawienie.Mam nadzieje ze po tym zabiegu bedzie lepiej.Czekam teraz tylko na zgode kasy chorych i za dwa tygodnie maze sie stomatolog nad biedna Marzenka znencac.
Maximilian jeszcze w pamperach smiga,ale i ja czekam na ciepelko i wtedy go w majteczkach puszcze.Nowe slipki juz kupilam,bo do tej pory nosi bady i taki te male majteczki smieszne.Ciekawie jaka bedzie Milianka reakcja.
Slowiczku mam nadzieje ze nie zalalo Was az tak mocno i nie macie duzej szkody.Co do spotkania to jeszcze nic konkretnego nie moge Ci napisac,a tak bardzo chcialabym sie z Wami spotkac.Samochod bede miala,ale Axel bedzie 23 u swojej mamy,a ja jeszcze nigdy sama w Hamburgu nie bylam i boje sie jazdy w tak wielkim miescie.Axel bedzie w weekendowe wieczory w domu (za dnia praca go czeka) to moze widzac adres w Hamburgu doda mi odwagi.
Zuzaczku ikona to calkowite cacko.
Maximilian jeszcze w pamperach smiga,ale i ja czekam na ciepelko i wtedy go w majteczkach puszcze.Nowe slipki juz kupilam,bo do tej pory nosi bady i taki te male majteczki smieszne.Ciekawie jaka bedzie Milianka reakcja.
Slowiczku mam nadzieje ze nie zalalo Was az tak mocno i nie macie duzej szkody.Co do spotkania to jeszcze nic konkretnego nie moge Ci napisac,a tak bardzo chcialabym sie z Wami spotkac.Samochod bede miala,ale Axel bedzie 23 u swojej mamy,a ja jeszcze nigdy sama w Hamburgu nie bylam i boje sie jazdy w tak wielkim miescie.Axel bedzie w weekendowe wieczory w domu (za dnia praca go czeka) to moze widzac adres w Hamburgu doda mi odwagi.
Zuzaczku ikona to calkowite cacko.
reklama
Margarita i Amelka
U mnie po @ trzymała mnie keótko wyjątkowo bo tablety zaczełam łykać więc Marzenka współczuje
Mąz wrócił wiec znikam spać
dobrej nocki
Mąz wrócił wiec znikam spać
dobrej nocki