reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Co tu takie pustki?
Marta a ty sie nie przejmyj bo nie mozesz sie poddawac
Oj Amelka siłapie mi za rączkę i mówi ze ja boli tą co szczepionkę dostała:-( bidulka a tak spoko narazie ok nie bede chwalic bo sie zmieni

reklama
Buchachacha...ale PISiory wymyślili... na 4 dzieci ulgi w biletach do kina, basen, muzeum a za szóstkę matka dostanie 1000PLN miesięcznie, pod warunkiem, ze nie będzie pracować a tylko ojciec będzie zapieprzać...ładne jaja:-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rofl: :rofl: :rofl: :szok: :szok: :szok:

Czesc Dziewczyny,potrzeba nam dla Sary Waszych kciukow.Moje dziecko ma dzisiaj rozmowe w sklepie zoologicznym o praktyke.Ona jeszcze o tym nawet nie wie;-) i bedzie bardzo zaskoczona jak ze szkoly sie pojawi:-) .Jedyny problem widze w tym ze moja Sarah sama nie wie co chce.Raz chce do zawodowki,a innym razem meci o szkole.Ciekawie na czym sie to wszystko skonczy.Tak czy siak,Sarah i ja liczymy na Wasze kciuki.
Marzena i jak się to skończyło????Na co się Sarah zdecydowała???

zuzaczku fajna ciotka :-):-D:laugh2: olać sikiem prostym
marzenaalicja ja też ciekawa co z Sarą ??
a ty marta się nie poddawaj, bo z szukaniem tak zawsze, niestety
no a Pisiory to moi idole, pomysła fajny, mąż zarabia 1200 + ten 1000 na 8 osób, no życie jak w Madrycie :-):-):-):-):-):-):-):-)

ja padam na pysk dziś od 12 do 19 ciuuuurkiem lekcje

no i wiecie co nie wiem kiedy będę do was zaglądać, kurcze wkurza mnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego zawalony ten tydzień, trzymajcie kciuki w czwartek o 10 bo moi uczniowie piszą olimpiadę i w sobotę o 8.30 bo ja piszę egzamin

Heja

A ja tu zaglądam pomiędzy dzieleniem prania i wieszaniem kolejnego. A co robi mój mąż - odpoczywa :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . Ja wiem, że jak poproszę to powie - jutro :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Boshe ostatnio mój mąż mnie denerwuje i to maksymalnie. Ciągły zespół napięcia przedmiosiączkowego czy co :confused: :confused: :baffled:

Żużaczku - życzenia zdrówka dla mamy, coby nowy bucik szybciutko zdjeli ;-)

Przedwczoraj napisałam hydraulik przez ch :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: . Jestem dyslektykiem czy kim tam i walę takie błędy i nawet nie wiem kiedy. To samo słowo w jednym zdaniu potrafię napisać różnie :no: :eek:

Martuś nie przejmuj się, że nie znałaś odpowiedzi na wszystkie pytania. Trzeba tylko powiedzieć szczerze, że nie wiesz ale szybko się uczysz i na pewno dowiesz się wszystkiego co będzie ci potrzebne w nowej pracy. JA na rozmowie o pracę, na którą zbytnio się nie przygotowałam bo byłam już troszkę zrezygnowana (5 czy 6 rozmowa) powiedziałam, że nie znam odpowiedzi na pytanie, które mi zadano - zresztą to było trudne pytanie i bardzo podchwytliwe nawet dla osoby, która tam trochę pracowała (a jednak moja dawna szefowa to była zołza :no: ) . Myślałam, że pracy nie dostałam a tu niespodziewajka :tak: :tak: :tak: . Pracę dostałam szybko się pokazałam od dobrej strony i wszystko dobrze się skończyło czego i tobie życze :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry