reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hejka!
Kinek to sie doklonuj do nas jak u ciebie pustki. U nas taka zwarta brygada, ze ze swiecą takiej szukac. SIERPNIÓWKI RULES:-D:-D

A dziękuję za zaproszenie :-)...

Skorzystam , bo ostatnio poranną kawę w samotności sączę :baffled:. Może to długi weekend....a może co innego...ech....

reklama
Cześć babeczki.
luknęłam na moment - wątek domowy się rozwija, jakieś spotkanie było (nie wiem gdzie i kiedy i kto był), chyba w życiu nie nadrobię tego co się działo.
U nas jakoś intensywnie ostatnio. Tomek za dwa tygodnie wyjeżdża na ponad miesiąc, więc pełną parą przygotowania do rejestrowania działalności. Boję się żebyśmy nie wyszli na tym jak Zabłocki na mydle, ale raz kozie śmierć... Startujemy 1 czerwca.
A oprócz tego, korzystając z Tomka kilku dni wolnego, objeżdżaliśmy okolicę, tzn. tereny nadodrzańskie, ale po niemieckiej stronie. Jak mnie stary nie wygoni od komputera (teraz jest w pracy, ale zaraz wraca), to może wkleję wieczorkiem jakieś zdjęcia.

Całuski gorące dla Was wszystkich.

witam i ja
Goga wreszcie się odezwałaś
kinek zuzaczek ma rację sirpniówki to the beściary :-)

ale u nas dziś pizgawica łoooooooooooooo dowieje mnie na ten ryneczek chyba :-D

znikam bo mała charcuje, zamówiłam sobie kolejne książeczki Agathy Christie i jestem całą happy :tak:

hej hej !!!!

Liwia wczoraj miała MEGA katar ale szok że tyle zmieści sie w takim nosku, dziś juz trochę lepiej ale za to mega zmierzła ale przyszła do niej koleżanka i dziedek je pilnuje i Liwia cała hepi !!!! :-)

Oj Żużaczku ja tez sie zastanawiam po %$^& te składki bo i tak wszędzie prywatnue !!

o Kinek pewnie że dołącz sie do nas !!! :-)

A ja nawet nie przypuszczałam jaki mam zdolne dziecię, otóz dzwoniac pod domowy numer po trzech sygnałach usłyszałam głos Liwii "haljo !!" i okazało sie że jest nagrana na sekretarkę :eek: :laugh2: Nikt z nas w domu nie wie kiedy ani jakim cudem to sie stało :confused: no i mamy dowód że szpera przy telefonie u dziadków a wie że nie moze :happy: Ale jak to jej sie udało że niedosc że sie nagrała to jeszcze załączyła żeby sie zgłaszała :szok: :laugh2:

taki fajny kwiatek w Bielsku u tesciowej rosnie, tylko niefajne te betonowe pseudoskalniaczki. Dowód jak mozna popsuc dzielo natury.
ef44de835d796955med.jpg

dzieło natury mimo wszystko wyszło obronną ręką :wink: btw. co to takiego ? Jakiś storczykopodobny ?
Fajna mozaika na płatkach :tak:

Justyna, dzięki :happy:. Masz zdolną córcię...:-D Ciekawe jakie niespodzinki mnie czekają za 2 miesiące :szok: :-D

a tak wogóle to z tym piachem było tak:
Bez komentarza:
rano spytalam tesciowej, czy moge w domu przesadzić lawendę, bo na dworze zimno i wiatr (parę dni temu). Odpowiedziała'_A to może w altance, bo tutaj to się ziemi nasypie...."

po południu Witek chcial sie w piasku pobawic......

9b5ad515fac2c44bmed.jpg

reklama
Hej

Ja po zakupkach, mam dwa nowe bluzki takie sportowe na plac zabaw i bluzę :-) Agata dzisiaj została z Marysią (zamiast tego pojechała na długi weekend) więc w końcu mogliśmy wejść nie tylko do sklepów z odzieżą dziecięcą. Bo Marysia tylko takie sklepy akceptuje i ni jak jej nie da się jej wyciągnąć :szok: Rośnie prawdziwa kobitka :cool2:

Kinek - zapraszamy, zapraszamy :tak: :tak:

Justyna - nam wczoraj Marysia tapetę w komputerze zmieniła :szok: po czym wyłączyła komputer - najwidoczniej miała już dosyć siedzenia przed kompem :eek: :laugh2:

Żużaczku - oj widzę, że jeszcze nie mieszkasz koło teściowej a już są niezłe akcje ;-) No cóż kobieta będzie musiała sie dostosować do ciebie bo inaczej sobie tego nie wyobrażam :-p Ale teraz też widzę, jak bardzo praktyczne mogą być płytki na podłodze :dry:

Do góry