reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a i wieczorem mam jeszcze angielski i Pawła nie bedzie a mała bedzie do spania i chyba zas mi wypaddnie bo jak mam iść i sie cały czas stresować co w domu to wole w ogóle nie isc

reklama
Ja witam po południu.

Jakoś ostatnio nie mam na nic czasu.
Dziękuje za wszystkie gratulacje!!!!!!

U nas dzień, ja co dzień. Dziewczyny broją. Robią się coraz bardziej nieznośne, biją się, gryzą, szarpią, muszą mieć naraz tą samą zabawkę. Czasami mam dość. I jeszcze to spanie:wściekła/y: :wściekła/y: Chodzą spać o 21-30-22. A ja czasami padam już na pysk.

My też używamy pampersów 4+. Kupiłam ostatnio dada z biedronki, ale ja dziewczynki trochę nasikają to robią się takie grudki żelu na pupince i kupiliśmy z powrotem pampersy.

A właśnie apropo pampersów, nie słyszałyście o jakimś konkursie pampersa?? BO mam sporo kodów, powycinałam i można by coś wygrać.

I mam jeszcze jedno pytanie, ale napiszę na wątku jedzeniowym Maluchów.

Bibi, ja chyba tak jak Justyna, nie puściłabym męża. Jutro wyjeżdza do Warszawy na 2 dni i ja już jak o tym pomyślę, to mam doła. Podziwiam moją bratową, sama teraz będzie już z 3 dzieci, bo mój brat od 5 października siedzi w Anglii. Owszem kaskę mają niezła z tego, ale są osobno. I teraz przyjechał w sobotę i 10 lutego znowu jedzie. Ale chcą się trochę odkuć finansowo.

Evelinka, pytałaś o różnicę wieku między moimi bratanicami. Każda jest urodzono co 4 lata:-) Karolinka 24 lutego skończy 8 lat, Paulinka 12 lutego 4 lata i ta mała z 24 stycznia jest. Nieźle celowali, zawsze w zimie:-D

Jestem mam neta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

I do tego mam emotikonki a nic z kompem poza zmianą dostawcy internetu nie zrobiliśmy :eek: :eek: :eek:

Boshe jak się cieszę. Czytałam was codziennie ale pisać z pracy nie mogę bo mamy poblokowane takie opcje :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ale dzięki temu, że jestem na bieżąco nie będę się tu obco czuła

Teraz kończę bo właśnie przyszłam z pracy i trza sie maluchem zająć ale rany jak ja się cieszę :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Cześć Agatko!!!Ja też się cieszę, ze już jesteś!!!

Goga, tzrymaj się dzielnie i zdrówka dla malucha!!!!

A wracając jeszcze do wyjazdów mężów to ja też z chęcią nie wypuściłabym mojego i też zawsze mam doła... ale ma taki charakter pracy i inaczej nie może...

marta nic na razie nie słyszałam o promocji pampersa...

jestem po pracy....

agata witaj , dobrze ze jesteś
marta u mnie tez olo jest małym złosnikiem ...
my uzywamy huggies 4+ bo maja z tyłu bardziej rozciagliwa tasme...i kupa nie wylatuje tyłem:-) :-)

kupiłam sobie wkoncu bluzkie na slub siostry...:-) :-) :-) dokładnie nie to co chciałam ale leprze to niz nic...

reklama
Do góry