reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Evelinka - mamy do omówienia jak ma wyglądać nasz dom, żeby dać wskazówki pani architekt. Nie chcę przy niej kłócić sie dlaczego chcę jasną podłogę a nie ciemną, dlaczego zmienić wejście i itd. Dom jest wspólny i oboje musimy dobrze się w nim czuć a że mamy bardzo różne gusty to jest co omawiać. A szkolić szkolę, jak każda ale opór materii ogromny :dry:

reklama
Dobra,ja się chyba zaraz zwinę,bo Domiś licho śpi z tym katarkiem.Jeszcze na necie poczytam,o aerozolkach,olejkach,żeby mu się lepiej spało trzeba jutro zakupić,bo się wszystko pokończyło.Nawet nie mam nic na gorączkę,jakby się (tfu tfu) pojawiła.Najwyżej wezmę go w nocy do siebie to lepiej pośpi.
Jeszcze zajrzę,czy jakieś zdjęcia przybyły do galerii i spokojnej nocki.

Evelinka - mamy do omówienia jak ma wyglądać nasz dom, żeby dać wskazówki pani architekt. Nie chcę przy niej kłócić sie dlaczego chcę jasną podłogę a nie ciemną, dlaczego zmienić wejście i itd. Dom jest wspólny i oboje musimy dobrze się w nim czuć a że mamy bardzo różne gusty to jest co omawiać. A szkolić szkolę, jak każda ale opór materii ogromny :dry:

No to tu masz rację,że powinniście o tym pogadać i wspólnie coś ustalić.U mnie to pisałam,jak jest przy "błahostkach",ale u Ciebie to fakt,żeby obu stronom było jak najlepiej w nowym domciu.Życzę owocnych rozmów nocnych(to się zrymowało) ;-)

I ja witam po przerwie,Evelinka Pan Bog byl z malym,dobrze ze tylko na tym sie skonczylo.
Pogoda u nas sie popsula i zamiast 28 stopni mamy teraz 18:-( .W niedziele wieczorem nasza pralka poszla na wczesna rente:tak: i w poniedzialek kupilismy nowa.Dzis nam ja przywiezli i jestem bardzo zadowolona zeby nie ten wydatek.Jak zwykle wszystko na raz,w marcu nowy samochod (oraz podatek i ubezpieczenie),28 przyjezdza brat z rodzina na tydzien i Sarah ma 29 bierzmowanie.
Aaaa, na dodatek mam @,ktora z Was do klubu dolaczy:-) ?

reklama
ja nie dostalam :no:

agata bo jakbys poprosila o czekoladowego zjaczka to ys dostala, a ty tu ze sprzataniem wyjezdzasz:-p

ja tez spac lece, pa

Do góry