reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczku, a u mnie nie ma :eek:. Ale skoro jest u ciebie, to za chwilę będzie i u mnie ...
A miałam wychodzić na spacer...no to chyba nie pójdę :dry:

reklama
u nas juz peikna letnia pogoda al e starsznie jest duszno .....ja gnije w pracy od 14.00 :wściekła/y:

agata ja to wole ktorys weekend, ktory to jeszcze trudno mi powiedziec ale tak po 19 kiedy bedziesz mogla, plac wilsona ok, bo metro tam jezdzi:tak: ,a trzeba kupowac bilet jak sie jedzie z wozkiem?

Nie kupowałam biletu bo dzeci do 6 roku nie płacą za przejazd :-p a o wózkach nic nie znalazłam, że trzeba :-p .
A weekendzik może być jak najbardziej. :tak:

Kuźwa posta sobie skasowałam.

Mam jakąś beznadziejną czcionkę i nie widzę, na której jestem stronie, dziecko znowu mi coś poprzestawiało :wściekła/y: :wściekła/y:

A w ogóle to się uczę :-p i nie jestem na imieninach teściowej :-p

Anecik - GRATULACJONY za wierszyk :tak: :tak:
A ten program o domach na sprzedaż to rzeczywiście haus doktor :tak:

Gaga - kurcze może nie będzie źle. :confused:

Słowiczku - bezdeszczowej pogody życzę

Kinek - ale niezły program cooooo :eek: :dry: :laugh2:

Aga, program boski :-D. Napisze do nich i pewnie się zakwalifikuję :elvis:

U mnie też małe literki. Myślałam, że mi Hanka coś wcisnęła, ale to chyba nie ona :eek:

agata to sie jeszcze zgadamy blizej 19

ja tez mam jakies dziwne czcionki:confused:

lece do hanuta

hop hop !!!!

ja jakoś padam na ryja i mam dość, miałam jeszcze lecieć po zaśnięciu Liwii do zakładu nadganiać ale padłabym pyskiem w klawiaturę !!

na szczęście mój brat przyjechał i jestem zachwycona tak super zajmuje sie Liwią, wygłupia sie i bawi jak rówieśnik z nią i jest zachwycona ale sajgon w mieszkaniu mam jak po burzy Żużaczkowej

czytałam i sama nie wiem co to miałam napisac !! :cool2:

poza tym wku,,,,,ją mnie te litery tu i tez nie widze strony !!! :baffled:

u nas dzis pod wieczór tak popadało solidnie i teraz super powietrze bo wczoraj Liwia budziła sie co chwile i tylko pić i pić !!!

Gaga będzie dobrze !!

Goga i Marzenka fajnie że zakukałyście tu :tak:

Bibi wróóóóóóóóóóóóóóóć !!!!

no i widze że Kinek sie rozgościł u nas - super że sie zadaptowałaś u nas :-)

popijam wino .....cóz mi pozostało .....

no i humora mi Żużaczek poprawiła dziełem które tworzy dla naszego chrześniaka !!

Justyna, a no tak wpadam do Was czasami, bo u nas na wrześniu, to bywa, że wiatr ino hula :-D
Właśnie wróciłam z psem z podwórka, wkurzona i o mokrych nogawkach. Mój Ambroży zamiast robić to co psy wieczorową porą powinny, ujadał jak taki Burek (bez urazy dla wszystkich Burków) do Puszka-malamuta z parteru :wściekła/y:
Faceci :eek:...

Pytam, bo nie doczytałam :zawstydzona/y: Cóż to za dzieło żużaczek tworzy :confused:

Powiecie zaraz, że mało, że nowa to i wścibska :-D

reklama
kinek
o cosik takiego
ikona podczas burzy zaczynana i podczas burzy kończona (wlasnie grzmi). Moc szczególna chyba posiadac będzie....:
0b019af708767495.jpg

Do góry