reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Domicela z małym to ja bym dużych zakupów nie zrobiła,tylko coś lekkiego,najlepiej nie w szklanym opakowaniu,bo to taki szogun,że i w sklepie wariacje i ciąganie później za reklamówki :baffled: Najlepsze są takie sklepy,gdzie można dziecko w wózek wsadzić :-)
Kurcze,taka cisza w domu,aż nudno.Tyle chciałam zrobić a bardziej mi się nie chce,niż kiedy wszyscy są.Już do mężowego dzwoniłam jak tam mały,czy nie za ciepło ubrany,czy nie za lekko,czy nie głodny itp.Ta teoria z pępowiną...coś w tym jest :laugh2:

reklama
heja w weekend

To sie porobiło w polityce :szok:
Ja dzisiaj po szkoleniu, teraz chałupę doprowadzam do jakiegos porządku, zeby chociaż można było przejść :zawstydzona/y:

Słowiczku - dobrze ciebie czytać:-) . A z netem w w-wie jest firma Sferia i z tamtąd można mieć super szybki net mimo, że radiowy ale prędkości jakie sie chce. Rodzice mają (bo też tepsa ich zlała) i są bardzo zadowoleni :tak: :tak:

Zdówka dla Amelki:elvis: :elvis: :elvis:

Mailen - fajnie, że się odezwałaś :cool2:

Atol - wózek fajowy. Na nowodworach sporo mam z dziećmi z małą różnicą wiekową takimi jeździło :tak: :tak:

Evelinka - cieszę się że do wózka się przekonałaś :-)

A do Ikei jedziemy jutro :cool2: chcę kupic jakis regalik, żeby zabawki Marysi były dla niej dostępne. Na razie trzymamy je w kojcu - to chyba najdroższy pojemnik na zabawki , bo pamiętam że sporo w niego zainwestowaliśmy :baffled:

Atol, uczę angielskiego. W tym roku mam reading. Ale to tylko 28 godzin w semestrze.
Domicela, my też byłyśmy dzisiaj na basenie! Zostały nam jeszcze tylko dwie lekcje i chyba będę musiała sobie darować, bo z brzucholem to jakoś nie bardzo.
A poza tym udany dzień. Przyjechali znajomi i od 12 do 19 siedzieliśmy w ogrodzie. A z mężem dalej nie gadam.

hejka z wieczora

wozek przetestowany, ok, ale na pewno nie dla niemowlaka rodzonego w zimie, bo to siedzonka na ktorym lezy Helen w ogole prawie nie zabudowana, ja to w spacerowce i mysle ze w zimie zimno by bylo

a tak to ok, tylko elen spac nie chciala bo jej sie horyzonty powiekszyly i sie swiatu przygladala, a zmeczona juz byla :-D

troche ciezko pod gore podjezdzac, szczegolnie jak dwie w wozku sa, jak Hania wysiadzie to zawsze okolo 10 kg mniej:laugh2:

evelinka tylne siedzenie rozklada sie na plasko,a przednie do pozycji pollezacej

dzis byla u nas moja kolezanka z 5 letnia corka, normalnie bylam w szoku jak moja Hania sie z nia ladnie bawila, normalnie dziecka nie byl:cool2:

a najlepsze ze potem Alicja(corka kolezanki) chciala Hanie do domu zabrac, bo ona chce miec siostr Hanie:laugh2:

nawet mnie korcilo zeby ja wyekspeciowac:cool2:

atol trzeba było hanię na dwie godzinki oddać w ręce małej :-) odpoczęłabyś troszkę a pewno Hania miała by radochę :-D

ja po zajęciach padam na pysk, dawno nie byłam tak zmęczona, jutro znowu cały dzień zasrany, mam już dość :no::no::no:

słowiczku no super że się odzywasz, ale nie fajnie z tym netem :baffled: kurcze niech cię podłączą, bo tęsknimy !!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis byla u nas moja kolezanka z 5 letnia corka, normalnie bylam w szoku jak moja Hania sie z nia ladnie bawila, normalnie dziecka nie byl:cool2:
To też zależy od tego starszego dziecka,bo z tego co zauważyłam to jedne "starszaki" mają jakby podejście i lubią się bawić z maluchami,a inne to uciakają.Nie wiem,od wychowania to zależy czy od obecności rodzeństwa w domu :confused:
Uciekam na spanko.Mężuś dzisiaj na działeczce kopał,czyli jutro będzie pewnie z zakwasami leżał( :-p ) a ja za Domiśkiem biegać,także spokojnej nocki ;-)

reklama
a kuku
u nas robi sie już lato, choć podobno w piątek ma być tylko 6 stopni :dry: coś warjuje ta pogoda

majeczka już po spacerku tatuś usypia a ja zaraz książeczka w ruch
miłej niedzielki

Do góry