reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

uf, udało mi się nawet post wysłać.
ciekawe kiedy będę miała stały dostęp do netu???
Bo jeszcze to zostało nam załatwić...

Dobra lecę jeszcze na inne wątki, może uda mi się coś jeszcze poczytać.

reklama
WITAJ SŁOWICZKU :-) To super,że macie wszystko porobione,no i sami z mężulem bez dzieci na nowych włościach nonono,pewnie się będzie dziś działo :-p :-p :laugh2:
na szaleństwa sił brak:-p :-p :-p :-p
a najbardziej to nasze kręgosłupy po dupie dostały...
ale może, może, kto to wie...w końcu ostatnia noc bez dzieci i spokój.

Witaj Słowiczku! I jak tam we własnym domku?

Gaga, dywanik slodki. A jajo - rewelka!

Mój mąż dzisiaj karmił dziecko - na śniadanie - pierniki (do łóżka), na obiad - Danonek (bo zupki nie chciała), a potem zabrał ją na spacer i kupił loda. Nie mam słów na tego chłopa!!!:wściekła/y: :no: :baffled: Fajną dietkę ma moje dziecko, nie?
Na dodatek Mała cały dzień była nieznośna. Wszystko na nie i co chwilę jakieś wrzaski niezadowolenia. ALe za to byłam z nią w kościele i była idealna! Całą godzinkę!

jo-anna-on pewnie będzie sie czepiac jak do każdego innego :-)
nie wiem czy wzór nie za nerwowy trochę

słowiczku super że jesteś podłączajcie sie już na stałę i zdjęcia moja droga wklejac szybciutko, bo ja właśnie na etapie planowania pokoiku małej, bo chcemy ja odstawić do swojego pokoju, więc może podpatrze pomysł jakiś

no powiem wam że jajca zuzaczkowe są boskie a Majowe w szczególności :-)

Cześć dziewczyny, żyję choć jest ciężko, dzieciaki znowu chorowały, znowu szpital ale mam nadzieję że już będzie lepiej.
W środę wyruszamy do włoch!
Nie mogę poczytać co u Was bo mi strona się nieotwiera, szkoda
Pozdrawiam Was mocno PA

hej
Nenar szczęśliwej drogi.......
Słowiczku dawaj fotki. i tak nas zainspirowałaś tą przeprowadzką że............. ciiiiiiiiiii oby nie zapeszyć.
Co do pępowiny cóż moja jest jeszcze bardzo krótka z racji karmienia piersią (jeszcze), niemniej jednak chodzę do pracy i na studia i mały zostaje z babcią i z tatkiem, a ja jestem spokojna bo wiem że jest w dobrych rękach.
Kiedy po pracy wracam do domu to nie chce mi się nawet nigdzie bez Tomka wychodzić. Źle bym się czuła i ciągle myślała nie sprawiało by mi takie wyjście przyjemności.
Gaga dywanik troszkę pstrokaty, ale na takim bałaganu nie widać.
Co do awansu ja zrobiłam mianowanie w 2004, a studia te pierwsze kończyłam w 2001, te 2 w 2003 roku. powinnam już kończyć staż na dyplomowanego, ale nie umiem się za to zabrać i podanie muszę wreszcie złożyć.
Co do dofinansowania to u nas w mieście jest taki wymóg że aby dofinansować nauczycielowi studia podyplomowe to musi on mieć umowę na czas nieokreślony. Ja w 1 semestrze złożyłam takie pismo o dofinansowanie i dostałam decyzję odmowną. Za drugi semestr nawet nie składałam.
Co do gadulstwa to mój Tomek ostatnio zatyka uczy palcami i mówi słysze nie słysze. Zresztą gada jak najęty dziś powiedział póndziemy na paciejek do basiu chusiu. Co do telewizora to Tomek ostatnio mówił w czasie oglądania oćka bojom i tarł rączkami i odkąd ograniczyłam oglądanie do minimum jest lepiej, bo też czort mały głowę pcha w ekran.
Ale się opisałam

Witam ja jak zwykle pózno
skonczyłaporzadki jeszcze tylko osmetyka jutro do fryzjera robie balejaż póżniej z mała kolorowanie jajek i przystrajanie koszyczków
Słowiczku dobrze że jesteś i czekamy na zdjątka
dywanik licnyno apisaneczka przepiekna
Nenar zdrówka no i szczęsliwej podrózy
Arabella dietka cód:-D
zdrówka dla chorowitków
A Bibi co j wysprzatlas gdzie się zaszyłaś??
Do miałam pisać do jutra ale to juz piątek:-D
Dobrej spokojnej nocki

reklama
Witam kochane koleżanki
Słowiczku chciała bym być tak zahartowana przeprowadzkowo jak TY. Juz teraz jak mam jakis karton do Bielska spakowac (bo powili pakujemy) to potem pochlipuję po kontach - jak wczoraj np.

Ten wirus wyjatkowo zjadliwy jest. Wyobraźcie sobie, że jeszcze mi czasem z nosa leci, Bogucha harczy jak gruźlik a Witek tez czasem pokaszluje.

Wchodzimy w następny etap samodzielnosci. Efelt - wszystko zostalo dzis równomiernie wysmarowane kanapką z pasztetem (Witek nie moze pościć, bo ma diete).

Jayca skończyłam i tak długo smętnie łaziłam po mieszkaniu az nie zaczęłam robić segregatora dla Boguchy. I znów jestem happy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kaffka podana

Do góry