marzenaalicja
Fanka BB :)
Dzieki za trzymanie kciukow:-) ,Sary rozmowa przebiegla pomyslnie.Co prawda nie dostala jeszcze pozytywnej odpowiedzi,ale szefowa jest nia zachwycona.Jak na razie to Sarah jest najlepsza i reszta kandydatow stoi daleko za nia:-) .Jutro w szkole rozdaja swiadectwa i w do konca tygodnia maja dzieci wolne,wiec moje dziewcze przez nastepne cztery dni bedzie w tym sklepie dobrowolna praktyke miala i dopiero po praktyce sie okaze czy ja przajma do pracy i na nauke.Mam nadzieje ze nadal bedziecie za nia kciuki trzymaly:-) .Malo tego jak bylam z Maximilianem na zabawach i gimnastyce to Sarah otrzymala telefon ze sklepu z art. skorzanymi i tam bedzie na rozmowie kwalifikacyjnej w poniedzialek:-) .Trzy podania jak narazie wyslala i dwa terminy dzis otrzymala,oby tak dalej,dobrze jest miec wybor w zyciu.Tyle na temat Sary.
Maximilian byl dzis na zabawach "leniwy" i zamiast sie z dziecmi bawic to biegal jak szalony po calej sali gimnastycznej i udawal ze to trening na maraton.Przy tym smial sie do wszystkich i mial duzy ubaw .
Agata nie wywoluj wilka z lasu.Niby dlaczego Twoje dziecko mialoby miec w tym wieku dziure w zebie?
Gaga moze Evelinka ma racje i te nowe plany beda Ci na reke;-) .
Zuzaczku mamie zycze szybkiego powrotu do zdrowia,a ciotunia sobie glowy nie zawracaj:-) .
Marta trzymamy nadal za Ciebia kciuki,bedzie dobrze,wierz w siebie.
Zaneta fajnie ze u Ciebie w pracy jest wszystko OK.
Ja jestem przed @ i jakas chcica za mna chodzi.Axel to oczywiscie wykorzystal i postawil mi przed nosem talerz z zapieczonym makaronem,cebulka,czosnkiem i to posypane jeszcze serem.A gdzie moja dieta ?
Maximilian byl dzis na zabawach "leniwy" i zamiast sie z dziecmi bawic to biegal jak szalony po calej sali gimnastycznej i udawal ze to trening na maraton.Przy tym smial sie do wszystkich i mial duzy ubaw .
Agata nie wywoluj wilka z lasu.Niby dlaczego Twoje dziecko mialoby miec w tym wieku dziure w zebie?
Gaga moze Evelinka ma racje i te nowe plany beda Ci na reke;-) .
Zuzaczku mamie zycze szybkiego powrotu do zdrowia,a ciotunia sobie glowy nie zawracaj:-) .
Marta trzymamy nadal za Ciebia kciuki,bedzie dobrze,wierz w siebie.
Zaneta fajnie ze u Ciebie w pracy jest wszystko OK.
Ja jestem przed @ i jakas chcica za mna chodzi.Axel to oczywiscie wykorzystal i postawil mi przed nosem talerz z zapieczonym makaronem,cebulka,czosnkiem i to posypane jeszcze serem.A gdzie moja dieta ?