reklama
Ja witam po południu.
Jakoś ostatnio nie mam na nic czasu.
Dziękuje za wszystkie gratulacje!!!!!!
U nas dzień, ja co dzień. Dziewczyny broją. Robią się coraz bardziej nieznośne, biją się, gryzą, szarpią, muszą mieć naraz tą samą zabawkę. Czasami mam dość. I jeszcze to spanie Chodzą spać o 21-30-22. A ja czasami padam już na pysk.
Jakoś ostatnio nie mam na nic czasu.
Dziękuje za wszystkie gratulacje!!!!!!
U nas dzień, ja co dzień. Dziewczyny broją. Robią się coraz bardziej nieznośne, biją się, gryzą, szarpią, muszą mieć naraz tą samą zabawkę. Czasami mam dość. I jeszcze to spanie Chodzą spać o 21-30-22. A ja czasami padam już na pysk.
My też używamy pampersów 4+. Kupiłam ostatnio dada z biedronki, ale ja dziewczynki trochę nasikają to robią się takie grudki żelu na pupince i kupiliśmy z powrotem pampersy.
A właśnie apropo pampersów, nie słyszałyście o jakimś konkursie pampersa?? BO mam sporo kodów, powycinałam i można by coś wygrać.
I mam jeszcze jedno pytanie, ale napiszę na wątku jedzeniowym Maluchów.
A właśnie apropo pampersów, nie słyszałyście o jakimś konkursie pampersa?? BO mam sporo kodów, powycinałam i można by coś wygrać.
I mam jeszcze jedno pytanie, ale napiszę na wątku jedzeniowym Maluchów.
Bibi, ja chyba tak jak Justyna, nie puściłabym męża. Jutro wyjeżdza do Warszawy na 2 dni i ja już jak o tym pomyślę, to mam doła. Podziwiam moją bratową, sama teraz będzie już z 3 dzieci, bo mój brat od 5 października siedzi w Anglii. Owszem kaskę mają niezła z tego, ale są osobno. I teraz przyjechał w sobotę i 10 lutego znowu jedzie. Ale chcą się trochę odkuć finansowo.
Evelinka, pytałaś o różnicę wieku między moimi bratanicami. Każda jest urodzono co 4 lata:-) Karolinka 24 lutego skończy 8 lat, Paulinka 12 lutego 4 lata i ta mała z 24 stycznia jest. Nieźle celowali, zawsze w zimie
Evelinka, pytałaś o różnicę wieku między moimi bratanicami. Każda jest urodzono co 4 lata:-) Karolinka 24 lutego skończy 8 lat, Paulinka 12 lutego 4 lata i ta mała z 24 stycznia jest. Nieźle celowali, zawsze w zimie
agata806
Fan(ka)
Jestem mam neta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I do tego mam emotikonki a nic z kompem poza zmianą dostawcy internetu nie zrobiliśmy
Boshe jak się cieszę. Czytałam was codziennie ale pisać z pracy nie mogę bo mamy poblokowane takie opcje
Ale dzięki temu, że jestem na bieżąco nie będę się tu obco czuła
Teraz kończę bo właśnie przyszłam z pracy i trza sie maluchem zająć ale rany jak ja się cieszę :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I do tego mam emotikonki a nic z kompem poza zmianą dostawcy internetu nie zrobiliśmy
Boshe jak się cieszę. Czytałam was codziennie ale pisać z pracy nie mogę bo mamy poblokowane takie opcje
Ale dzięki temu, że jestem na bieżąco nie będę się tu obco czuła
Teraz kończę bo właśnie przyszłam z pracy i trza sie maluchem zająć ale rany jak ja się cieszę :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć Agatko!!!Ja też się cieszę, ze już jesteś!!!
Goga, tzrymaj się dzielnie i zdrówka dla malucha!!!!
A wracając jeszcze do wyjazdów mężów to ja też z chęcią nie wypuściłabym mojego i też zawsze mam doła... ale ma taki charakter pracy i inaczej nie może...
marta nic na razie nie słyszałam o promocji pampersa...
Goga, tzrymaj się dzielnie i zdrówka dla malucha!!!!
A wracając jeszcze do wyjazdów mężów to ja też z chęcią nie wypuściłabym mojego i też zawsze mam doła... ale ma taki charakter pracy i inaczej nie może...
marta nic na razie nie słyszałam o promocji pampersa...
słowiczek
mama pisklaczków
A mój Łuki siedzi już dobre 10 minut na nocniku i nie może nic wycisnąć...:-) ;-)
żaneta28
Fan(ka)
jestem po pracy....
agata witaj , dobrze ze jesteś
marta u mnie tez olo jest małym złosnikiem ...
my uzywamy huggies 4+ bo maja z tyłu bardziej rozciagliwa tasme...i kupa nie wylatuje tyłem:-) :-)
kupiłam sobie wkoncu bluzkie na slub siostry...:-) :-) :-) dokładnie nie to co chciałam ale leprze to niz nic...
agata witaj , dobrze ze jesteś
marta u mnie tez olo jest małym złosnikiem ...
my uzywamy huggies 4+ bo maja z tyłu bardziej rozciagliwa tasme...i kupa nie wylatuje tyłem:-) :-)
kupiłam sobie wkoncu bluzkie na slub siostry...:-) :-) :-) dokładnie nie to co chciałam ale leprze to niz nic...
żaneta28
Fan(ka)
ach... sprzedałam dzisiaj pierwszy telefon po 2-letniej przerwie... :-) :-) :-) :-) :-) :-)
jeszcze sie musze wiele nauczyc....az w szoku jestem ile sie pozmieniało
jeszcze sie musze wiele nauczyc....az w szoku jestem ile sie pozmieniało
reklama