reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczku na pewno nie Łuki zaraził moją diablicę, ale na pewno ona zaraziła mnie :baffled:

domicela u nas niestety taka dupiasta pogoda, do tego czuję góffno :confused:
zaraz małą kładę, i zagram sobie a co :-)

słowiczku a wiesz że Majka czasami bierze odkurzacz i woła "dzidzia choć tu, dzidziaaaaaaaaaaaaaaa"

reklama
słowiczku a wiesz że Majka czasami bierze odkurzacz i woła "dzidzia choć tu, dzidziaaaaaaaaaaaaaaa"
hehehehehehe tak jej się spodobało????? Bierzcie odkurzacz i do nas lećcie...:tak: ;-) :-)
wiesz, że Łukiemu dać odkurzacz i na nic nie zwraca uwagi...taki jakiś durnowaty chłop mi rośnie...taka laska koło niego się kręciła a on z odkurzaczem latał....:-p :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Hej laseczki no to kafusię z guaraną podaję i biore sie za prace K pojechał do tesco z mała i dał chwile zebym cos zaczęła a tematy hmm zaraz wkleje
1, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić kierowanie ludźmi w organizacji z uwzględnieniem motywowania w toku pracy oraz roli przywódcy w kierowaniu ludźmi.

2, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić doradztwo personalne jako proces doskonalenia zarządzania zasobami ludzkimi.

3, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić proces doskonalenia pracowników z uwzględnieniem:
~Potrzeb szkoleniowych,
~Opracowania planu szkolenia,
~Realizacji szkolenia,
~Kontroli szkolenia.

4, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić techniki i style kierowania stosowana przez menadżera.

5, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić zasady metody kryteria i techniki oceniania pracowników.

6, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić zasady pozyskiwania kadry z uwzględnieniem:
~Kryterium obsadzanego stanowiska,
~Źródła doboru, Nowoczesnych technik doboru.

7, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić etykę zarządzania relatywizm moralny.

8, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić rolę zarządzania zmianami.

9, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić motywowania pracowników.

10, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić strukturę organizacyjną z przydziałem czynności na poszczególnych działach (wydziałach).

11, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić proces zarządzania.

12, Na przykładzie dowolnej organizacji omówić rolę kultur we współczesnym zarządzaniu.
Proszę bardzo mam 2 prace z tego za K i moją :-(
mini licencjat ma niby być
A co do pizzy to do 23 przeywrza jak zamówie 22,40-45 to spoko po23 w domciu tyle dobrego na tym moim zadupiu
laski uciekam posedze pózniej teraz do pracy!!:-( :-(

słowiczku blokady mozna kupic np. w IKEI. Takie specjalne, na okna.

Nenar ja w takich chwilach zawsze sobie mysle, że nigdy nie jest tak xle, ze nie moglo by być gorzej. I od razu pozytywniej się myśli.:tak:. Głowa do góry! Byle było zdrowie i nasze i dzieciaczków - tego jedynego sie nie przeskoczy a reszta, rzecz nabyta łącznie z mężem;-)

hehehehehehe tak jej się spodobało????? Bierzcie odkurzacz i do nas lećcie...:tak: ;-) :-)
wiesz, że Łukiemu dać odkurzacz i na nic nie zwraca uwagi...taki jakiś durnowaty chłop mi rośnie...taka laska koło niego się kręciła a on z odkurzaczem latał....:-p :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:
chciał pokazać jaki pożądny z niego koleś :-)

Jakie to szczęście ,że wynaleziono pralkę i zmywarkę bo ja z Julką poszłam na spacer wróciłyśmy a tu pozmywane i wyprane , szkoda ,że się samo nie wyjmie :-):-):-).
Ale właczył mi się na spacerze agresor ,chyba po tym alarmie de facto skończył wyć.Bo oczywiście napotkałam jakby to Gaga określiła moherowe berety z trójką dzieci. I różne rzeczy się działy włącznie z tym ,ze:
tego nie rób , nie dotykaj , nie wchodź, nie biegaj bo się spocisz.:eek: W końcu Julka biegała jak iskierka koło jednej dziewczynki chcąc się bawić a jedba z babsztyli mówi nie dawaj jej piłki.. Przy czym Julka miała identyczną nawet w kolorze w ręku :no:. Wściekłam się ,że sa takie nieużyte zabrałam Julę pod pachę mówiąc ,że dziewczynka nie chce się bawić. Więc jak do tej pory trajkotały o bratkach , szmatkach tak teraz się zamknęły na chyba 2 minuty je zatchnęło....

Margarita ło matko ja bardziej coś w biochemi ale to coś, co Ty masz, to dla mnie na studiach był wypełniacz godzin

kurcze łeb mi naiwania, ciekawe co lekarz powie ciekawego

ojjj zaraz chyba kafkę zapodam

margarita weź w google poszukaj na pewno coś znajdziesz, co pomoże napisać ci pracę

Uff...a ja poprasowałam i wszystko pięknie poukładane.Chciałoby się rzec do swoich chłopaków,by nie brudzili się i nie przebierali co chwila,żeby znowu tyle nie było,ale się nie da :-D
Żużaczku oj,ja tam bym nie zamieniła mojego na żadnego.Mimo,że większość czasu marudzi,ale się już przyzwyczaiłam :tak:
Domicela to ja mam jakiegoś pecha,bo większość dzieci na placach mi się trafia z serii "moherowych beretów",czyli "Nie dam,nie podzielę się,nie pobawię" :eek:
Idzie burza,czarne chmury i grzmoci w oddali.

reklama
Laseczki juz lukałam przegrzebałam wszystko co sie da najgorsze ze on chce na kokret przykladach ale dam rade spoko bedzie
Nenar bedzie dobrze myśl pozytywnia
Obiadek się robi pracka hmm pisze chyba ;-) K z Amelcią na spacerku pranko powiesil hmm nie chwale zeby sie mu nie odwidzialo

Do góry