reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a kuku .....
witam . nie miałam jak pisac bo wyjechalismy na domek nad jeziorko do znajomych ale wywiało nas jak nic i czas było wrcacac.

no i spotkanko doszło do dkutku ......ale wam fajnie .....super ze sie spotkałyscie . jak zrobi sie cieplej to ja zapraszam na mazury.

pozdrawiam .

reklama
Hej.

Melduję że żyje. Kiepsko ale żyję. Nie mam czasu na nic ostatnio i przepraszam Was strasznie że Was zaniedbałam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Ale niestety rano praca, po południu dom , Maluchy a o 21-22 padam usypiając Małe. Ale obiecuje poprawę. Ostatnio jak dziewczyny wysłały mi smsa to jeszcze się pochorowałam i juz wogóle nie miałam siły. a do tego moja kierowniczka to straszna zołza i mam jej dość.
U nas wszystko w porządku. Male rosną jak na drożdach. alicja strasznie się rozgadała. Ania próbuje nadrabiać ale nie zawsze jej wychodzi. Strasznie łobuzują, ale ja strasznie za nimi tęsknię. A szczególnie brakuje mi tych zaspanych twarzyczek codziennie rano. Ale ja już wtedy w pracy.

strasznie zazdroszczę Wam spotkania. Za poźno przeczytalam bo pewnoe byśmy się wybrali.

Spadam spać, bo jutro nie wstanę odezwę się jutro na 1000000000%!!!!!!!!!!
Bardzo mi Was brakowało.

hej hej !!!! ja już tez sie melduję po spotkanku !!! bylo super !!! i straszniesię cieszę że Was poznałam na zywca !!!

na spotkanku troszkę nam sie dzieci porozłaziły ale było super !!!!
Łukaszek jedyny rodzynek i taki całuśny jak na zdjęciach !!!
Majcia to juz panieneczka że :szok: no i wielgachna !
Amelcia z Liwią sie skumplowały i za ręce sie prowadzały i na ośle razem jezdziły, Amelka słodka z tym wołaniem Liifiaaa :-D
no i Julcia jak pędziwiatr na dzień dobry sie pokazała i na dowidzenia :-)

Nas trochę wywyaiło bo po spotkaniu jeszcze zahaczyliśmy o rynek !!! Liwia w aucie padła jak mucha i w garażu sie obudziła i myślałam że będzie juz urzedować a zaniosłam ją na górę posadziłam na kanape a ta sie połozyła i zasneła dalej więc tylko ją walłam do łóżeczka i tak do teraz śpi w rajtkach i golfiku :eek:

pedze kuknąć na zdjęcia i jutro tez coś wkleję !!!

Prześlijcie mi na mejla zdj !!!!

słowiczki się już meldują!!!
Patrzcie, taka padnięta jestem ale musiałam tu qknąć:-)
Muszę przyznać, że Łukaszysko było bardzo dzielne. Ani razu nie zapłakał i nie zajęczał ani w jedną stronę ani w drugą. Normalnie szok. Bo nie raz po 15 minutach jazdy samochodem kłuje go w dupkę...a tu w jedną stronę 6 godzin a w drugą 5. Dumna jestem z niego.

Co do spotkanka było ZAJEBIŚCIE. Co prawda poplotkować nie miałyśmy czasu ale i tak było sympatycznie. Szkoda, ze tak krótko.
Dzieciaczki-sierpniaczki są superaśne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra, dziś tylko tyle.
Spadam spać!
Dobranoc.

Dzień Dobry bladym świtem.

Ja właśnie wcinam śniadanko i zaraz do pracki. A za oknem -3 stopnie. Pogoda bombowa jak zwykle zmarznę.

Całuje Was. I miłego dnia. Odezwę sie po południu.

reklama
Do góry