reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
a tak apropos mc Donalda to ja też anty, ale Majka fryteczki je tyle że domowe, no i colę też czasami łyknie, ja wychodzę z założenia że w małych ilościach nic jej nie zaszkodzi, a spróbować mogę dać, nawet smalec :-)

prosze bardzo:-D
DSC04562.JPG

dywanik extra . jajco too. znikam dalej w tyrke.

musze pospzrtac bo w dzien znów maja raz zwymiotowała. potem na szybko pranie . mycie podłogi .maja wyła ja wyłam. WesołcH Świat ...

Gaga ale Majeczce fajną pisanę Żużaczek uszykowała :-) A dywanik wizualnie fajny,ale ja bym się bała u nas o taki kolorowy,żeby Dominika zbytnio nie pobudzał.Zauważyłam ostatnio,że jak ma za dużo klamotów w pokoiku na podłodze,to więcej marudzi i niczym się bawić nie chce.
A dzisiaj go pochwalę,bo był suuuper grzeczny...Może trochę na dworze się wyrywał do gołębi,ale tak to spoko.

Cześć!!!
Jestem!!!!
Żyję!!!!
Przeżyłam, ale było ciężko. Zaczeliśmy w piątek a dopiero dziś skończyliśmy...
Jutro mąż jedzie po dzieci...tydzień ich już nie widziałam i cholernie się stęskniłam...to tak apropo's właśnie pępowinki...dzieciaki są z moją mamą i jetem spokojna.
Ciekawa jestem jak zareagują na swoje nowe pokoiki...

Nie zaglądałam tutaj wcześniej bo poprostu nie miałam czasu...a tu tyle się działo...
Na początek chorowitkom duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka.
Żużaczku głosu na Twoje jaja nie mam jak oddać, bo ten komp męża ledwo mi strony otwiera...taki słaby transfer ma tel.kom.
Widzę., że gaga nie złe jaja zrobiła 1 kwietnia...hihihihi , oby jaja nie okazały się prawdą...a tak poza tym, dwójce dzieci lepiej jest się bawić razem, mają więcej pomysłow i nie trzeba non stop ich zabawiać i wymyślać...także jedynakom dla towarzystwa i chwili dla siebie trzeba zrobic rodzeństwo!!!!!:-) ;-) :-D

reklama
Do góry