reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

kaweczka entuzjastycznie obecna.

Wrócilismy od mojej siostry z Żyrardowa, gdzie wizytowaliśmy jej prześliczną córeczkę. No i plonem tej wizyty jest to, ze Tomek bedzie chrzestnym. Juz wiemy co jej damy - ja oczywiscie trzasnę komplecik decou a zamiast złotek i durnotek zalożymy jej lokate na 18 lat. na poczatek wpłacimy jej z 500zł a potem zrobimy dyspozycje na 50zł. Do osiemnastki sobie nazbiera.

Jak juz w watku "domowym" pokazywałam, na bartyckiej w Warszawie wybralismy nareszcie glazurę, tarakote i armaturę do domu. Za tydzień robia nam elewację a teraz zakładaja ogrzewanie i wodę. :baffled::eek::eek:

reklama
Witajcie witajcie.
Pije kawusie i nadrabiam.

Atol pisałaś że córcia 5 letnia kumpeli świetnie sie bawiła z twoją Hanią.Wierze bo u nas Julia najlepiej zabawia Bartoszka.
Szczególnie jak razem głupkują.
Julia mu coś pokarze a on za nią jak ta małpka:-D
Justyna skoro Liwcia tak za dziecmi ,to może mamusia postarałaby sie o siostrunie albo braciszka coo?????:-)
żużaczku wielgachne gratulacje.Wiedziałam że tak sie to rozstrzygnie!!!:-)
Nie mogło być inaczej.Och wyrabiasz ty z tymi jajcami:szok:.
Margarita dużo zdrówka i jak po egzaminie????

Ja cały likendzik na polku.Sobota byliśmy u znajomych co to im sie dzidzia na dniach ma urodzić.A w niedzielke były 10 urodzinki mojego bratańca.I tez imprezka.
A dziś łebek mi peka z niewyspania.
Zaraz na dwór i tak pewnie do wieczorka.
pogoda piekna wiec korzystamy ,koniec tygodnia podobno już nie bedzie taki wspaniały.
Słowiczku my też tesknimy.
Żużaczku no jaki świetny pomysł na prezencik.rewelacyjny:tak:no i przeprowadzka już coraz bliżej:tak::-)
Madzia ale z ciebie ranny ptaszek:laugh2:tylko czemu taki śpiacy;-)
Justyna ja nadal mam nie poprasowane a ty.....?????
No i jeszcze arabella chyba też ma sterte.:-)
To co dziś prasowanko????Wielgachne????:laugh2:
dobra spadam teletubki sie skończyły.

no i jeszcze jedna rewelacja - będę prowadziła kursu decou (na zywo)
To ci dopiero !!!! wspaniała wiadomośc.Idziesz jak burza!!!:-)
A ja jeszcze miałam napisać że piłka u nas też jest hiciorem!!!!
A i jeszcze mi sie wydaje że nasze szkraby z tym jedzeniem tak fiksują bo sie przestawiają na 3 posiłki dziennie.+małe conieco.
U nas już od jakiegoś czasu jest właśnie tak że jest śniadanko potem jakaś przekąska(serek,jogurt lub monte).obiad i podwieczorek(owocek lub kisielek)i kolacyjka.I wcale to nie są jakieś kolosalne porcje.
Ale miesiąc już tak jedziemy i małemu nic nie jest.

Witam z kawką z pracy. Zusy zrobione, wyslane, to teraz idę w dalsze papiery. Trochę mi program płatnika szaleje i nie obyło się bez nerw, ale już ufffffffff.
Weekendzik minął spokojnie. Faktycznie wczorajszy wiatr paskudnie zdradliwy. Męża mojego coś w plecach połamało i po chłopie cholera:-D chodzi pogarbiony. Co to za w-fista????????:confused:
Dziś jedziemy zpo pracy oglądać dzidziolka naszej koleżanki. Bysior ponad kilo się urodził., a teraz ma miesiąc i nie wiem, czy rozmair 68 nie okaże się za maly.no to zmykam na razie.pa pa

Anda mam pytanie do Ciebie o Yasmin. Pisałaś ,ze bierzesz.... I co jaka jest Twoja opinia? Bo ja miałam potworne migreny właściwie co drugi dzień przy pierwszym opakowaniu, teraz już jest lepiej pod warunkiem ,że wypiję duuuzo wody.A i najważniejsze: mam zmienne nastroje jak dziecko , i to mnie lekko niepokoi.....:-:)-:)-:)confused:

hej hej !!!!!!

Bibi prasowanie leży i chyba zaraz znów będzie do prania bo sie zakurzy :baffled: A nad siostrzyczką czy braciszkiem będziemy pracować za jakiś czas !!! Póki co ze względu na leczenie P wolimy nie ryzykowac bo leków duzo bierze itp

Żużaczek biznes łumen na tu rośnie na oczach !!! fiu fiu !!! a prezent na chrzest super Liwia tez od chrzestnego taką lokatkę ma !!

Madzia o tej porze to ja bym nie umiałą nawet kompa załączyć a co dopiero pisać !!

idę do garów

C

Czesc kochane,ale my piekna pogode mamy,doslownie lato.Duzo czasu spedzamy na ogrodzie i dlatego mnie nie widac:tak: .Sezon grylowy juz rozpoczety.Maximilian biega w letnich ciuchach i sandalkach:-) .Ale mi takiej pogody brakowalo.Nie dam rady czytania nadrobic,bo brak mi czasu.Pozdrawiam i do nastepnego razu:-D .

reklama
witam was kochane
hallo m jak m juz sie skonczyło. .....a was niet:wściekła/y:
tyle chciałam napisac ze az nie wiem co :
maja zaczeła sie rozgadywac co mnie niezmiernie cieszy . dzis jak ja usypaiałam mówie : spij majuni .zobacz juz noc . a ona : mama ne dzeń:)moze nie smieszne wiem wiem ale mnie rozmieszyło:-p :-p
marzenka - super ze u was tak ciepło ., u nas w miare ale na sandałki i krótkie spodenki za wczesniej . narazie dresik i heja. ogródek hmmmmmm pozazdrościc mozna tylko ..
justyna - ja juz o tej porze wmiare dobrze funkcjonuje , pomijajc fakt ze z niedzieli na poniedziałek pracowałam do 24.30 na przewe godzinna na usypianie i karmienie wieczorne majuni . no i o 6.00 wolnym krokiem tudziez szybkim pedem pomknełam do pracy . :eek: ( jeszcze na szczescie tylko tydzien takiego młynu i koniec )

no kurcze trzy posty mis ie wyswietlaja a reszta w połowie :dry: no komputer jak mi padnie to juz bedzie kąplet do : przepalonych halogenów na skutek zasranego spięcia w łazience ( żyje bez światła) :cool2: hahah lampa pokojowa tez może byc:elvis:
no to znikam ziuuuuuuuuuuuu no i zdrówka i całuski dla chorowitków .
aha
na goraco : żużaczku - bajer kafle .
margarita - jaak amelka
bibi - prasowanko ??kiedy to i ja swoje poprasuje ;-)
słowiczku - hop hop - tesknimy :sick:
atol - jak wózek sie sprawdza?
zaraz pewnie sobie cos przypomne :nerd:

Do góry