reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Heja dziewczyny.
Jakaś padnięta jestem ale jakos trzeba się trzymać :-) ;-) .
Gaga ja o ten zakład mięsny pytam bo byłam tam kilka razy na ćwiczeniach na studiach i już myślałam, że zaorali tą rzeźnię ;-)
Ewelinka straszne zdarzenie... No niestety dzieciakom (starszym pilnującym) nie można ufać. Dobrze, że się tak skończyło...

Ania właśnie gada przez telefon (moją starą komórkę), opowiada i opowiada aż można boki zrywać :-D :-) :laugh2:

To tyle na razie. Trzeba młodzież do wanny zaprosić...
Jutro wolne, wyśpię się jak dziecina da...

Teraz D. będzie krzyczał na dziecko bo zabawek nie posprzątała, taaaaaaaaa po co wcześniej to zrobić. Ale mam ochotę go walnąć :eek:

Evelinka, normalnie ciarki mnie po plecach przeszły. Całe szczęście, że tak się skończyło jak się skończyło!

Atol, ja jeszcze drugiego nie urodziłam, a już myślę o trzecim. Pewnie zmienię zdanie w październiku:tak:

Agata, mój chłop jeszcze NIGDY dziecka nie wykąpał. Proszę go co jakiś czas, ale mnie zlewa. Niech się wypcha. A wkurza mnie okropnie. Kupił dziecku: jajko niespodziankę (przełknęłam), lizaka (!) i ... uwaga... gumy do żucia!!! Normalnie ja go chyba kiedyś zabiję!

Agatka i po co tracić nerwy na chłopa !! jak to ktoś napisał to taki podgatunek :-p

Arabella Twój to jest gigant z tym karmieniem małej :-D A co do kąpania to u nas jest tak że sie pytamy kto Cie ma wykąpać i Liwia mówi tata albo mama !! zastosuj moze tą taktykę i jak powie tata to chyba corci nie odmówi !!!!! a moze drugie bobo to chłopiec i wtedy zlecisz chłopu kąpanko dzidzi :happy:

Teściowej akurat z nami nie było,ale spotkała nas po drodze do domu(na szczęście z działki niedaleko).O dziwo jakoś specjalnie nie dogadywała,mówiła to,o czym sami już wiemy(że mieliśmy kupę szczęścia).
Już myślałam,że będzie problem z kąpaniem itp,ale mały jakby nigdy nic się chlapie wieczorami.A na dworze zero strachu-ucieka jak uciekał.Z szukaniem pracy na razie stanęłam w miejscu(czyt.jeszcze nie zaczęłam:eek: ),bo jeszcze bardziej się obawiam,że teściowa przy nim nie wyrobi.A poza tym teraz chodzi codziennie pomagać swoim rodzicom i dom bardziej na mojej głowie,ale ja się cieszę,bo lepiej się robota kręci jak nikt na ręce nie patrzy :-)

To co Wy macie z tymi chłopami :confused: Słabo szkolicie :tak: A Justyna dobrze pisze-szkoda nerwów.
Agata mój też niekiedy mnie tak wkurza,że jest coś do obgadania,a on albo ma coś do zrobienia na kompie,albo się położy albo "ty decyduj",no i ja decyduję i po kłopocie.
Domicela może zmiana pogody,bo rzeczywiście po takich słonecznych dniach dwa razy niższa temperatura,wiatry deszcze...brrr
Żużaczku jakie masz jeszcze plany:confused: Może program w tv:confused: Z Twoim talentem i szczęściem do interesów staraj się :tak: GRATULACJE !!!!
Gaga to super,że jesteś zadowolona,ale nie super,że tyle Ci roboty na głowę spadło.

reklama
hehehe dziecko śpi, tatuś też :-D

Mi się chyba też @ zliża to i facet denerwuje. Zresztą ostatnio przez ten egzamin to się taki królewicz zrobił że hej. Jeszcze tylko do 10 maja i później zobaczy :cool2: albo ja jak to jest uczyć się i zajmować dzieckiem i domem bo przecież jego praca :wściekła/y: :wściekła/y:

Arabella - niezły tatuś z tym karmieniem. :szok: chociaż mój też potrafi dać przed śniadankiem czekoladowego zajączka :no: - bo Marysia prosiła to jej dałem :baffled: Taaaa a jak ja proszę o sprzątnięcie to jakoś nie idzie :baffled:

Do góry